View Full Version : کلیک کم در تبلیغات عدد
m.gh.595
یک شنبه 07 شهریور 1395, 22:37 عصر
با سلام خدمت دوستان
بنده حدود 8 روز هست که اپلیکیشن خودم رو در بازار قرار دادم و از تبلیغات عدد استفاده میکنم.
آمار دانلود در این 8 روز 900 نصب فعال هست.
تعداد نمایش تبلیغات هر روز نزدیک به 1000 تا نمایش بیشتر میشه ولی تعداد کلیک ها بیشتر که نمیشه شاید کمتر هم بشه.
از 47 کلیکی که در این 8 روز انجام شده 25 کلیک رو خودم برای تست زدم و فقط 22 کلیک واقعی انجام شده.
از دوستان دیگه شنیده بودم که آمار کلیک کم هست ولی این مقدار خیلی کمتر از آمار اون هاست.
http://s6.picofile.com/file/8265467126/Capture1.PNGhttp://s7.picofile.com/file/8265466942/Capture.PNG
اگر بنر های عدد رو به سه دسته تقسیم کنیم:
1. بنر های ساده که باید روی عکس بازار یا فلش کلیک کنی تا صفحه باز بشه.
2. بنر های معمولی که عکس ثابته
3. بنر های متحرک
تعداد نمایش های کلاینت 3.1 کم بود و اگر هم نمایش داده میشد بر روی بیشتر گوشی ها کلیک بر روی بنر های نوع 3 یا 2 انجام نمیشه به خاطر همین نسخه 2.9 عدد رو نصب کردم تبلیغات در همه ساعات نمایش داده میشه و کلیک هم بر روی هر سه نوع تبلیغ هم انجام میشه ولی اگر بر روی تبلیغات نوع سوم کلیک کنم جزو آمار کلیک ها حساب نمیشه.
این موضوع رو بارها به پشتیبانی گزارش دادم ولی فقط به این بسنده میکنند که پنل شما مشکلی نداره.
آیا آمار کلیک پایین مربوط به مشکلات فنی هست یا این یک آمار طبیعی هست؟
ali_al
دوشنبه 08 شهریور 1395, 00:21 صبح
آقا به نظرم مشکل از خودشونه عمدن هم شاید این کارو انجام میدن تا پول کمتری به توسعه دهنده ها بدهند برای من هم چند روزه آمار کلیک ها به شدت اومده پایین و حتا بیشتر مواقع تبلیغی درون برنامه ها ظاهر نمیشه ایمیل هم که میزنم دیگه جواب نمیدن
m.gh.595
دوشنبه 08 شهریور 1395, 00:30 صبح
آقا به نظرم مشکل از خودشونه عمدن هم شاید این کارو انجام میدن تا پول کمتری به توسعه دهنده ها بدهند برای من هم چند روزه آمار کلیک ها به شدت اومده پایین و حتا بیشتر مواقع تبلیغی درون برنامه ها ظاهر نمیشه ایمیل هم که میزنم دیگه جواب نمیدن
شما اپلیکیشنتون روزی چند نمایش, کلیک و نصب فعال داره؟
Nevercom
دوشنبه 08 شهریور 1395, 11:25 صبح
چیزی که من در مورد عدد متوجه شدم (و شاید برای برنامه های شما صادق نباشه)، این هست که ظاهراً یک سیستم اولویت بندی برای نمایش تبلیغ ها دارن.
برنامه ی جدید رو که خواستم منتشر کنم و از عدد استفاده کردم، در حالت تست همه چیز اوکی بود، اما وقتی از حالت تست خارجش میکردم خیلی وقتا تبلیغ نمایش داده نمیشد.
واسه همین کلاینت های قدیمی تر رو طبق تاپیکی که تو همین فروم بود رو هم تست کردم و نتیجه همون بود.
بعد از کلی کلنجار رفتن متوجه شدم که عدد بر اساس رتبه ی برنامه ی شما و درخواست هایی که به سمتش میاد، تشخیص میده که تبلیغات بیشتر یا کمتری رو به سمت برنامه ی شما بفرسته.
روش تست من این بود که برنامه ی تستی که ساخته بودم و خیلی وقتا تبلیغات نمایش داده نمیشد رو Package Nameش رو تغییر دادم به یکی از پکیج هایی که قبلاً منتشر کرده بودیم و تبلیغات عدد هم به خوبی در اون نمایش داده میشد.
کدها یکی بود و تنها چیزی که تغییر کرده بود، نام پکیج بود. بعد از این تغییر تبلیغات به خوبی نمایش داده میشدن.
نتیجه گیری برای من این بود که عدد برای بهینهگی بیشتر سیستمش میخاد کاری کنه که برنامه هایی که بازدید واقعی بیشتری دارن تبلیغات بیشتری نمایش بدن تا احتمال کلیک شدهگی افزایش پیدا کنه.
هر برنامه ی جدید هم پس از گذشت مدتی از انتشارش که کاربران ازش استفاده کردن (و مثلاً عدد تشخیص میده که از IPهای متفاوت درخواست نمایش تبلیغ واسه این برنامه میاد سمتشون) عدد تبلیغات بیشتری تو برنامه تون نمایش میده.
درواقع بخاطر این سیستمشون، من فکر میکردم کدهام خطایی داره که تبلیغات وقتی Build میگیرم نمایش داده نمیشه. بنظرم بهتره که توی مستنداتشون ذکر کنن که همچین سیستمی دارن تا توسعه دهنده وقتش رو صرف حل مشکلی نکنه که واقعاً وجود نداره.
ali_al
دوشنبه 08 شهریور 1395, 12:50 عصر
والا دقیق نمیدونم با هشت تا برنامه روزی ۷۰ کلیک تقریبن
ali_al
دوشنبه 08 شهریور 1395, 12:59 عصر
چیزی که من در مورد عدد متوجه شدم (و شاید برای برنامه های شما صادق نباشه)، این هست که ظاهراً یک سیستم اولویت بندی برای نمایش تبلیغ ها دارن.
برنامه ی جدید رو که خواستم منتشر کنم و از عدد استفاده کردم، در حالت تست همه چیز اوکی بود، اما وقتی از حالت تست خارجش میکردم خیلی وقتا تبلیغ نمایش داده نمیشد.
واسه همین کلاینت های قدیمی تر رو طبق تاپیکی که تو همین فروم بود رو هم تست کردم و نتیجه همون بود.
بعد از کلی کلنجار رفتن متوجه شدم که عدد بر اساس رتبه ی برنامه ی شما و درخواست هایی که به سمتش میاد، تشخیص میده که تبلیغات بیشتر یا کمتری رو به سمت برنامه ی شما بفرسته.
روش تست من این بود که برنامه ی تستی که ساخته بودم و خیلی وقتا تبلیغات نمایش داده نمیشد رو Package Nameش رو تغییر دادم به یکی از پکیج هایی که قبلاً منتشر کرده بودیم و تبلیغات عدد هم به خوبی در اون نمایش داده میشد.
کدها یکی بود و تنها چیزی که تغییر کرده بود، نام پکیج بود. بعد از این تغییر تبلیغات به خوبی نمایش داده میشدن.
نتیجه گیری برای من این بود که عدد برای بهینهگی بیشتر سیستمش میخاد کاری کنه که برنامه هایی که بازدید واقعی بیشتری دارن تبلیغات بیشتری نمایش بدن تا احتمال کلیک شدهگی افزایش پیدا کنه.
هر برنامه ی جدید هم پس از گذشت مدتی از انتشارش که کاربران ازش استفاده کردن (و مثلاً عدد تشخیص میده که از IPهای متفاوت درخواست نمایش تبلیغ واسه این برنامه میاد سمتشون) عدد تبلیغات بیشتری تو برنامه تون نمایش میده.
درواقع بخاطر این سیستمشون، من فکر میکردم کدهام خطایی داره که تبلیغات وقتی Build میگیرم نمایش داده نمیشه. بنظرم بهتره که توی مستنداتشون ذکر کنن که همچین سیستمی دارن تا توسعه دهنده وقتش رو صرف حل مشکلی نکنه که واقعاً وجود نداره.
واقعن همینطوره که گفتین.منم اولش فکر میکردم مشکل از کدهامه بعد فکر کردم از آی پی و اینترنته منه بعد فهمیدم مشکل از عدده البته تنها دلیلش نمیتونه بهینه سازی کلیک ها باشه بیشتر به نفع خودشون عمل میکنن لااقل یه توضیحی تو سایتشون میدادن سیستم ما این شکلیه ما وقت و اعصابمونو هدر ندیم به خدا به خاطر این مشکل من چند روز الاف شدم
hasan_esfahan
سه شنبه 09 شهریور 1395, 01:36 صبح
عدد یه الگوریتم جدید به کار برده که مثلا اگه شما بیاید و توی نرم افزار همینجوری کلیک کنید
و زرت و زرت برای خودتون پول بخواهید بندازید میفهمه
و حالا یکسری مسایل دیگه هم در نظر گرفته شده برای جلوگیری از دور خوردن و ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.