ورود

View Full Version : sidenav در اندروید

khosroanjam
سه شنبه 09 شهریور 1395, 10:49 صبح
سلام خدمت اساتید اندروید , به قول انگلیسی ها من توی این قیضیه یکم NEW هستم

من یه سروی برنامه های اندروید و دیدک که مثل وب SIDENAV داره مثل این عکسی که براتون گذاشتم می خواستم بدونم این یک کامپونت خود اندروید یا این که یه داستان متفاوتیه یا مثلا برنامه "آخرین خبر" اینها اصولا یک Pure Android APP هستند یا اینکه یک وب سایت رسپانسیو هستند و اصولا برای برنامه های که قراره یک سری متن صدا و عکس نشون بدن کدوم قیضیه مناسب تره خالص با JAVA کد بزنیم یا این که بریم سراغ تکنولوژی های مثل Phonegap ؟

ممنون میشم که راهنماییم کنید !

khosroanjam
سه شنبه 09 شهریور 1395, 15:03 عصر
Help Please Mr. Abassi

tux-world
چهارشنبه 10 شهریور 1395, 09:32 صبح
خوب اون Drawer Layout هستش که از کنار به صورت منو ظاهر میشه. اینه مشکلتون؟

khosroanjam
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 09:27 صبح
چرا به صورت کنایه حرف میزنی.
کجایی قضیه تاز کاربودن منو متوجه نشدید ؟؟؟

tux-world
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 09:47 صبح
یعنی چی؟ کنایه یعنی چی؟ من گفتم مشکلتون فقط اون منو و فهمیدن اینکه اون چیه هستش یا چیز دیگه ای هستش که متوجه نشدم. ببخشید بیکار نیستیم که کمکتون میکنیم. داریم بهتون کمک میکنیم که سریع تر یاد بگیرید. کسی با کنایه اینجا حرف نمیزنه. دلتون نمیخاد برید سایت استک آور فلو بپرسید

khosroanjam
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 18:28 عصر
دلتون نمیخاد برید سایت استک آور فلو بپرسید

واقعا که براتون متاسفم, این قدر این سایت برام مقدسه که نمی خوام با حاشیه پرش کنم

tux-world
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 18:49 عصر
واقعا که براتون متاسفم, این قدر این سایت برام مقدسه که نمی خوام با حاشیه پرش کنم

پس مودب باشید و سو تفاهم ها رو رفع کنید. کسی بهتون توهین نکرد اینجا. اگه فکر میکنید از طرف من بوده کاملا اشتباه میکنید. من فقط سوال کردم. میتونید باز هم با دقت بخونید.

به هر حال اگه مشکلتون در این خصوص فقط منو بود راه حل رو گفتم. اگه چیز دیگه ای هستش لطفا توضیح بیشتری بدید