PDA

View Full Version : سوال: مشاوره طراحی سایت آژانس هواپیمایی + هزینه طراحی

sefroyek68
سه شنبه 09 شهریور 1395, 10:56 صبح
سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس!
به من برای طراحی سایت یک آژانس هواپیمایی پیشنهاد شده و تو این زمینه نیاز به مشاوره و راهنمایی دوستانی Web Developer دارم:
(من برای اجرای این پروژه از هسته وردپرس استفاده میکنم و قالب رو خودم از بیس طراحی میکنم و پنل میزنم و پلاگین های اختصاصی رو طراحی میکنم)

نیازمندی های اولیه این پروژه چیزی نزدیک یه ۴۰ بخش شده که بعضی های در سطح پایین و بعضی دیگر سطح بالا هستند که نیاز به کد نویسی و پلاگین نویسی اختصاصی دارند!

+‌ بعضی از نیز های سطح پایین مثل :
معرفی شرکت - اخبار - بخش نامه ها - اطلاعات مسافر - قوانین و مقررات - نرخ ارزو و اطلاعات سفارت خانه ها - ثبت نظرات و شکایات - لینک به رزرواسیون و....(حدود ۲۰ آیتم)

+ نیاز های سطح بالاتر:
تابلو ورود و خروج پرواز ها - پلاگین ثبت و نمایش اطلاعات تورها -پلاگین ثبت و نمایش جاذبه های گردشگری ایران - پلاگین ثبت و نمایش خدمات - پلاگین ثبت و نمایش تقویم گردشگری - بخش باشگاه مسافران (ثبت نام و اطلاع از تور ها و دادن هدیه برا اساس معیارهای خاصی به کاربران) - ثبت کنسلی - SEO - پشتیبانی آنلاین - هواشناسی و قالب اختصاصی(و ریسپانسیو) و از همه مهمتر بخش فروش و رزرو بلیط دیگر ایرلاین ها که باید به یه api دیگه متصل بشه + دوزبانه بودن + ارسال پیامک و چند مورد دیگه

۱. مبلغ پیشنهادی شما برای انجام چنین پروژه ای با این حجم چقدره و پیش بینی زمان حدودیتون چقدر؟ البته میدونم اصلا معیار خاصی وجود نداره و براساس تجربه و کیفیت و هزار تا چیز دیگه میتونه متفاوت باشه ولی شما بر اساس معیارهای خودتون بگید

۲. برای بخش فروش و روزرو بلیط همه ایرلاین ها طبق سرچ های من به دوتا api رسیدم که برای شرکت های faranegar و hiholiday هست. آیا روش دیگه هست ؟ کسی با این شرکت ها و نحوه کارشون و مبلغی که میگرن آشنایی داره و اینکه از طریق اینها امکان روزرو هم وجود داره یا فقط اطلاعات بلیط ها رو نمایش میدن و اگر هست آیا به فروشنده ثانویه که کارفرمای من باشه پورسانتی میدن یا نه؟

با تشکر از شما به خاطر وقتی که میذارید!:قلب:

پیام حیاتی
سه شنبه 09 شهریور 1395, 17:06 عصر
سلام
پاسخ سوال اول (http://barnamenevis.org/showthread.php?529286-%D8%A8%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C).

anvar
سه شنبه 09 شهریور 1395, 17:48 عصر
قیمت کمتر از 5 میلیون یه نوع خودکشیه - البته اگر کیفیت کار خوب باشه

در مجموع اگر کار توسط یک نفر انجام بشه نیاز به دانش کامل در طراحی و توسعه وب در همه حوزه ها بصورت اساسی داره - حداقل زمان هم 1 ماه

sefroyek68
سه شنبه 09 شهریور 1395, 20:53 عصر
قیمت کمتر از 5 میلیون یه نوع خودکشیه - البته اگر کیفیت کار خوب باشه

در مجموع اگر کار توسط یک نفر انجام بشه نیاز به دانش کامل در طراحی و توسعه وب در همه حوزه ها بصورت اساسی داره - حداقل زمان هم 1 ماه

کم لطفی میکنید هاا! آیتم ها رو نگاه کنید! ۵ تومن!!! واقعا هم خودکشیه!!

spanish
چهارشنبه 10 شهریور 1395, 11:57 صبح
بیس کار حتما نیاز دارید وردپرس باشه؟

anvar
چهارشنبه 10 شهریور 1395, 12:50 عصر
کم لطفی میکنید هاا! آیتم ها رو نگاه کنید! ۵ تومن!!! واقعا هم خودکشیه!!

شما دقیقا متوجه منظور من نشدید!!

این حداقل قیمتی هست که میشه بهش فکر کرد - وگرنه با توجه به مهارت و تجربه, وضعیت کارفرما و شرایط دیگه تا 8 - 9 تومن هم میشه رو گذاشت منتها کیفیت نهایی کار قیمت دقیق رو مشخص میکنه - بعنوان مثال ساده شما اگر طراحی UI سایت رو در نظر بگیرید و اون رو به افراد مختلف بسپارید هر کدوم یه قیمتی از چند صد تومن تا 1 تومن پیشنهاد میکنن اما مطمئن باش اونی که کاری بهتری تحویلت میده هزینه بیشتری هم ازت طلب میکنه- حالا همین وضعیت رو به کل امکانات سایت تعمیم بده قیمت در یک دامنه ای نوسان پیدا میکنه

یا بعنوان مثال دیگه - اینجور سایت ها از اونجا که حجم زیادی پیدا میکنن ممکنه بعد از گذشت مدت خیلی کوتاه افت شدید سرعت داشته باشن - بهینه سازی کامل همچنین سایتی (در کدنویسی - سئو - امنیت و استاندارد های طراحی و توسعه) هزینه زیادی میبره - همه اینها رو که در کنار هم بذاری متوجه میشی که قیمت کار بیشتر از حداقل پیشنهاد شده توسط من میشه

با تشکر

joker
چهارشنبه 10 شهریور 1395, 15:18 عصر
عدد حداقل 5میلیون :خجالت: :):لبخند:
من قبلا یک سیستم نوشتم ( سیستم پروازی کشور( مسیرهای داخلی) دوحالت مختلف الان کار میکنن ، سیستمی و چارتری ) چارتر کننده ها نرم افزارهای مخصوص به خودشون را دارند( مقیم ، راویس ، سپهر ، گوهر و... ) سیستمی ها با نرم افزار گابریل LIAISON کار میکنند( یک چیزی تو مایه هایپر ترمینال منتهی خیلی مزخرف تر ، از سال 1998 به بعد هم انگار هیچ آپدیتی به ایران ندادند)
شرایط و موارد خاصی هم لازم داره صدور بلیط و کنسلی اون ، اعطای نمایندگی فروش ، حسابداری و صندوق ، گزارشات خرید و فروش ، محاسبات مالیات مخصوص فرودگاهی ، ترمینالهای پروازی ، تغییرات ساعتی ، رده های سنی و حتی ملیت مسافر ، و..... که کار از 1 ماه و 1 نفر خعلی بیشتره

نمونه ای که الان ما نوشتیم
http://mehr40.ir

یک ربات تلگرام هم براش نوشتیم : mehr40_bot که توش سعی شده در حدود 15 ثانیه گزارشات بلیط های پروازی موجود مورد درخواست کاربر را از کل سیستمهای موجود در کشور استخراج کنه ونمایش بده

سایتهای مثل های هالیدی که api میدن هیچ مسئولیتی در قبال دیتا ارائه شده ندارند و از سیستم cache زماندار استفاده میکنند که در سیستمهای پروازی میتونه منجر به فروش بلیطی بشه که دیگه وجود نداره . ( ماهیانه هزینه 400 هزارتومان)
فرانگر ( همکار اصلی سایت علی بابا )هم سیستم را با قیمتی حدود 130 میلیون تومن بهتون میفروشه.

kamiloted
جمعه 12 شهریور 1395, 19:25 عصر
سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس!
به من برای طراحی سایت یک آژانس هواپیمایی پیشنهاد شده و تو این زمینه نیاز به مشاوره و راهنمایی دوستانی Web Developer دارم:
(من برای اجرای این پروژه از هسته وردپرس استفاده میکنم و قالب رو خودم از بیس طراحی میکنم و پنل میزنم و پلاگین های اختصاصی رو طراحی میکنم)

نیازمندی های اولیه این پروژه چیزی نزدیک یه ۴۰ بخش شده که بعضی های در سطح پایین و بعضی دیگر سطح بالا هستند که نیاز به کد نویسی و پلاگین نویسی اختصاصی دارند!

+‌ بعضی از نیز های سطح پایین مثل :
معرفی شرکت - اخبار - بخش نامه ها - اطلاعات مسافر - قوانین و مقررات - نرخ ارزو و اطلاعات سفارت خانه ها - ثبت نظرات و شکایات - لینک به رزرواسیون و....(حدود ۲۰ آیتم)

+ نیاز های سطح بالاتر:
تابلو ورود و خروج پرواز ها - پلاگین ثبت و نمایش اطلاعات تورها -پلاگین ثبت و نمایش جاذبه های گردشگری ایران - پلاگین ثبت و نمایش خدمات - پلاگین ثبت و نمایش تقویم گردشگری - بخش باشگاه مسافران (ثبت نام و اطلاع از تور ها و دادن هدیه برا اساس معیارهای خاصی به کاربران) - ثبت کنسلی - SEO - پشتیبانی آنلاین - هواشناسی و قالب اختصاصی(و ریسپانسیو) و از همه مهمتر بخش فروش و رزرو بلیط دیگر ایرلاین ها که باید به یه api دیگه متصل بشه + دوزبانه بودن + ارسال پیامک و چند مورد دیگه

۱. مبلغ پیشنهادی شما برای انجام چنین پروژه ای با این حجم چقدره و پیش بینی زمان حدودیتون چقدر؟ البته میدونم اصلا معیار خاصی وجود نداره و براساس تجربه و کیفیت و هزار تا چیز دیگه میتونه متفاوت باشه ولی شما بر اساس معیارهای خودتون بگید

۲. برای بخش فروش و روزرو بلیط همه ایرلاین ها طبق سرچ های من به دوتا api رسیدم که برای شرکت های faranegar و hiholiday هست. آیا روش دیگه هست ؟ کسی با این شرکت ها و نحوه کارشون و مبلغی که میگرن آشنایی داره و اینکه از طریق اینها امکان روزرو هم وجود داره یا فقط اطلاعات بلیط ها رو نمایش میدن و اگر هست آیا به فروشنده ثانویه که کارفرمای من باشه پورسانتی میدن یا نه؟

با تشکر از شما به خاطر وقتی که میذارید!:قلب:

به نظر بنده خیلی برا خودتون گندش کردین.
من در این سطح دانشجویی با asp و php زدم هر کدوم با پنل مدیریت اختصاصی و قالب اختصاصی و تحلیل قوی بدون کمبود.تمام امکانات شما رو داراست.
که هر کدوم 450 فروختم.و الان گذاشتم رو سایت سالی 5 تا 7 تا فروش دارم.

و همچنین با وردپرس هم اینو طراحی کردم. سال 91 بود.به صورت کاملا اختصاصی.تمامی امکانات شما رو هم دارا بود+ چنتا آیتم شخصی خودش بود.
که بیشتر اون پلاگین هایی که شما میگین ارائه شده بود و من رایگان تهیه میکردم و فارسی میکردم و با کمی تغییر و تحول به کار میبردم.
خلاصه من برا این 1میلیون 300 گرفتم.
اگه خواستی بهت میفروشم.
بعد میتونی تو ظاهرش یه دستی ببری.بفروشیش.
خب الان برمیگردیم به سال 95
با این بازار بد نمیشه که قیمت بالا داد
اما اگه طرفت خیلی پرت باشه میتونی قیمت خوبی بدی خلاصه تیغت اگه برید باید تا ته ببری.اگه نشد هم کوتاه بیا از دستت نپره.
مشتری کاری نداره تو با چی میزنی...
فقط ظاهر کار و نحوه کار وآسونی کار رو میبینه.
خلاصه اگه خواستی یه قیمت بده بیا اینه منو بخر.دستی توش ببر نفعش بیشتره.

Moien Tajik
جمعه 12 شهریور 1395, 19:51 عصر
من در این سطح دانشجویی با asp و php زدم هر کدوم با پنل مدیریت اختصاصی و قالب اختصاصی و تحلیل قوی بدون کمبود.تمام امکانات شما رو داراست.

و همچنین با وردپرس هم اینو طراحی کردم. سال 91 بود.به صورت کاملا اختصاصی.تمامی امکانات شما رو هم دارا بود+ چنتا آیتم شخصی خودش بود.
که بیشتر اون پلاگین هایی که شما میگین ارائه شده بود و من رایگان تهیه میکردم و فارسی میکردم و با کمی تغییر و تحول به کار میبردم.
اگه خواستی بهت میفروشم.
اما اگه طرفت خیلی پرت باشه میتونی قیمت خوبی بدی خلاصه تیغت اگه برید باید تا ته ببری.اگه نشد هم کوتاه بیا از دستت نپره.

ایشون زیاد گندش نکردن ، شما دارید کار رو کوچیک میکنید و با قیمت پایین کار رو خراب میکنید :)
وقتی با قیمت پایین کاری رو انجام ندید میشه هم با قیمت بالا کار رو انجام داد وقتی همه با قیمت بالا کار میکنن !

kamiloted
جمعه 12 شهریور 1395, 21:30 عصر
ایشون زیاد گندش نکردن ، شما دارید کار رو کوچیک میکنید و با قیمت پایین کار رو خراب میکنید :)
وقتی با قیمت پایین کاری رو انجام ندید میشه هم با قیمت بالا کار رو انجام داد وقتی همه با قیمت بالا کار میکنن !

خلاصه کنم.من هر قیمتی تونستم میزنم.الانم اینو میدم 1و نیم میلیون به تو.
بیا بخر تو که زرنگی بده 5 میلیون.بد میگم.
اصلا بده 10 میلیون.
جای 1ماه وقت 2 روز وقت بزار

پیام حیاتی
شنبه 13 شهریور 1395, 01:36 صبح
این وضعیت نرخ دهی هست که بنده در پست های قبلی اشاره کردم، برای قیمت نمیتونید کسی رو مجاب کنید توی چه رنجی قیمت بده و این ضعف و مشکل از برنامه نویسان نیست بلکه مجموعه ای از دلایل هستند که باعث اختلاف های زیاد می شوند.
از مهمترین علت ها می توان به نبود نهاد معتبر جهت تعیین نرخ بر اساس فرمول یا روش های دیگر و در نهایت نظارت هست و همچنین وضعیت بد اقتصادی.
اینها و سایر موارد رو در کنار هم قرار بدیم آینده کاری فاجعه آمیزی رو برای برنامه نویسان به ارمغان خواهد آورد که در زمان حال هم کاملا احساس می شود.

rahmatipoor
شنبه 13 شهریور 1395, 10:32 صبح
این وضعیت نرخ دهی هست که بنده در پست های قبلی اشاره کردم، برای قیمت نمیتونید کسی رو مجاب کنید توی چه رنجی قیمت بده و این ضعف و مشکل از برنامه نویسان نیست بلکه مجموعه ای از دلایل هستند که باعث اختلاف های زیاد می شوند.
از مهمترین علت ها می توان به نبود نهاد معتبر جهت تعیین نرخ بر اساس فرمول یا روش های دیگر و در نهایت نظارت هست و همچنین وضعیت بد اقتصادی.
اینها و سایر موارد رو در کنار هم قرار بدیم آینده کاری فاجعه آمیزی رو برای برنامه نویسان به ارمغان خواهد آورد که در زمان حال هم کاملا احساس می شود.

من پستهای شما رو زیاد دیدم

نا امیدی موج میزنه . آخه چرا؟؟؟

پیام حیاتی
شنبه 13 شهریور 1395, 10:50 صبح
من پستهای شما رو زیاد دیدم

نا امیدی موج میزنه . آخه چرا؟؟؟
بحث نا امیدی نیست ، واقعیت هایی هست که در بازار وجود دارد و بنده تجربه کرده ام و همچنان در حال مشاهده این نوع موارد هستم ، وجود روحیه و جملات مثبت اصل موضوع را تغییر نخواهد داد بلکه تنها سازگاری شما را نسبت به واقعه بیشتر می کند و بیشتر از آن ، خود را فریب دادن است.

rahmatipoor
یک شنبه 14 شهریور 1395, 10:36 صبح
بنده ساکن شهرستان کوچیک هستم
دو سه سال هم هست که شروع به کار کردم
الآن هم توی بازار هستم
ولی اوضاع اونقدرها هم بد نیست

joker
یک شنبه 14 شهریور 1395, 17:25 عصر

اگه خواستی بهت میفروشم.

میشه لینک چندتا از سایتهای که نوشتین و کار پروازهای سیستمی و چارتری را هندل میکنه بدین ببینیم :)

دانیال دزفولی
یک شنبه 14 شهریور 1395, 18:47 عصر
با عرض پوزش از استارتر به خاطر منحرف شدن جدی مسئله ی اصلی تاپیک بهتره قفل بشه