ورود

View Full Version : Ubuntu 16.04 with lots of problems

ari_sh70
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 06:36 صبح
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
من به تازگی Ubuntu 16.04 ر به عنوان سیستم عامل جدید بر روی لب تابم نصب کرده ام و به مشکلات زیادی برخورد کرده ام که اگر راهنمایی بفرمایید بسیار سباسگزار خواهم شد.
1- سرعت اوبونتو بشدت کمتر از ویندوز است. مثلا چندتا برنامه که بخواهند با یکدیگر اجرا شود حتما اختلال در برنامه ها بوجود می آید. می خواستم بدانم که مشکل از کجاست؟ برای رفع این مشکل در تنظیمات باید کاری را انجام دهم؟
2- اگر در لب تاب بسته شود و یا بر روی گزینه ی Suspend کلیک کنم مانیتور لب تاب خاموش می شود و دیگر به هیچ طریقی نمی توانم روشنش کنم و در نهایت مجبور به خاموش شدن لب تاب به روش دستی و با استفاده از دکمه ی باور می شوم.
3-سرعت اینترنت نسبت به ویندوز خیلی کمتر است و خیلی وقت ها قطع می شود و باید حتما ریست کنم تا مشکل برطرف شود. برای حل ین مشکل چکار باید کنم؟

ببخشید که سوالات کمی زیاد شدند.

ممنون از همه ی دوستان گل

IamOverlord
شنبه 20 شهریور 1395, 15:00 عصر
سلام دوست عزیز!
مشکلات اول و دوم رو من هم دارم.. مشکل سوم رو خوشبختانه تونستم برای خودم حل کنم..
متاسفانه شما اطلاعات کافی برای رفع مشکلتون رو ندادید..
باید بدونیم چه طوری می رید اینترنت.. با wifi؟ اگه آره درایور و مدل wifi تون چیه؟ مشخصات لپ تاپتون؟
برای حل مشکل دوم ممکنه update کردن BIOS تون مشکل رو حل کنه..
مشکل سوم هم برای درایور rtl8723be به این صورت (غیر فعال کردن fwlps..) احتمالا قابل حل هست:

I tried the fwlps=0 parameter and so far so good! I've been up for about 24 hours now with no drops! For others who want to try this, I used the command echo "options rtl8723be fwlps=0" | sudo tee /etc/modprobe.d/rtl8723be.conf Let me give it one more day and I will accept your answer.

لینک: http://askubuntu.com/questions/457341/wifi-drops-and-wont-reconnect-until-reboot-14-04-with-rtl8723be (http://askubuntu.com/questions/457341/wifi-drops-and-wont-reconnect-until-reboot-14-04-with-rtl8723be)

FastCode
چهارشنبه 07 مهر 1395, 19:34 عصر
Whisky Tango Foxtrot
مدل دستگاه ها چیه؟
dmesg چی میگه؟
lspci
lsusb
lsmod
uname -a
systemctl status
systemctl list-units
uptime قبل و بعد از اجرا کردن چند تا برنامه
خروجی دستور time با برنامه هایی که اجرا میکنید.
free -m قبل و بعد از اجرای برنامه ها.
برای suspend هم میتونید unity-tweak-tool / gnome-tweak-tool رو نصب کنید یا توی power setting خود سیستم suspend رو غیر فعال کنید.(نمیدونم توی ubuntu جاش کجاست.)