PDA

View Full Version : کم بودن Extras

emaratkar
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 14:17 عصر
سلام و درود
من همین الان اندروید استودیو و SDK رو نصب کردم ، به بخش configure گزینه SDK managar رو انتخاب کردم در این بخش تعداد گزینه های من خیلی کم هستن ، میخواستم ببینم مشکل ایجاد نمیکنه؟

یا اینکه چطور میتونم تعدادشون رو زیاد کنم؟
اینم تصویر ضمیمه شد :

ممنون میشم راهنماییم کنید

msroid
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 17:03 عصر
سلام

در ابتدا شما نیاز به یه قند شکن خوب و با کیفیت دارید که بتونه تند تند قندارو از نت بگیره و بشکنه...!!

در مرحله بعد وقتی این پنجره رو باز کنید قسمت های دیگه هم لود میشن و اون موقع میتونید ببینید. اگر لود نشدن از منوی Tools گزینه option رو انتخاب میکنید و در پنجره باز شده کش رو پاک میکنید. بعدش این پنجره رو می بندید و از منوی Packages گزینه Reload رو انتخاب می کنید.

emaratkar
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 17:31 عصر
سلام

در ابتدا شما نیاز به یه قند شکن خوب و با کیفیت دارید که بتونه تند تند قندارو از نت بگیره و بشکنه...!!

در مرحله بعد وقتی این پنجره رو باز کنید قسمت های دیگه هم لود میشن و اون موقع میتونید ببینید. اگر لود نشدن از منوی Tools گزینه option رو انتخاب میکنید و در پنجره باز شده کش رو پاک میکنید. بعدش این پنجره رو می بندید و از منوی Packages گزینه Reload رو انتخاب می کنید.
تغییری نکرد همونه

msroid
پنج شنبه 11 شهریور 1395, 21:50 عصر
توی پنجره option تیک گزینه force https... رو هم بذارید اگر بازم براتون لود نکرد مشکل از فیلتر شکن شماست.