ورود

View Full Version : ارتباط بین برنامه تحت ویندوز و اندروید و بانک اطلاعاتی اسکیوال

sajaaaaad
شنبه 13 شهریور 1395, 15:26 عصر
با سلام خدمت همه استادان.
.
من تازه برنامه نویسی اندروید رو شروع کردم و خیلی در زمینه برنامه نویسی تسلط ندارم و سوال اینجاس که:
.
آیا میشه یک برنامه تحت ویندوز که با بانک اطلاعاتی اسکیوال سرور 2000 داره به صورت لوکال کار میکنه رو کاری کرد که بانک اطلاعاتیش (حالا یا با آی پی استاتیک ) یا ترجیحا داخل یک سرور باشه و با استفاده از برنامه اندروید به این اطلاعات دسترسی داشت.!؟
.
من واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم و یک منبع خوب و جامع نمیتونم پیدا کنم. همه مطالب خیلی پراکنده و نا منظم هست. ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه.
.
من نمونه کار دیدم که برنامه اندروید داخل خود برنامه به بانک اطلاعاتی sqlite متصل میشه و کار میکنه ولی خب میخوام یکجوری این رابطه برقرار بشه. باید از کجا شروع کنم.

sajaaaaad
یک شنبه 14 شهریور 1395, 07:04 صبح
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه.
یا یک آموزش خیلی ساده در حد اینکه مثلا میگم یک برنامه که فقط آی دی و نام رو ذخیره کنه توی ترجیحا زبان سی شارپ طراحی کنه و همون رو با برنامه اندروید لینک کنه.
.
یک جدول با دوتا ستون فقط. روش کلی کار معلوم بشه باقیشو میشه مشابه همون انجام داد. یا اگر یک آموزش خوب کسی سراغ داره معرفی کنه.
با تشکر

spiderman200700
یک شنبه 14 شهریور 1395, 12:15 عصر
میتونی از کتابخانه JDBC Driver مخصوص SQL Server استفاده کنی.

لینک دانلود درایور JDBC و آموزش کاملش توی لینک زیر هست:
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/mt484311(v=sql.110).aspx

sajaaaaad
یک شنبه 14 شهریور 1395, 15:39 عصر
با تشکر از پاسختون.
منبع دیگه ای نیست آیا..!؟
.
و یک سوال دیگه. من توی اندروید استدیوم اگر پروژه ای با اندروید 5.1 لیلیپاپ اجرا کنم راحت اجرا میشه و میتونم باهاش کار کنم ولی چرا با ورژن های دیگه نمیتونم برنامه طراحی کنم.! مشکل از sdk من هست یا مشکل اندروید استدیو هست.!؟

spiderman200700
یک شنبه 14 شهریور 1395, 16:08 عصر
با تشکر از پاسختون.
منبع دیگه ای نیست آیا..!؟
منبع زیاده. در مورد آموزش SQL Server JDBC Driver سرچ کنید صد ها مطلب خوب پیدا میکنید.

و یک سوال دیگه. من توی اندروید استدیوم اگر پروژه ای با اندروید 5.1 لیلیپاپ اجرا کنم راحت اجرا میشه و میتونم باهاش کار کنم ولی چرا با ورژن های دیگه نمیتونم برنامه طراحی کنم.! مشکل از sdk من هست یا مشکل اندروید استدیو هست.!؟ یه تاپیک جدا برای این سوال باز کنید تا من یا هر کس دیگه ای که بلده پاسختون رو بده همچنین شاید سوال شما سوال شخص دیگه ای هم باشه.