View Full Version : مشکل با کنترل Perview برای نمایش عکسها
S_VB.max
سه شنبه 28 شهریور 1385, 16:13 عصر
من می خوام با دکمه های next و Pervious کنترل Perview برای نمایش عکسهای یه پوشه کار کنم
لطفا بگید چی کار باید بکنم
با تشکر
amirhosein
دوشنبه 10 مهر 1385, 09:23 صبح
باید با تابع dir() کار کنی که توضیحاتش رو می تونی توی اینترنت پیذا کنی.این تابع لیست فایلهای درون پوشه رو برمی گردونه.
S_VB.max
دوشنبه 10 مهر 1385, 14:17 عصر
با تشکر از توجه شما
من می تونم لیست فایلهای درون پوشه را بدست آورم ولی مشکل من اینه که دستورات خودم را در چه رویدادی باید بنویسیم تا دکمه های Next و pervious کار کنند
yavari
دوشنبه 10 مهر 1385, 21:14 عصر
سلام
تا دکمه های Next و pervious کار کنند
دوست عزیز ، من منظور شما رو از این حمله نمی فهمم !!!:متفکر:
ببین چیزی که معموله اینه که بعد از اینکه ما لیست فایلای تصویری داخل یه پوشه رو به فرض مثال تو یه لیست باکس ریختیم خب اونوقت ضمن اینکه میتونید تصاویر ناخنی (که موضوع سوال قبلیتون بود) رو داشته باشید میتونید دکمه های Next و pervious رو تعبیه کنید تا باهاش بشه با تصاویر مثل رکوردای یه بانک برخورد کرد !
Img.Picture = LoadPicture(Lst.List(Lst.ListIndex))
اگه منظورتونو درست متوجه نشدم ، معذرت میخوام !:خجالت:
موفق باشید
S_VB.max
سه شنبه 11 مهر 1385, 00:10 صبح
از پنجره Components اگر دقت کنید یک کنترل به اسم Perview 1.0 Type Library وجود دارد ، منظور من کار کردن با این کنترل است نه Image یا PictureBox
yavari
جمعه 14 مهر 1385, 07:59 صبح
سلام
معذرت میخوام ، من دقت نکرده بودم که شما فرموده بودید دارید از کنترل استفاده میکنید
اما همونطور که میدونید این کنترل رویدادی برا دکمه ها نداره و اگه اشتباه نکنم نحوه سورس گرفتنش مهمه !
بازم از دوستان میخوام که هر چی در مورد این کنترل میدونن رو کنن تا این بحث به نتیجه برسه !
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.