minaforotan
یک شنبه 14 شهریور 1395, 23:48 عصر
سلام دوستان یک فرم ثبت نام هست که یک فیلد شماره تلفن داره و من گفتم که حتما باید عدد واردش شه به این صورت
[Display(Name = "شماره همراه")]
[RegularExpression(@"[0-9]*?[0-9]+", ErrorMessage = "شماره موبایل را بدرستی وارد کنید.")]
[StringLength(11, ErrorMessage = "این فیلد باید حداکثر 11 کاراکتر باشد")]
[Required(ErrorMessage = "الزامی", AllowEmptyStrings = false)]
public string PhoneNumber { get; set; }
و ازون ور هم
@Html.TextBoxFor(model => model.PhoneNumber, new { @class = "form-control formcontrolmini", @required = "required", onfocus = "Valid()", placeholder = "09352972539", @maxlength = "11",lng = "en" })
@Html.ValidationMessageFor(model => model.PhoneNumber)
خب همه چی درسته و به خوبی کار میکنه فقط در گوشی های موبایل وقتی کاربر صفحه کلیدش رو فارسی میکنه اون وقته که مشکل به وجود میاد و این اعداد فارسی رو نمیشناسه واسه همین خطای شماره موبایل رو به درستی وارد کنید نشون داده میشه
نمیدونم دیگه باید چی کار کنم
[Display(Name = "شماره همراه")]
[RegularExpression(@"[0-9]*?[0-9]+", ErrorMessage = "شماره موبایل را بدرستی وارد کنید.")]
[StringLength(11, ErrorMessage = "این فیلد باید حداکثر 11 کاراکتر باشد")]
[Required(ErrorMessage = "الزامی", AllowEmptyStrings = false)]
public string PhoneNumber { get; set; }
و ازون ور هم
@Html.TextBoxFor(model => model.PhoneNumber, new { @class = "form-control formcontrolmini", @required = "required", onfocus = "Valid()", placeholder = "09352972539", @maxlength = "11",lng = "en" })
@Html.ValidationMessageFor(model => model.PhoneNumber)
خب همه چی درسته و به خوبی کار میکنه فقط در گوشی های موبایل وقتی کاربر صفحه کلیدش رو فارسی میکنه اون وقته که مشکل به وجود میاد و این اعداد فارسی رو نمیشناسه واسه همین خطای شماره موبایل رو به درستی وارد کنید نشون داده میشه
نمیدونم دیگه باید چی کار کنم