ورود

View Full Version : مشکل در سفارشی کردن Cloud Analyst

@AM!R!
چهارشنبه 17 شهریور 1395, 09:55 صبح
با سلام
برای شبیه سازی محیط ابر و اضافه کردن الگوریتم پیشنهادی خودم در شبیه ساز Cloud Analyst نیاز به ایجاد تغییراتی در GUI و فایل های .java این شبیه ساز هست. من فایل های تاثیر گذار در این ارتباط رو پیدا کردم و تغییرات مورد نظرم رو در آنها ایجاد کردم.
هر کدام از این فایل ها در بسته ها و کلاس های مختلف قرار دارن.

مشکل اینجاست که با وجود Clear and Build کردن مجدد پروژه، با Run کردن در محیط NetBeans ، فایل .JAR قدیمی اون که در بخش LIB هست اجرا میشه که این همون نسخه ی اورجینال و تغییر نیافته هست.

کسی از دوستان در این مورد پیشنهادی داره؟

ممنون

vahid-p
چهارشنبه 17 شهریور 1395, 16:06 عصر
1- jar رو extract کن و کلاس های جدیدت رو جایگزین کن و دوباره فایل jar (یا Zip) رو بساز و کنار پروژه قرار بده. (jar قبلی هم از پروژه وردار)
2-یا کلاس های مرتبط که تصحیح کردی رو از فایل jar حذف کن و در import آدرس کلاس های جدید رو بده.

@AM!R!
یک شنبه 21 شهریور 1395, 10:05 صبح
با تشکر دوست عزیز

فایل jar جدید در پوشه dist ساخته میشه ولی فایل JAR اصلی در پوشه jars قرار داره. وقتی فایل jar اصلی از پوشه jars پاک میکنم اجرای برنامه با خطا مواجه میشه

@AM!R!
یک شنبه 21 شهریور 1395, 10:08 صبح
روش دوم چطوری انجام میشه؟

vahid-p
دوشنبه 22 شهریور 1395, 19:50 عصر
هر دو روش تقریبا یکین.
فکر میکنم اشتباهی در عملی که انجام دادید وجود داشته وگرنه خطایی نباید بده

شما اول بیایید لایبرری رو تصحیح کنید سوای کدهای پروژتون. وقتی لایبرری به صورت jar یا zip و... درست کردید اون موقع میتونید در پروژتون import کنید.

از اول هم jar اصلی رو از مسیر لایبرریتون حذف کنید. بذارید لایبرری جدید شما جای اون رو بگیره.

روش دوم این بود شما کلاس های لایبرری رو استخراج کنید و به صورت پکیجی مثلا org.xlibrary.ypackage کنار پروژتون بیارید. و در نتیجه به اون لایبرری نیازی ندارید چون کدهاش رو کنار پروژتون آوردید در پکیج خودش. حالا کلاس هایی که میخواید رو در اون پکیج ها ویرایش کتید و build کنید.

هر دو روش یکین فقط نحوه نمایششون فرق میکنه

vahid-p
دوشنبه 22 شهریور 1395, 19:51 عصر
اگر هم براتون مقدوره، لایبرری اصلی و کلاس هایی که باید جایگزین بشن رو به صورت مجزا بفرستید تا براتون اینکار رو انجام بدم. هر چند اگر منظورم رو متوجه شدید اصلا کار سختی نیست.