ورود

View Full Version : اتصال به وب سرویس از طریق Wi-Fi

mahtab.kamali
پنج شنبه 18 شهریور 1395, 09:35 صبح
سلام دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنین
من قصد انجام یه پروژه دارم که هسته اصلی برنامه دریک سرور باشه و توسط مدیر کنترل بشه (وب سرویس )
وکاربران از طریق نرم افزاری در گوشیهای خود (اندروید) و از طریق Wi-F به این وب سرویس وصل بشن و داده هایی رو وارد کنن
آیا امکان این کار هست ؟
از کجا بایستی شروع کنم؟
کدوم نرم افزارها مناسب این نوع برنامه نویسی هستند ؟
ممنونم از همه

spiderman200700
پنج شنبه 18 شهریور 1395, 11:55 صبح
شما باید با کلاینت رو اندروید کار کنید و سرور رو بستگی به پروتکل انتخابیتون داره.
اگه از TCP بخواید استفاده کنید، بهتره با استفاده از جاوا و سوکت پروگرمینگ سرور رو بنویسید ولی اگه بخواید از HTTP استفاده کنید بهتره از PHP و REST سرور نوشته بشه.

mahtab.kamali
پنج شنبه 18 شهریور 1395, 12:36 عصر
شما باید با کلاینت رو اندروید کار کنید و سرور رو بستگی به پروتکل انتخابیتون داره.
اگه از TCP بخواید استفاده کنید، بهتره با استفاده از جاوا و سوکت پروگرمینگ سرور رو بنویسید ولی اگه بخواید از HTTP استفاده کنید بهتره از PHP و REST سرور نوشته بشه.
ممنونم از پاسختون ....... کدوم روش بهتره ؟
البته کاری که من می خوام انجام بدم اینه که در یک آموزشگاه
هرکدوم از هنر آموزان در کلاس درس کارهای روزمره (حضورو غیاب ، نمرات و کلا هر چیزی )رو توی یه برنامه در گوشی شون وارد کنن و این داده ها در یک پایگاه داده در سرور درج بشه
و بعدا مدیر بر اساس اون داده ها کارهایی رو شون انجام بده
می شه یه مختصر توضیح بدین که به چه ترتیب بایستی پیش برم ؟
ممنون

spiderman200700
پنج شنبه 18 شهریور 1395, 16:43 عصر
با توجه به نیاز شما ، بهتره که در سمت سرور از پروتکل HTTP و زبان PHP استفاده کنید.
در سمت کلاینت هم که اندروید باشه، برای ارتباط با سرور ، میتونید از کتابخانه هایی مثل Volley ، Retrofit و غیره استفاده کنید که کار رو خیلی اصولی و راحت تر میکنه.

shabgardetanha
جمعه 19 شهریور 1395, 08:54 صبح
این کتابخانه volley چیه و چکار می کنه؟ توی اکیلیپس باید چطور واردش کنم؟ وباهاش کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

spiderman200700
جمعه 19 شهریور 1395, 11:25 صبح
یه سرچ در مورد آموزش Volley بکنید هزاران آموزش پیدا میکنید

shabgardetanha
شنبه 20 شهریور 1395, 10:32 صبح
سرچ زدم دانلود ش کردماما همه اموزش ها برا اندروید استادیو بود برای اکیلیپس ندیدم چطور واردش کنم و استفادش کنم؟

tux-world
شنبه 20 شهریور 1395, 11:14 صبح
ایکلیپس رو راحت پاک کنید تا رستگار شوید. گوگل پکیج منیجر اندروید رو برده روی Gradle و ایکلیپس دیگه پشتیبانی نمیشه. از استودیو استفاده کنید چون سوالای مربوط به ایکلیپس دیگه پاسخ داده نمیشه کسی ازش استفاده نمیکنه و به عهد دایناسوها پیوست دیگه. خداوندگار بیامرزتش

mahtab.kamali
یک شنبه 21 شهریور 1395, 23:45 عصر
سلام دوباره
ممنونم از راهنمایی های دوستان
حالا یه سوال ؟؟؟
بدون داشتن اینترنت می شه با دیتابیسی که داخل سرور هست (از طریق شبکه بی سیم ) واز طریق کلاینت اندروید ، ارتباط برقرار کرد؟

spiderman200700
یک شنبه 21 شهریور 1395, 23:48 عصر
بله میشه.
از آی پی سرور استفاده کنید.
مثلا اینجوری:
http://192.168.1.2/Service

tux-world
دوشنبه 22 شهریور 1395, 11:43 صبح
بله میشه.
از آی پی سرور استفاده کنید.
مثلا اینجوری:
http://192.168.1.2/Service

سرور کجا؟ سیستم لوکال؟ اینی که میگید مگه میشه بدون اینترنت به سرور راه دور وصل شد؟

mahtab.kamali
دوشنبه 22 شهریور 1395, 11:49 صبح
سرور کجا؟ سیستم لوکال؟ اینی که میگید مگه میشه بدون اینترنت به سرور راه دور وصل شد؟
آره ... دقیقا !!
یعنی این امکان وجود نداره بدون داشتن اینترنت با وب سرویس داخل لوکال و از طریقWi-fi متصل بشیم و اطلاعات رو بخونیم یا بنویسیم ؟

spiderman200700
دوشنبه 22 شهریور 1395, 13:58 عصر

کسی حرف از سرور راه دور نزد. ایشون گفتن از طریق شبکه بی سیم. وقتی شبکه ای هست آی پی هم هست.

spiderman200700
دوشنبه 22 شهریور 1395, 14:03 عصر
آره ... دقیقا !!
یعنی این امکان وجود نداره بدون داشتن اینترنت با وب سرویس داخل لوکال و از طریقWi-fi متصل بشیم و اطلاعات رو بخونیم یا بنویسیم ؟

بله میشه.

باید به درخواست هاتون رو به آی پی سرور بفرستید. حالا اگه سرور محلی باشه (مثلا همون wifi که خودتون گفتید) آی پی هم محلی میشه. که مثالشو زدم.

و اگه سرور ریموت باشه آی پی ولید میشه و باید در بستر اینترنت درخواست هاتون رو بفرستید به سرور. مثلا این آی پی http://92.112.245.7/Service