Maryam_1368
پنج شنبه 25 شهریور 1395, 09:55 صبح
سلام دوستان..
من برای شروع یه پروژه جمع و جور، تصمیم گرفت یه CMS بنویسم.
چیزی که مد نظر دارم اینه یه جدول واسه پست های سایت دارم که شامل عنوان ، عکس، متن کوتاه،دسته بندی و متن بلند میشه.
حالا این قسمت دسته بندیش چجوریه؟ من می خوام مثل وردپرس هر مطلب بتونه توی چندین دسته بندی قرار بگیره به این صورت که مثلا یه خبر ورزشی داریم که ممکنه جزء اخبار حوادث هم قرار بگیره.
اون چیزی خودم فکر کردم به این صورت میشه توی دیتابیس.
/////////////////////////////////////////////////////////////////
جدول های دیتابیس
-----------------------------------------------------
جدول دسته بندی
ID,Name,ParentID
اون فیلد ParentID رو هم واسه دسته بندی چند سطحی در نظر گرفتم
-------------------------------------------------------------------------------
حالا جدول پست ها
ID,Title,Image,ShortDescription,FullDescription,
------------------------------------------------------------------------------
جدول دسته بندی پست ها
چون ممکنه هر پست چندین دسته بندی(رابطه چند به چند) داشته باشه یه جدول جدا براش در نظر میگیریم که شامل دوتا فیلد میشه:
CategoryID,PostID
سوال اول: آیا جدول های دیتابیس رو درست در نظر گرفتم؟مشکلی ندارن ؟
سوال دوم:من الان عملیات CRUD رو تقریبا بلدم انجام بدم.یه سوالی که برام پیش اومده چجوری وقتی دسته بندی رو توی سایت نشون دادم وقتی روش کلیک شد پست های اون دسته بندی رو بهم نشون بده؟ فکر کنم باید داخل یه View دیگه این کار باید انجام بشه نه توی همون صفحه اصلی درسته؟ اگه نمونه کد دارین ممنون میشم نشون بدین
--------------------------------------------------------------------------------------------------
پ ن: امیدوارم دوستان راهنماییم کنن چون قصد دارم این تاپیک رو به مرور کامل کنم که به یه منبع خوب تبدیل بشه واسه افراد تازه کاری مثل خودم که بخوان MVC رو یاد بگیرن.
پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم
من برای شروع یه پروژه جمع و جور، تصمیم گرفت یه CMS بنویسم.
چیزی که مد نظر دارم اینه یه جدول واسه پست های سایت دارم که شامل عنوان ، عکس، متن کوتاه،دسته بندی و متن بلند میشه.
حالا این قسمت دسته بندیش چجوریه؟ من می خوام مثل وردپرس هر مطلب بتونه توی چندین دسته بندی قرار بگیره به این صورت که مثلا یه خبر ورزشی داریم که ممکنه جزء اخبار حوادث هم قرار بگیره.
اون چیزی خودم فکر کردم به این صورت میشه توی دیتابیس.
/////////////////////////////////////////////////////////////////
جدول های دیتابیس
-----------------------------------------------------
جدول دسته بندی
ID,Name,ParentID
اون فیلد ParentID رو هم واسه دسته بندی چند سطحی در نظر گرفتم
-------------------------------------------------------------------------------
حالا جدول پست ها
ID,Title,Image,ShortDescription,FullDescription,
------------------------------------------------------------------------------
جدول دسته بندی پست ها
چون ممکنه هر پست چندین دسته بندی(رابطه چند به چند) داشته باشه یه جدول جدا براش در نظر میگیریم که شامل دوتا فیلد میشه:
CategoryID,PostID
سوال اول: آیا جدول های دیتابیس رو درست در نظر گرفتم؟مشکلی ندارن ؟
سوال دوم:من الان عملیات CRUD رو تقریبا بلدم انجام بدم.یه سوالی که برام پیش اومده چجوری وقتی دسته بندی رو توی سایت نشون دادم وقتی روش کلیک شد پست های اون دسته بندی رو بهم نشون بده؟ فکر کنم باید داخل یه View دیگه این کار باید انجام بشه نه توی همون صفحه اصلی درسته؟ اگه نمونه کد دارین ممنون میشم نشون بدین
--------------------------------------------------------------------------------------------------
پ ن: امیدوارم دوستان راهنماییم کنن چون قصد دارم این تاپیک رو به مرور کامل کنم که به یه منبع خوب تبدیل بشه واسه افراد تازه کاری مثل خودم که بخوان MVC رو یاد بگیرن.
پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن ممنونم