ورود

View Full Version : اجرای برنامه بدون نیاز به mssqlserver

hamix666
جمعه 26 شهریور 1395, 13:01 عصر
سلام چطوری می تونیم برنامه رو بدون نیاز به نصب اسکیول اینترپرایس روی سیستم های مختلف اسنفاده کنیم چون حجمش زیاده ونصبش برای هرکس سخته یاراهی باشه موقع ستاپ برنامه کاری انجام داد

samirhm
شنبه 27 شهریور 1395, 18:10 عصر
سلام دوستان منم همین مشکل رو دارم و یک برنامه نوشتم ولی نمیدونم که چجوری باید فایل های پایگاه داده رو به برنامه اضافه کنم ؟ کسی بلد نیست اخه من یک نرم افزار نوشتم و میخوام تحویل مشتری بدم ولی رو این موضوع گیرم ، اگه کسی بلده بگه لطفا!

rahmatipoor
شنبه 27 شهریور 1395, 20:42 عصر
دوستان عزیز

شما از نسخه اکسپرس اس کیو ال سرور استفاده کنید که نهایتا حجمش حدود 150 یا 160 مگابایت هست.
میتونید موقع ساخت ستاپ تنظیم کنید که به صورت اتوماتیک هم نصب بشه

یه سرچ بزنید توی سایت. خیلی مطلب پیدا می کنید در این رابطه

hamix666
یک شنبه 28 شهریور 1395, 00:07 صبح
دوستان عزیز

شما از نسخه اکسپرس اس کیو ال سرور استفاده کنید که نهایتا حجمش حدود 150 یا 160 مگابایت هست.
میتونید موقع ساخت ستاپ تنظیم کنید که به صورت اتوماتیک هم نصب بشه

یه سرچ بزنید توی سایت. خیلی مطلب پیدا می کنید در این رابطه
میشه لینک بزارین ؟
من از اسکیول 2014 استفاده کردم آیا اکسپرس داره؟

rahmatipoor
یک شنبه 28 شهریور 1395, 10:22 صبح
بله همه نسخه هایی که مایکروسافت ارائه میده دارای نسخه اکسپرس هم هستند :
این هم لینک:
http://cdn.persiangig.com/download/hAbKssXwyp/Microsoft%20SQL%20Server%202014%20%20Express%20x86 .exe/dl

کلا اگه جستجو کنید خیلی سریع تر جواب می گیرید

alireza4474
یک شنبه 28 شهریور 1395, 10:43 صبح
برای راحتی کار من sqlLocalDb رو پیشنهاد می کنم البته یه محدودیت هایی داره اما از sqlExpress قوی تره
به راحتی با یه تغییر توی کانکشن سترینگ و یه خط کد commandPrompt میتونین از اون استفاده کنین
اگه راهنمایی خواستین بگید تا بگم

samirhm
جمعه 02 مهر 1395, 10:51 صبح
برای راحتی کار من sqlLocalDb رو پیشنهاد می کنم البته یه محدودیت هایی داره اما از sqlExpress قوی تره
به راحتی با یه تغییر توی کانکشن سترینگ و یه خط کد commandPrompt میتونین از اون استفاده کنین
اگه راهنمایی خواستین بگید تا بگم

ممنون میشم اگر توضیح بدید :لبخندساده:

samirhm
جمعه 02 مهر 1395, 15:25 عصر
دوستان ببخشید نمیخوام اسپم بدم ولی من یکمی عجله دارم و هرچی هم درمورد این روش تحقیق کردم نتونستم چیزی بفهمم ! لطفا اگر کسی میدونه بگه ! اقا
alireza4474 شما هم کمکم کنید !

samirhm
شنبه 03 مهر 1395, 19:07 عصر
یکی نیست کمک کنه :گریه:

samirhm
دوشنبه 05 مهر 1395, 21:31 عصر
دوستان لطفا یکی کمک کنه ! به هر روشی که بلد هست فقط کمکم کنه ، یک برنامه برای یک فرد ساختم اما نمیدونم چجوری باید دیتابیس برنامه رو روی کامپیوتر طرف پیاده کنم !

alireza4474
سه شنبه 06 مهر 1395, 12:21 عصر
سلام شرمنده من خیلی سرم شلوغ شده و خیلی وقته که نیومدم توی سایت واما جواب

شما اول باید دو ورژن(64و32) از sqlLocalDb رو دانلود کنین که با یه سرچ به زبان انگلیسی میتونین پیداش کنین چون این برنامه رایگان هست

برای تمرین به شما پیشنهاد میدم که بعد از اینکه به صورت امتحانی sqlLocalDb رو روی یه سیستمی که از قبل هیچ کدوم از ورژن ها و نسخه های sql نصب نبوده و نیست نصب کردید برنامه ای به نام sqlManagementStudio رو نصب کنین تا مثل همین الان بتونین کد هایی که میخواین رو از طریق ویزارد اجرا کنین

خب حالا بعد از نصب این برنامه ها میرسیم به مرحله دوم و اون هم ایجاد instance هست که خیلی خیلی خیلی اسونه

اول commandPrompt رو اجرا میکنین و مینویسین
SqlLocalDB create <instanceName> -s

این رو هم بگم که میتونین تمامی دستورات مربوط به sqlLocalDb رو اینجا پیدا کنین
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh212961.aspx

حالا برای اینکه بتونین از طریق sqlManagementStudio به sqlLocalDb دسترسی داشته باشین این دستور رو توی commandPrompt بنویسین

SqlLocalDB info <instanceName

بعد از اجرای این دستور یه سری خروجی به ما نشون میده که ما به Instance pipe name نیاز داریم.
مقدارش رو کپی میکنین به جای serverName در sqlManagementStudio و بدون هیچ یوزر و پسوردی وارد میشین

در پروژه تون هم در قسمت سرور کانکشن استرینگ باید بنویسین (localdb)/<instanceName>

امیدوارم تونسته باشم کمکتون بکنم

اکه سوالی داشتید یا به مشکلی برخوردید خوش حال میشم مطرح کنین

H.Jafari
چهارشنبه 07 مهر 1395, 11:50 صبح
سلام
اینطوری که من فهمیدم شما میخوایین برنامه رو در حالت شبکه استفاده کنید، یعنی یه پایگاه داده داشته باشید و کلاینت های مختلف بتونن با اون پایگاه داده تبادل اطلاعات داشته باشند اگر مفهوم سوال شما این باشه میتونید فقط روی یک سیستم در زمان نصب فقط گزینه Database S Engine Service رو انتخاب کنی 142804
برای برقراری ارتباط سرور با کلاینت ها هم میتونی بر اساس نوع ویندوز کلاینت از نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی گزینه
Client Tools Connectivity که با استفاده از همون سی دی نصب SQL میتونی نصب کنی استفاده کنی که کارش برقراری ارتباط بین کلاینت ها و سرور هستش.

در آخر هم اگه خواستین پایگاه داده رو مدیریت کنی میتونی گزینه روبرو رو انتخاب کنی142805 این گزینه رو میتونی روی هر سیستمی نصب کنی
در آخر گزینه های که میتونی برای نصب روی سیستم های مختلف بر اساس نیازهای مختلف استفاده کنی میتونه شبیه پنجره زیر باشه.
روی هر گزینه که کلیک کنی میتونی کاربردش رو توی پنجره روبرو ببینی
142806