View Full Version : نوشتن رول بیس
titi1363
جمعه 26 شهریور 1395, 22:50 عصر
سلام
میخوام با استفاده از ابزارهای متلب
6 ورودی بدم .من پارامترهای نگهداشت نرم افزار انتخاب کردم.خروجی میشه نگهداشت نرم افزار.با تابع مثلثی.برای غیر فازی سازی هم روش مرکز ثقل انتخاب کردم.باید براش رول بیس بنویسم و تاثیر هر کدوم رو نگهداشت رو بررسی کنم.نمیدونم چطور باید رول بیس بنویسم.چطور باید بدونم کلا چند تا رول بیس میشه؟لطفا راهنمایی کنید.
mb1372
یک شنبه 28 شهریور 1395, 23:14 عصر
سلام
تعداد حالت هایی که رول بیس میتونه داشته باشه، برابر با حاصلضرب تعداد مجموعه های فازی مربوط به ورودی هاست. (تعداد مجموعه های فازی ورودی اول * تعداد مجموعه های فازی ورودی دوم * ...)
برای نوشتن رول بیس ها باید با توجه به شناختی که از مسأله دارین، برای حالت های مختلفی که برای ورودی ها ممکنه به وجود بیاد، تصمیم هایی رو تعریف کنید.
اگه توی کد نویسی مشکلی هست، دقیق تر بگید که چه قسمت هایی رو انجام دادید و چه قستی رو مشکل دارید.
titi1363
پنج شنبه 01 مهر 1395, 12:19 عصر
سلام
مرسی ک جواب دادید.
پنج پارامتر ورودی به نام های قابلیت استفاده مجدد،قابلیت تحلیل،قابلیت تغییر،قابلیت تست و سادگی دارم.و خروجی من هم قابلیت نگهداشت(نگهداری) نرم افزار هست.
میخوام با استفاده از تولباکس فازی و به روش استنتاج ممدانی تاثیر پارامترهای ورودی رو روی قابلیت نگهداشت ارزیابی کنم.
ببینم کدوم پارامتر تاثیر بیشتری رو خروجی داره
نمودار سورفیس خروجی میخوام. وقتی به منوی view گزینه rule viewer رفتم وقتی پارامترهای input تغییر میدم .خروجی قابل قبولی ببینم.من رنج ورودی ها و خروجی رو بین صفر تا ده گرفتم.جواب گرفتم ولی انگاری رول بیس هایی که نوشتم درست نیس .جواب درستی نمیده.میخواستم بدونم چطور رول بیس بنویسم.من سایت هایی رو در نظر گرفتم که از درگاه الکترونیک استفاده می کنند.میخوام بگم اگ از نرم افزارهای سرویسگرا استفاده کنیم با این پارامترهای ورودی ،قابلیت نگهداشت نرم افزار میره بالا.الان نمیدونم چطور قوانین بنویسم
mb1372
پنج شنبه 01 مهر 1395, 23:54 عصر
متوجه نشدم توی تئوری فازی مشکل دارید یا کار با منوهای تولباکس متلب. به هر حال اگه مشکلتون کار با تولباکس باشه، دوستان راهنماییتون خواهند کرد؛ چون خودم فازی رو با کد نویسی انجام میدم. اگر در نحوه نوشتن قوانین مشکل دارید این توضیحات شاید به دردتون بخوره:
- برای نوشتن قواعد باید اول ورودی ها و خروجی هاتون مشخص بشه که خودتون گفتید.
- در قدم بعد باید تعداد مجموعه های فازی رو برای هر کدوم از ورودی ها و خروجی، تعیین کنید. (با توجه به اینکه چقدر دقت لازم دارین و چقدر میتونید از سرعت خروجی گرفتن، صرف نظر کنید.) در اینجا فرض می کنیم تمام ورودی ها و خروجی به سه مجموعه کم، متوسط و زیاد تقسیم بشن.
- در مرحله بعد حالات مختلفی که ورودی ها ممکنه به وجود بیارند رو در نظر گرفته و برای هر حالت یک خروجی تعریف می کنیم: در مورد مسأله شما:
1) اگر قابلیت استفاده مجدد زیاد،قابلیت تحلیل زیاد،قابلیت تغییر زیاد ،قابلیت تست زیاد و سادگی زیاد باشند>>>> آنگاه قابلیت نگهداری زیاد است.
2) اگر قابلیت استفاده مجدد متوسط،قابلیت تحلیل زیاد،قابلیت تغییر زیاد ،قابلیت تست زیاد و سادگی زیاد باشند>>>> آنگاه قابلیت نگهداری زیاد است.
3) اگر قابلیت استفاده مجدد کم،قابلیت تحلیل زیاد،قابلیت تغییر زیاد ،قابلیت تست زیاد و سادگی زیاد باشند>>>> آنگاه قابلیت نگهداری متوسط (؟) است.
....
243) اگر قابلیت استفاده مجدد کم،قابلیت تحلیل کم،قابلیت تغییر کم،قابلیت تست کم و سادگی کم باشند>>>> آنگاه قابلیت نگهداری کم است.
- اکنون پایگاه قواعد (رول بیس) آماده وارد شدن در نرم افزار هست.
titi1363
جمعه 02 مهر 1395, 17:30 عصر
منم همین کاری که شما میگین انجام دادم 243 قانون شد.
سه به توان 5.
سه حالت low.middle.highو پنج ورودی
قابلیت استفاده مجدد،قابلیت تحلیل،قابلیت تغییر،قابلیت تست و سادگی
جوابی که بدست آوردم قابلیت نگهداشت شده 79.8درصد.استادمون میگه زیاده باید بین 50 تا60 درصد بشه.میگه وقتی تو پنجره رول ویوئر هم اینپوت (ورودی ها ) رو تغییر دادیم جواب منطقی بدست بیاد.
من اول همه توابعو مثلثی درنظر گرفتم 75 درصد شد.ولی شکل سورفیسش بکنواخت نبود.استاد گفت باید شکلش یکنواخت بشه.بعد دوتارو ذوزنقه ای درنظر گرفتم وسطی یعنی میدل ،مثلثی در نظر گرفتم.سورفیس بهتر شد ولی قابلیت شد 79.8 درصد.البته در ممدانی.در روش سوگنو که بیشتره میشه.در نهایت این دو تا باهم مقایسه کنم.
میخوان نشون بدم تاثیر سادگی بیشتره.بعد قابلیت استفاده مجدد،قابلیت تست،قابلیت تغییر،قابلیت تحلیل.
titi1363
جمعه 02 مهر 1395, 17:33 عصر
142732تو این پنجره اگ ورودی هارو 5 دادم خروجی بین 50 تا 60 درصد بشه نه 79.8
mb1372
شنبه 03 مهر 1395, 09:07 صبح
منم همین کاری که شما میگین انجام دادم 243 قانون شد.
سه به توان 5.
سه حالت low.middle.highو پنج ورودی
قابلیت استفاده مجدد،قابلیت تحلیل،قابلیت تغییر،قابلیت تست و سادگی
جوابی که بدست آوردم قابلیت نگهداشت شده 79.8درصد.استادمون میگه زیاده باید بین 50 تا60 درصد بشه.میگه وقتی تو پنجره رول ویوئر هم اینپوت (ورودی ها ) رو تغییر دادیم جواب منطقی بدست بیاد.
من اول همه توابعو مثلثی درنظر گرفتم 75 درصد شد.ولی شکل سورفیسش بکنواخت نبود.استاد گفت باید شکلش یکنواخت بشه.بعد دوتارو ذوزنقه ای درنظر گرفتم وسطی یعنی میدل ،مثلثی در نظر گرفتم.سورفیس بهتر شد ولی قابلیت شد 79.8 درصد.البته در ممدانی.در روش سوگنو که بیشتره میشه.در نهایت این دو تا باهم مقایسه کنم.
میخوان نشون بدم تاثیر سادگی بیشتره.بعد قابلیت استفاده مجدد،قابلیت تست،قابلیت تغییر،قابلیت تحلیل.
برای تغییر در میزان تاثیر هر کدوم از ورودی ها میتونید مجموعه های فازی مربوط به اونو بیشتر کنید (دقت رو بیشتر کنید). مثلا برای افزایش تاثیر سادگی، اونو به 5 یا 7 مجموعه فازی تقسیم کنید؛ مثل:
خیلی کم، کم ، متوسط، زیاد، خیلی زیاد
به طور کلی هر چی تعداد مجموعه های فازی رو بیشتر در نظر بگیرید، تغییرات خروجی نرم تر میشه اما تعیین قواعد و خروجی گرفتن، وقت گیر تر میشه.
بقیه مسائل رو خودتون با توجه به شناختی که از مسأله دارید باید حل کنید. ضمنا ضمیمه باز نشد.
titi1363
یک شنبه 04 مهر 1395, 22:04 عصر
متشکرم بابت جوابتون.
میخوام فایل maintainability.fis بفرستم،ببینید.(فایل متلب)
چطور ارسال کنم؟
mb1372
چهارشنبه 07 مهر 1395, 09:09 صبح
اگه کد هست، همینجا کد رو داخل تگ کد قرار بدید.
ظاهرا اگه از سایت های آپلود رایگان استفاده کنید و آدرس رو بذارید، نباید مشکلی باشه. ضمنا همون طور که گفتم من فقط کدنویسی فازی رو انجام دادم که فایل مربوط بهش با پسوند m. هست.
mismona
یک شنبه 25 مهر 1395, 13:09 عصر
من هم مشکل دارم میخوام کدامو ببینید ولی نمیتونم ارسالش کنم
آموزش پیانو (http://pianote.co/)-آموزشگاه موسیقی (http://pianote.co/)
mb1372
دوشنبه 26 مهر 1395, 09:23 صبح
من هم مشکل دارم میخوام کدامو ببینید ولی نمیتونم ارسالش کنم
خیلی ساده همین جایی که دارید تایپ می کنید، کد ها رو Paste کنید.
راه بهترش اینه که از بالای کادری که پیام میدید، دکمه # رو بزنید و بعد Paste کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.