View Full Version : استفاده از ado برای لینک به sql با یوزر پسورد ثابت
mohkhosh
چهارشنبه 29 شهریور 1385, 09:19 صبح
یه بانک access دارم که با 4 تا بانک sql لینک البته بجز جداول اصلی خود بانک
هرکدوم از این لینکهای sql یوزر پسورد خاص خود را دارند راهی تو کد نویسی هست که اتوماتیک بگم مثلا وقتی به فلان جدول وصل میشم یوزر پسورد رو تو کدنویسی وارد کنم هر دفعه دیالوگ باکس باز نشه از من یوزر پسورد نگیره؟
ممنون می شم راهنمایی ام کنید
sarami
شنبه 01 مهر 1385, 11:27 صبح
اگه شبکه ای که باهاش کارمیکنین Domain Base هستش میتونین از نوع اتنتیکیشن Windows استفاده کنین که ماکروسافت تاکیدا توصیه کرده...مشکلاتی از این قبیل ندارین بدیلیل اینکه قرار دادن User Name & Password در کد نویسی امنیت نرم افزار رو شدیدا پائین میاره...
mohkhosh
یک شنبه 02 مهر 1385, 16:13 عصر
ممنون
بله شبکه ما domain است ولی این اتنتیکیشن چیه تا حالا اسمشو نشنیدم
ممکنه توضیح بیشتری بدین ممنون میشم
sarami
یک شنبه 02 مهر 1385, 18:41 عصر
البته اساتید در بخش SQL جامع تر میتونن راهنمائی تون کنن. ولی SQL Server برای شناسائی کاربرا از دو روش Windows Authentication و SQL Authentication استفاده میکنه . در روش SQL شما باید کاربرها رو خودتون تعریف و یوزر پس رو ایجاد نمائید در روش ویندوز شما میتونین از لیست کاربرای اکتیو دایرکتوری و یا Ou ها برای دادن Permision استفاده کنین و با AUthenticate کاربر به Domin در حقیقت SQL هم اون کابر رو شناسائی میکنه. برای مثال کاربرAli از Domain B وقتی به دومینB- Login میکنه SQL هم اونو شناسائی میکنه و دسترسی های لازم رو که مدیر بانک تعریف کرده اعمال میکنه.و کابر ذکر شده به اشیاء بانک اطلاعاتی که بهش دسترسی داده شده دسترسی پیدا میکنه.
مهمترین ویژگی این حالت امنیت بالای اونه بدلیل اینکه اگه کسی قصد حمله به SQL رو داشته باشه باید به شبکه و Domin شما حمله کنه بعد به بانکتون . ساده تر اینکه کاربرایی که عضو Domin شما نباشن در صورتی که Windows Only رو انتخاب کرده باشین بهیچ وجه از دید SQl معتبر نمی باشند. از مزایای دیگر این روش راحتی در اعطای مجوزها و.... که خیلی مفصل هستش
mohkhosh
دوشنبه 03 مهر 1385, 13:57 عصر
ممنون از راهنمایی جامع و کاملتون
ولی من با هزار مصیبت و نامه نگاری و خواهش تمنا از جاهای دیگه شرکت بزرگمون که بعد مسافتی کیلومتری هم دارند این viewهای sql رو گرفتم و تو access ازشون استفاده میکنم بنابراین امکان اینو ندارم که بهشون امرو نهی کنم که چه کنید چه نکنید
من از لحاظ امنیتی مشکلی ندارم vba پسورد داره و کاربرای بانکم فقط 6 تا سیستمن که همشون تحت کنترل خودمن پس security رو در نظر نگیرید و روشی در کد نویسی یا مثالی که این کار رو کرده نیز مرحمت کنید تا مشکلم حل شه
ممنون آقای sarami
mohkhosh
چهارشنبه 05 مهر 1385, 09:44 صبح
لطف می کنید از طریق کدنویسی vba یک مثال برام بنویسید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.