View Full Version : خطا در ساخت فایل exe با py2exe
koushaninja
پنج شنبه 01 مهر 1395, 11:56 صبح
با سلام و احترام؛
در مورد برنامه نویسی اطلاعاتی ندارم و میخوام از یک سورس فایل exe بسازم با آموزش های خود سایت py2exe و سایت یوتیوب به یه جاهایی رسیدم ولی در انتها با این پیغام مواجه میشم
در این سورس فایل setup.py وجود داره و من فقط خط import py2exe رو وارد میکنم و کامپاایل میکنم بعد از این ارور 2 پوشه با نام های build و dist در فولدری که فایل setup.py هست ساخته میشه ولی فایل .exe د رپوشه dist نیست ( توی آموزش های یوتیوب متوجه شدم که فایل .exe باید تو پوشه dist باشه)
142719
لطفا در این مورد راهنمایی کنید
پیشاپیش از پاسخ شما کمال تشکر رو دارم
koushaninja
شنبه 03 مهر 1395, 12:21 عصر
دوستان کسی نیست جواب بده؟
plague
شنبه 03 مهر 1395, 17:43 عصر
من کار نکردم تا حالا باهاش و کلا دسکتاپ نویس نیستم
ولی تو خط یکی مونده مشخصه داره چی میگه
آدرسی که دادی ابسلوت هستش و داره ازش اشکال میگیره
آدرس رو باید رلتیو بدی نسبت به فایلی که کد توشه احتمالا
koushaninja
شنبه 03 مهر 1395, 19:18 عصر
من کار نکردم تا حالا باهاش و کلا دسکتاپ نویس نیستم
ولی تو خط یکی مونده مشخصه داره چی میگه
آدرسی که دادی ابسلوت هستش و داره ازش اشکال میگیره
آدرس رو باید رلتیو بدی نسبت به فایلی که کد توشه احتمالا
مرسی از پاسخت دوست عزیز ولی نمیدونم په آدرسی باید داد و این ریلیتیو یعنی چی؟
اگر امکانش هست بیشتر راهنمایی کن
مرسی
plague
یک شنبه 04 مهر 1395, 02:24 صبح
ببین مثلا شما توی یک خونه هستی که کلی اتاق داره مثلا توی اتاق شماره 2 هستی یکی میاد پیشت میگه اتاق شماره 5 کجاست
شما میتونی آدرس ابسلوت (کامل) بدی یعنی از ریشه یا نقطه 0 خونه شروع کنیی که
از دم در خونه میای / اتاق 1 / اتاق 2 / اتاق 3 / اتاق 4 / اتاق 5 میرسی
میتونی آدرس رلتیو(نسبی) بدی یعنی از همون نقطه ای که الان توش هستی اینجوری میشه
الان تو اتاق 2 هستیم / اتاق 3 / اتاق 4 / اتاق 5
شما تو کدت اینجوری آدرس دادی
/usr/share/horus
اون اسلش اول که گزاشتی یعنی ریشه ...یجورایی همون مای کامپیوتر خودمون میشه تو ویندوز
شما باید آدرس رو از همون جایی که فایلت قرار داره بدی نه از نقطه 0
البته از این مسایل هم که بگزریم تو ویندوز آدرس ها معمولا با نام درایو شروع میشن یعنی آدرس ابسلوتی که دادی هم احتمالا غلطه در هر صورت
koushaninja
یک شنبه 04 مهر 1395, 11:46 صبح
ممنون از پاسخت
مشکل هنوز پابرجاس ولی حداقل یه پیزی یاد گرفتم همشهری:چشمک:
plague
یک شنبه 04 مهر 1395, 17:05 عصر
خواهش میکنم ... به طور خلاصه بخام بگم آدرسی که دارید توی کد میدین به یک فایل یا فولدر دیگه غلط هستش که دیگه اونجاش رو باید خودتون حل کنید
barnamenevisforme
دوشنبه 05 مهر 1395, 20:44 عصر
سلام دوست عزیز
اگرچه با ارائه راه حل دیگه، مسئله اصلی ممکنه همچنان بدون جواب باقی بمونه، اما بنده برای شما یک پیشنهاد دارم:
اول اینکه مسیر فایل ها رو چک بفرمایید که هیچ گونه کاراکتر فاصله و یا یونیکد (مثل حروف فارسی) در اون وجود نداشته باشه و دوباره مراحل کار با py2exe رو تکرار کنید.
اما پیشنهاد اصلی اینه که به جای py2exe از PyInstaller استفاده کنید. PyInstaller از بسته های مختلفی پشتیبانی میکنه.
موفق باشید
koushaninja
سه شنبه 06 مهر 1395, 10:55 صبح
سلام دوست عزیز
اگرچه با ارائه راه حل دیگه، مسئله اصلی ممکنه همچنان بدون جواب باقی بمونه، اما بنده برای شما یک پیشنهاد دارم:
اول اینکه مسیر فایل ها رو چک بفرمایید که هیچ گونه کاراکتر فاصله و یا یونیکد (مثل حروف فارسی) در اون وجود نداشته باشه و دوباره مراحل کار با py2exe رو تکرار کنید.
اما پیشنهاد اصلی اینه که به جای py2exe از PyInstaller استفاده کنید. PyInstaller از بسته های مختلفی پشتیبانی میکنه.
موفق باشید
مرسی از راهنمایی تون ولی من این نرم افزار رو به صورت اپن سورس از github گرفتم و هیپ دستکاریی توی سورس نکردم و البته باید اینم بگم که این نرم افزار برای لینوکس هم هست امکان داره آدرس موجود در نرم افزار مربوط به سیستم عامل لینوکس باشه؟
barnamenevisforme
سه شنبه 06 مهر 1395, 14:51 عصر
اگر برنامه open source هست می تونید لینک دانلود رو برای دوستان قرار بدید شاید کسی بتونه روی این موضوع خاص مورد رو بررسی کنه
koushaninja
چهارشنبه 07 مهر 1395, 13:45 عصر
اگر برنامه open source هست می تونید لینک دانلود رو برای دوستان قرار بدید شاید کسی بتونه روی این موضوع خاص مورد رو بررسی کنه
https://www.dropbox.com/s/2ktuyl3ebdr9284/horus-develop.zip?dl=0
barnamenevisforme
چهارشنبه 07 مهر 1395, 20:09 عصر
سلام دوست عزیز
همونطور که حدس می زدم در این برنامه از package های خارجی از جمله pyserial و ... استفاده شده.
برای ساخت exe این برنامه نمی تونید از برنامه ساده py2exe استفاده کنید.
اگر فقط قصد استفاده رو دارید از دستور العمل مربوط به سیستم عامل مربوطه در بخش installation استفاده کنید.
اگر قصد develop رو دارید باید از دستور العمل موجود در لینک ubontu development استفاده کنید. در این دستور العمل حتی نحوه گرفتن خروجی برای windows هم توضیح داده شده.
موفق باشید.
koushaninja
پنج شنبه 08 مهر 1395, 12:08 عصر
سلام دوست عزیز
همونطور که حدس می زدم در این برنامه از package های خارجی از جمله pyserial و ... استفاده شده.
برای ساخت exe این برنامه نمی تونید از برنامه ساده py2exe استفاده کنید.
اگر فقط قصد استفاده رو دارید از دستور العمل مربوط به سیستم عامل مربوطه در بخش installation استفاده کنید.
اگر قصد develop رو دارید باید از دستور العمل موجود در لینک ubontu development استفاده کنید. در این دستور العمل حتی نحوه گرفتن خروجی برای windows هم توضیح داده شده.
موفق باشید.
من میخوام تغییراتی در تصاویر نرم افزار بدم و اون رو به فایل exe تبدیل کنم پیکار باید بکنم؟
barnamenevisforme
پنج شنبه 08 مهر 1395, 15:13 عصر
سلام
طبق مراحل این لینک (https://github.com/bqlabs/horus/blob/develop/doc/development/ubuntu.md) پیش برید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.