ورود

View Full Version : مشکل کجاست ؟

tbzgood
جمعه 02 مهر 1395, 12:38 عصر
سلام .
دارم با بوت استرپ قالب رسپانسیو یاد میگیرم این رو ساختم :
(اینجا نشد آپلود کنم 1.5 مگ هست اجازه ندادن مجبور شدم تو سایت دیگه اپلود کنم )
http://s9.picofile.com/file/8268364850/My_Exported_Templates.zip.html

------------------------------------------------
وقتی دانلود کردید و باز کردید این رو میبینید

142727

با فلش نشون دادم که منو رو وقتی باز میکنم میره پشت section سمت راستی !
و
142728

با فلش نشون دادم وقتی میام پایین منو میره پشت و دیده نمیشه و کار هم نمیکنه !
چه کنم ؟ فقط شانسی نگید کد رو نگا کنید بگید چی رو عوض کنم ممنون

anvar
یک شنبه 04 مهر 1395, 20:41 عصر
در صفحه مانیتور ما اشیاء رو به صورت 2 بعدی می بینیم - یا همون بردارهای X و Y حالا اگر شما عمق رو هم اضافه کنید نیاز به بردار سومی یعنی Z دارید که ترتیب اشیاء در پشت هم را تعیین می کتد - اگر یک شی در پشت شی دیگری قرار گرفته باشد یا اصطلاحا Z-index کمتری داشته باشد دیده نخواهد شد - تنها راه برای دیدن آن حذف اشیایی که در جلوی آن قرار دارند و یا بالاتر بردن Z-index آن است - در مسئله شما هم مشکل از همین جاست

منو در پشت قرار می گیره چون z-index کمتری داره لذا نمیشه باهاش کار کرد چون اشیاء مزاحمی در جلوی آن هستند - برای حل مشکل باید خاصیت z-index مربوط به منو یا کنترل ظرف آن (مثل div و ... ) رو بیشتر کنید مثلا 99 یا 999 یا 9999 و .....

tbzgood
دوشنبه 05 مهر 1395, 11:34 صبح
در صفحه مانیتور ما اشیاء رو به صورت 2 بعدی می بینیم - یا همون بردارهای X و Y حالا اگر شما عمق رو هم اضافه کنید نیاز به بردار سومی یعنی Z دارید که ترتیب اشیاء در پشت هم را تعیین می کتد - اگر یک شی در پشت شی دیگری قرار گرفته باشد یا اصطلاحا Z-index کمتری داشته باشد دیده نخواهد شد - تنها راه برای دیدن آن حذف اشیایی که در جلوی آن قرار دارند و یا بالاتر بردن Z-index آن است - در مسئله شما هم مشکل از همین جاست

منو در پشت قرار می گیره چون z-index کمتری داره لذا نمیشه باهاش کار کرد چون اشیاء مزاحمی در جلوی آن هستند - برای حل مشکل باید خاصیت z-index مربوط به منو یا کنترل ظرف آن (مثل div و ... ) رو بیشتر کنید مثلا 99 یا 999 یا 9999 و .....

ایولا :تشویق:
البته خودم z-index رو امتحان کرده بودم اما نه 99 ! فک میکردم 1 یا 2 کافیه . 99 کردم درست شد:لبخند:
اگر میشه سوال جدیدم رو هم جواب بدید راحت تره:خجالت: