PDA

View Full Version : نمایش عکس+فوری

asemaneiran
یک شنبه 04 مهر 1395, 08:39 صبح
سلام من میخوام یک سری عکس رو برای هر رکورد در بانک mysql قرار بدم از قبل
بعد در برنامه اندرویدم مشخصات کاربر لاگین کرده رو نمایش بدم با نمایش مشخصات مشکلی ندارم
اما
نميدونم چطور عکس از قبل در بانک بذارم و چطور در اندروید نمایش بدم
ممنونم میشم کمکم کنید

spiderman200700
یک شنبه 04 مهر 1395, 10:43 صبح
باید یک وب سرویس در سرور ایجاد کنید و از طریق اندروید به وب سرویس درخواست بدید و اطلاعات رو بگیرید

asemaneiran
یک شنبه 04 مهر 1395, 11:24 صبح
بله این کار انجام دادم مشکلی با داده های متنی ندارم مشکل با قرار دادن عکس در بانک و دریافت هست؟

so2011
یک شنبه 04 مهر 1395, 12:09 عصر
اين لينك رو ببينيد[ http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=3979 ]

sajaaaaad
یک شنبه 04 مهر 1395, 15:24 عصر
با سلام و خسته نباشید.
.
من تازه برنامه نویسی اندروید رو شروع کردم. میشه در مورد قرار دادن تصاویر من رو راهنمایی کنین.

1- اینکه چطور تصاویر رو پشت سرهم نمایش میدن (مثل برنامه بازار، یا گوگل، که به صورت عمودی عکس هارو درگ میکنی و جابجا میشه) و اینکه راست چین باشه.!؟
2- اصلا چطور عکس هارو توی برنامه قرار بدم.!؟ مستقیم کپی کنم داخل پوشه Drawebale.!؟ اینجوری برنامه میترکه :-)
3- با فرض اینکه من یک سروری داشته باشم که اطلاعات مثل (تصاویر و ...) داخل سرور قرار دارن، چطور عکس را باید نمایش بدم.!؟
.
بازم میگم من تازه شروع کردم. اگر منابع یا پست های فارسی وجود داره راهنمایی کنین ممنون میشم.

godofphp
یک شنبه 04 مهر 1395, 22:56 عصر
با سلام و خسته نباشید.
.
من تازه برنامه نویسی اندروید رو شروع کردم. میشه در مورد قرار دادن تصاویر من رو راهنمایی کنین.

1- اینکه چطور تصاویر رو پشت سرهم نمایش میدن (مثل برنامه بازار، یا گوگل، که به صورت عمودی عکس هارو درگ میکنی و جابجا میشه) و اینکه راست چین باشه.!؟
2- اصلا چطور عکس هارو توی برنامه قرار بدم.!؟ مستقیم کپی کنم داخل پوشه Drawebale.!؟ اینجوری برنامه میترکه :-)
3- با فرض اینکه من یک سروری داشته باشم که اطلاعات مثل (تصاویر و ...) داخل سرور قرار دارن، چطور عکس را باید نمایش بدم.!؟
.
بازم میگم من تازه شروع کردم. اگر منابع یا پست های فارسی وجود داره راهنمایی کنین ممنون میشم.
خب شما باز نگفتید چه نوع برنامه ای میخوائید بسازید اگه برنامه آنلاین هست مثل دیوار و ... که عکس ها اصلا داخل برنامه نیست . از سرور فراخوانی و کش میشه توسط کتابخانه ی volley (آموزش فارسی کتابخانه ی والی در اندروید (http://samenta.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%DB%8C-volley-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF/) )
برای اینکه تصاویر رو هم پشت سر هم قرار بدید معمولا از کتابخانه های ساخت گالری و ... استفاده کنید هرچند میتونید دستی این کار رو به چند روش مختلف انجام بدید که باید مطالعتون رو ببرید بالا اگه مبتدی هستید پس عجله نکنید
خب برای فراخوانی از سرور هم که لینک آموزش دادم خدمتتون
برای برنامه های افلاین هم معمولا نام تصویر رو میزارن تو دیتابیس و اون رو داخل پوشه ی drawable قرار میدن البته خیلی با احتیاط و حجم کم تر و گاهی هم وب ویو میسازند که قابلیت نمایش تصویر و متن درون هم رو داشته باشه

sajaaaaad
دوشنبه 05 مهر 1395, 07:18 صبح
ممنون از پاسختون.
میشه کاری کرد که هم آنلاین باشه هم آفلاین.!؟

من میخوام یک برنامه طراحی کنم که:
متصل بشه به اینترنت (در صورتی که اینترنت وجود داشته باشه) عکس هارو بگیره و ذخیره کنه و اگر احیانا اینترنت هم نبود به صورت آفلاین اطلاعات قبلی قابل رویت باشه.! یا مثلا میگم. طرف میاد از طریق اینترنت شماره فاکتوراشو رو میبینه، خرید هایی که انجام داده بعد که اینترنت نداشت میخوام اون اطلاعات قبلی براش بمونه.
.
میشه همچین کاری کرد.!؟ یا نه باید کاملا جدا باشن.!؟ یعنی یا برنامه باید فقط آنلاین باشه، یا فقط آفلاین.!؟

godofphp
دوشنبه 05 مهر 1395, 07:38 صبح
ممنون از پاسختون.
میشه کاری کرد که هم آنلاین باشه هم آفلاین.!؟

من میخوام یک برنامه طراحی کنم که:
متصل بشه به اینترنت (در صورتی که اینترنت وجود داشته باشه) عکس هارو بگیره و ذخیره کنه و اگر احیانا اینترنت هم نبود به صورت آفلاین اطلاعات قبلی قابل رویت باشه.! یا مثلا میگم. طرف میاد از طریق اینترنت شماره فاکتوراشو رو میبینه، خرید هایی که انجام داده بعد که اینترنت نداشت میخوام اون اطلاعات قبلی براش بمونه.
.
میشه همچین کاری کرد.!؟ یا نه باید کاملا جدا باشن.!؟ یعنی یا برنامه باید فقط آنلاین باشه، یا فقط آفلاین.!؟
بله شما هر کاری که فکر کنید توی دنیای برنامه نویسی میتونید انجام بدید
میتونید یک دیتابیس Sqlite درون برنامه بسازید که آخرین مطالب رو توش نگهداری بکنه و با لود شدن مجدد برنامه دیتابیس قبلی پاک بشه و یکی جدید ساخته بشه که حاوی اطلاعات جدیدتر باشه
و با همون کتابخانه ای که گفتم خدمتتون میتونید سیستم کش کردن تصاویر رو پیاده کنید البته میتونید امکان دانلود تصاویر رو فراهم بکنید داخل مموری گوشی ذخیره بشن و بعد فراخوانی بشن
در کل میتونی هم کاملا انلاین هم کاملا افلاین و هم مخلوطی از هر دو رو طراحی کنی در هر صورت دستت بازه

asemaneiran
دوشنبه 05 مهر 1395, 09:11 صبح
ممنونم
این لینک رو دیدم پولی بود نمونه دیگر ای سراغ ندارید؟

godofphp
چهارشنبه 07 مهر 1395, 12:59 عصر
کدام لینک پولی بود ؟ این سایت بنده هست و آموزشم هم رایگانه

asemaneiran
پنج شنبه 08 مهر 1395, 07:45 صبح
لیکن آقای so2011 رو گفتم آخه من برا اکیلیپس ميخوام
کسی نیست کمک کنه؟

asemaneiran
چهارشنبه 21 مهر 1395, 09:09 صبح
یعنی هیچ کسی کار نکرده اینجا؟؟؟!!!