PDA

View Full Version : مبتدی: نمایش خودکار تصویر

ابوالفضل عباسی
دوشنبه 05 مهر 1395, 09:24 صبح
سلام.
ببخشید سوالم مبتدیانه است.
من میخواهم توی یک فرم که scrollbox داخل آن است یک گالری تصویر داشته باشم.
وقتی فرم باز میشود میخواهم تمام تصاویری که در کل فرم جا میشود را نشون داده بشه،وقتی scroll به سمت پایین کرد عکس های بعدی نمایش داده بشه.
دقیقا مثل گالری تصاویر موبایل،که اول تعدادی از تصاویر که در صفحه نمایش جا می شوند،نمایش داده میشه و بعد که scroll کرد تعداد،بعدی که جا میشوند.
برای این کار از onpaint فرمم باید استفاده کنم؟چجوری؟

برای باز کردن عکس ها image داخل scrollbox ایجاد میکنم و بعد به تعداد تصاویری که دارم در image ها نمایش بشه.
حالا با چه روشی مثل گالری تصاویر موبایل عمل کنم؟
باتشکر

hadisalahi2
پنج شنبه 08 مهر 1395, 22:07 عصر
برای این کار میتونی از چند کامپوننت فوق حرفه ای مجموعه tms استفاده کنی
ساده ترینش Picture List هستش و البته کامپوننت های حرفه ای تر هم داره
از گالری موبایل هم برات حرفه ای تر نمایش میده :لبخند:

ابوالفضل عباسی
جمعه 09 مهر 1395, 14:01 عصر
خیلی ممنون،اما اگر میشه،راه حلی ارائه بدید،که نیاز به کامپیوننت نباشه.چون اگر هردفعه که ورژن دلفی رو عوض کردم باید،کامپوننت هم نصب کنم.
با کامپوننت های خود دلفی راحت تر نمیشه درست کرد؟

hadisalahi2
شنبه 10 مهر 1395, 10:45 صبح
من در کامپوننت های دلفی همچین چیزی ندیدم عزیزم
اما ناراحت کامپوننتش نباش من خودم برات پیداش میکنم :لبخند:

hamedjim
یک شنبه 18 مهر 1395, 16:35 عصر
به نظر من که باید در زمان اجرا با توجه به Width اسکرول باکس ( که با تغییر سایز فرم تغییر خواهد کرد)، تعیین کنی در هر ردیف، چند تصویر می تونه قرار بگیره ( البته در صورتی که سایز تمام تصاویر با هم برابر باشند). بعد شروع کنی به create کردن Image هایی به تعداد عکس ها. و هر عکس رو به یه Image اختصاص بدی.

اما ناراحت کامپوننتش نباش من خودم برات پیداش میکنم http://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/109.gif
هادی جان، میگم اگه احیانا ما خواستیم از دلفی XE7 به Delphi 10.1 Berlin (https://www.embarcadero.com/app-development-tools-store/delphi) نقل مکان کنیم، کامپوننت های رایج مثل alpha و tms و البته کامپوننت کار با پورت سریال و شبکه (مثلا nrcomm) رو میشه پیدا کرد؟:گیج:

ابوالفضل عباسی
دوشنبه 03 آبان 1395, 12:58 عصر
من با دستور لود کردن تصاویر در onraize مشکل حل شد ولی در داخل گوشی بسیار کند عمل میکند.
سراغ کامپوننتی رفتم که هادی جان گفت.
مشکلم حل شد.دمت گرم.ولی اگر ورژن دلفی رو تغییر دادم.دوباره باید ورژن جدید دانلود کنم و مکافات:گیج: