PDA

View Full Version : مشکل در استفاده از BackgroundWorker



reza11_2005
چهارشنبه 07 مهر 1395, 23:46 عصر
با سلام
من طبق این آموزش جلو رفتم
https://learnfiles.com/downloads/%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-backgroundworker-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE/
حالا به مشکل بر خورد کردام
اینکه من یک تابع نوشتم که خودش حلقه دارد
و نمی توانم داخل حلقه دوم استفاده کنم
و به مشکل بر خورد کردام
عکس ها را ببنید
ممنون می شوم من راهنمایی کنید

kamiloted
پنج شنبه 08 مهر 1395, 16:47 عصر
سلام دوستان کسی نیست به من پاسخ دهد

من دقیق متوجه نشدم.یعنی دوتا حلقه نمیتونید توی یه تابع استفاده کنید؟

reza11_2005
پنج شنبه 08 مهر 1395, 23:40 عصر
سلام
نمی دونم جواب نداد برای من

Mahmoud.Afrad
جمعه 09 مهر 1395, 03:53 صبح
اولا کد قرار بدید نه عکس
دوما ، این قسمت Edit() + i; یعنی چی؟ منظورتون چیه؟ متد edit مقداری بر نمیگردونه که بخواهید در جمع شرکتش بدید!