PDA

View Full Version : سوال درباره پلاگین نویسی

sepidehhhhhhh
جمعه 09 مهر 1395, 17:48 عصر
من از یه نفر شنیدم ک می گفت پلاگین نویسی درآمد خیلی خوبی داره ،آیا این حرف صحت داره؟یکم لطفا توضیح بدین در این باره
و دیگه اینکه نمی دونم منظورش افزونه وردپرس بود یا اصلا پلاگین نویسی برای زبان های دیگه برنامه نویسی هم بود؟یکم لطفا توضیح بدین در این باره
و اینکه یه کتاب از mikael olson درباره همین پلاگین نویسی هست ک خیلی توپه و 1200 صفحه هم هست اما من هرچی سرچ می کنم نمی تونم پیداش کنم اگه کسی این کتاب رو می شناسه لطفا لینکشو برا ما هم بزاره تا دانلودش کنیم .
ممنون از توجهتون

ravand
جمعه 09 مهر 1395, 19:20 عصر
برای اینکه درامد داشته باشی باید اعتبار داشته باشی به منم میگفتن افزونه ی وردپرس یاد بگیر. یاد گرفتیم حالا مشتریش نیست. کلی هم چونه میزنن.
یا باید اعتبار داشته باشی که چند سال طول میکشه. یا باید بری برای شرکت ها کار کنی. که اونام میخوان ازت سو استفاده کنن.
اگه به کاری علاقه داری برو سراغش. اگه علاقه نداری کاری به پولش نداشته باش. چون موفق نمیشی.

anvar
جمعه 09 مهر 1395, 21:56 عصر
در مجموع پلاگین نویسی نیاز به تجربه و مهارت زیادی داره - بویژه اگه کارهایی انجام بده که چندان معمول و شایع نباشند.

البته پلاگین نوشتن برای هر سیستمی تفاوت هایی داره - بعنوان پلاگین ها - افزونه ها - ماژول ها یا کنترل ها در سیستم های مدیریت محتوایی مثل وردپرس , جوملا, دروپال, پرستا شاپ - مجنتو و دات نت نیوک در شیوه کار تفاوت هایی با هم دارند که با یادگرفتن یکی از اینها آموزش سایر موارد اجتناب ناپذیر خواهد - چون روش کار هر کدوم از اینها با هم فرق می کنه ولی در بیس اشتراکات زیادی دارند که به زبان توسعه مشترک آنها یعنی php برمی گرده.

اوضاع پلاگین نویسی چندان مناسب نیست به این دلیل که در سیستم های اوپن سورس تعداد بسیار زیادی پلاگین بصورت رایگان یا پولی نوشته میشه که غالبا از روی اونها کپی برداری میشه یا فقط ترجمه و در اختیار کاربران قرار می گیرند.

برای وردپرس اگر بخوای شروع کنی - بهترین مرجع مستندات خود وردپرس هستند (Codex)
یه کتاب مقدماتی هم نوشته Vladimir prelovac هست به نام wordpress plugin development که برای شروع بسیار عالیه

البته قبل از اینکه شروع به یادگیری این مباحث بکنی باید در دو مورد اطلاعات خوب داشته باشی
1 - وردپرس - باید از روش کار این سیستم مدیریت محتوا اگاه باشی و بفهمی که روش کلی کارش چه جوریه
2 - با زبان برنامه نویسی php هم در سطح پایه اشنا باشی تا بتونی روش صحیح حل مشکلات رو پیاده کنی

آشنایی با مفاهیم عمومی توسعه وب مانند html - css- و جاوااسکریپت هم بصورت پیش نیاز لازم هستند.

ravand
شنبه 10 مهر 1395, 07:52 صبح
ساخت افزونه برای وردپرس کار سختی نیست. شما php بلد باش بیا من دو تا نکته بهت میگم یاد میگیری.