ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد لینک های متغیر در وب بروزر وی بی 6

soheilnew
جمعه 09 مهر 1395, 18:33 عصر
سلام دوستان عزیز
وقتی میخوام وارد وبلاگم توی رزبلاگ بشم البته با وب بروزر در ویژوال بیسیک
نمیتونم لینک ارسال مطلب جدید رو پیدا کنم
چون هربار که لاگین میشم لینک جدید ایجاد میشه
ممنون میشم کمک کنید چطور میشه با کلیک کردن روی کامند لینک صفحه ارسال مطلب باز بشه

nerset
جمعه 09 مهر 1395, 19:29 عصر
با سلام
به نظر من در صورتی که از لینک نظرات برای گذاشتن پیغام استفاده می کنید ، می توانید به جای استفاده از آن یک وبلاگ جدید ایجاد کنید و از صفحه تماس با ما در آن وبلاگ جدید که اغلب دارای لینک های ثابتی هستند استفاده کنید.
به هر حال امیدوارم موفق شوید.

soheilnew
جمعه 09 مهر 1395, 19:47 عصر
سلام
دوست عزیز لینک ارسال مطلب برام لازم هست
ولی نمیدونم چطور پیداش کنم
چون با هربار لود شدن صفحه لینک جدید ایجاد میشه

nerset
جمعه 09 مهر 1395, 20:37 عصر
البته همانطور که می گویید لینک صفحه ارسال مطلب متغیر است و از طرف خود وبلاگ تغییر می کنه پس نمیشه به عنوان یک لینک ثابت به آن نگاه کرد و نشانی آن را به نرم افزار داد.
به نظر من در چنین شرایطی نمی توان نشانی چنین لینک هایی را توسط vb6 بدست آورد و برای نرم افزار ارسال کرد چون برنامه های تحت وب از ساختار خودشان پیروی می کنند
و جوابگوی درخواست های vb6 نخواهند بود و نشانی لینک های جدید را هم به vb6 نمی دهند.
در چنین حالتی پیشنهادی که دارم فقط استفاده از بخش های دارای لینک ثابت در وبلاگ ها است.

soheilnew
شنبه 10 مهر 1395, 09:47 صبح
دوست عزیز ببینید شما کاملا غبر منطقی بیان کردید
لینک نه آیدی داره و نه اسم و حتی تگ هم نداره
ولی از دوستان تونستند لینک مطلب جدید در رزبلاگ رو با وب بروزر باز کنند
اون دستی که تونسته متاسفانه چند روزیه که انلاین نیست که ازش بپرسم
در ضمن هیچ کاری نشد نداره

meys34
شنبه 10 مهر 1395, 10:25 صبح
سلام

این لینک مربوط به آخرین پست توی صفحه رو تا دهمین پست درمیاره.... برای پست ها به ترتیب:
L(0)
L(2)
L(4)
L(6)
L(8)
L(10)
L(12)
L(14)
L(16)
L(18)

ببینید توی هر صفحه ای که باز میکنید 10 تا پست وجود داره به این ترتیبی که گفتم 10 تا رو میشه بدست آورد برای الباقی هم باید برید به صفحه بعد و به همین ترتیب...

Private Sub Command1_Click()
Dim L() As String
L = Split(WebBrowser1.Document.Script.BlogComments, ",")
MsgBox "http://" & WebBrowser1.Document.location.HostName & "/post/comment/" & L(0)
End Sub