PDA

View Full Version : سوال: فاصله داشتن بین هدر و بالای سایت در گوشی موبایل

mahdifi
شنبه 10 مهر 1395, 12:36 عصر
سلام من وقتی سایتم رو آپلود کردم توی مرورگر سیستمم اندازه گوشی میکردم مشکلی نداشت ولی وقتی با گوشی وارد سایت میشدم تو قسمت کاربر حدودا ی 20px فاصله داره هدر از بالای سایت هدرم بوت استرپت هست ممنون

mahdifi
شنبه 10 مهر 1395, 12:47 عصر
توی کرورم این مشکلو داره توی سیستم هم همینجوریه

Moien Tajik
شنبه 10 مهر 1395, 14:57 عصر
سلام من وقتی سایتم رو آپلود کردم توی مرورگر سیستمم اندازه گوشی میکردم مشکلی نداشت ولی وقتی با گوشی وارد سایت میشدم تو قسمت کاربر حدودا ی 20px فاصله داره هدر از بالای سایت هدرم بوت استرپت هست ممنون

بعضی اوقات پیش میاد که چیزی که تو مرورگر میبینید با چیزی که تو device میبینید تفاوت داره .
منظور شما رو از قسمت کاربر نفهمیدم اما فکر میکنم navbar رو میگید . برای navbar از class های bootstrap استفاده کنید تا reponsive بشه و در همه ی سایت ها بدرستی نمایش داده بشه .

mahdifi
شنبه 10 مهر 1395, 16:00 عصر
بعضی اوقات پیش میاد که چیزی که تو مرورگر میبینید با چیزی که تو device میبینید تفاوت داره .
منظور شما رو از قسمت کاربر نفهمیدم اما فکر میکنم navbar رو میگید . برای navbar از class های bootstrap استفاده کنید تا reponsive بشه و در همه ی سایت ها بدرستی نمایش داده بشه .

ممنون مشکلش رو پیدا کردم یک سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم وقتی تعداد پست ها به 10 میرسد چیکار کنم دو صفحه ای بشود

Moien Tajik
شنبه 10 مهر 1395, 19:26 عصر
نمیدونم از php یا asp.net استفاده میکنید اما بحثی به اسم Paging یا Pagination برای صفحه بندی مطالب هستش به این صورت که شما مثلا 5 مطلب رو از دیتابیس Take میکنید و در صفحه دوم ، 5 مطلب رو Skip میکنید و 5 مطلب بعدی رو Take میکنید .
برای اینکار در Nuget هم بصورت آماده Package هستش به اسم PagedList MVC هست که با نصبش نیاز به این Skip و Take نیست و خودش اینکار هارو انجام میده .

mahdifi
شنبه 17 مهر 1395, 09:19 صبح
خیلی ممنون