ورود

View Full Version : مشکل نمایش لیست فایلها

sara.ghavam
شنبه 10 مهر 1395, 13:11 عصر
سلام دوستان عزیزم
من الان اگر به صورت زیر فولدرهام رو توی بروزر باز کنم لیست فایلها و فولدرهای درون فولدر نشون داده میشه البته در حال حاضر من از لوکال هاست استفاده می کنم
من توی همه فولدرها یک فایل index.html هم گذاشتم
چطوری میشه این مشکل رو حل کرد که نشون نده؟ یا اینکه فقط چون در لوکال هاست هست نشون میده؟ اگر بعدا رو هاست بذارم بازم این امکان هست؟

file:///C:/xampp/htdocs/seda/web/application

plague
شنبه 10 مهر 1395, 15:55 عصر
کد ایگنایتر توی فولدر های application , system یه فایل htaccess داره که دسترسی بهشون از طریق وب رو غعیر فعال میکنه اگه شما ندارید احتمالا پاک شده یه نسخه جدید از کدایگنایتر رو دانلود کنید از اون بردارید

همچنین به این که لیست فایل ها رو نشون میده میگن directory listing که میتونید تو ریشه سایتتون یه فایل htaccess بسازید و دستور زیر رو بزارید توش تا کلا تو همه دایرکتوری ها غیر فعال بشه این

Options -Indexes

sara.ghavam
یک شنبه 11 مهر 1395, 06:31 صبح
کد ایگنایتر توی فولدر های application , system یه فایل htaccess داره که دسترسی بهشون از طریق وب رو غعیر فعال میکنه اگه شما ندارید احتمالا پاک شده یه نسخه جدید از کدایگنایتر رو دانلود کنید از اون بردارید

همچنین به این که لیست فایل ها رو نشون میده میگن directory listing که میتونید تو ریشه سایتتون یه فایل htaccess بسازید و دستور زیر رو بزارید توش تا کلا تو همه دایرکتوری ها غیر فعال بشه این

Options -Indexes

ممنونم دوست عزیزم این راهی که گفتید خیلی خوب بود الان وقتی که directory هارو میزنم خطای 403 میده با این شرایط اون فایل index.html رو بذارم بمونه یا پاکش کنم؟ من تو هر فولدری یک فایل index.html دارم که توش نوشتم دسترسی غیر مجاز
بهم بگید که نگهش دارم یا پاکش کنم و اینکه اگر نگهش دارم کلا فایل خالی باشه؟ چون تو بعضی سایت ها دیدم که وقتی که دایرکتوری رو باز میکنی یک فایل html خالی باز میشه مثل مثلا سایت mehrnews

sara.ghavam
یک شنبه 11 مهر 1395, 06:34 صبح
البته بدون اون
Options -Indexes هم باز پیام 403 میده

plague
یک شنبه 11 مهر 1395, 15:11 عصر
خود کد ایگنیتر به صورت دیفالت داره index.html توی فولدر هاش شما هم دست نزنید
اون فایل ht که توی فولدر های کد ایگنایتر هستش جلوی دسترسی بهشون رو میگیره و 403 تولید میکنه
تو ht ایندکس هم بزارید برای فولدر های غیر کدایگنایرتی که بعدا میسازید مثل فولدر عکس ها و ......