ورود

View Full Version : درخواست قطعه کد #C برنامه نویسی[فوری]

C0D3R_
یک شنبه 11 مهر 1395, 21:49 عصر
سلام ...
ببخشید . تو یکی از سوالاته درسیمون که اومده بود .. هرطوری فکر کردم نتونستم ببینم جواب و چطورپیدا کنم .. اگه میشه این قطعه کد رو برام طبق این سوال پیدا کنید و بنویسید برام .. ممنونتون میشم ..
سوال :
با فرض اینکه امروز 2 شنبه است. برنامه ای بنویسید عدد طبیعی N را دریافت کرده و مشخص کند N روز بعد چندشنبه میشود؟

پیام حیاتی
یک شنبه 11 مهر 1395, 22:20 عصر
خیلی سادست بیشتر فکر کنید و سعی کنید تمریناتتون رو خودتون انجام بدید.

C0D3R_
یک شنبه 11 مهر 1395, 22:22 عصر
خیلی سادست بیشتر فکر کنید و سعی کنید تمریناتتون رو خودتون انجام بدید.

خب این یه چیز عادی هست .. هرکس فنی رو بلد باشه براش باید آسون باشه .. اما کسی که تازه قراره یاد بگیره یکم مطلب براش سخته . شما اگه بلدی بنویس .. من یاد میگیرم دوست عزیز. ممنونتم میشم ..

پیام حیاتی
دوشنبه 12 مهر 1395, 11:47 صبح
خب این یه چیز عادی هست .. هرکس فنی رو بلد باشه براش باید آسون باشه .. اما کسی که تازه قراره یاد بگیره یکم مطلب براش سخته . شما اگه بلدی بنویس .. من یاد میگیرم دوست عزیز. ممنونتم میشم ..

عزیزم بنده دبیرم ، اگر این رو نتونید حل کنید سایر تمرینات رو هم نمی تونید ، اینکه من کد به شما بدم شما کپی paste کنی باعث یادگیری نخواهد شد.

برای شما به صورت خیلی ساده توضیح میدم روش کار رو :
اعداد 0 تا 6 را برابر روزهای هفته از شنبه تا جمعه فرض کنید.
اگر کاربر عدد 0 را وارد کرد چاپ کند امروز شنبه اولین روز هفته ، دو روز مانده به دوشنبه.
اگر کاربر عدد 1 را وارد کرد چاپ کند امروز یکشنبه - دومین روز هفته ، یک روز مانده به دوشنبه.
.
.
.
اگر کاربر عدد 6 را وارد کرد چاپ کند امروز جمعه - آخرین روز هفته ، سه روز مانده به دوشنبه یا چاپ کند چند روز گذشته.

خوب این شد یک الگوریتم ساده ، حالا فلوچارتش رو رسم کنید و بعد شروع به کدنویسی کنید.
به روش های مختلف دیگری هم می توان پیاده سازی کرد.
موفق باشید.

MILADH
دوشنبه 12 مهر 1395, 16:23 عصر
سلام و خسته نباشید.من میخوام در تکست باکس فقط رنج اعداد 1 تا 150 را دریافت کنه. اگه میشه منو هم راهنمایی کنین.