ورود

View Full Version : پاک کردن LogFile های مربوط به کاربران

sm
پنج شنبه 30 شهریور 1385, 13:16 عصر
سلام
من یه شبکه دارم که دامین داره و کاربران همه توی این دامین تعریف شدن
مشکلی که هست اینه که بعد از مدت زمانی که کاربران توی شبکه کار کردند و کارشان مرتب مربوط به سرور میشود حالا وقتی میخوان لوگین کنند خیلی وقت طول میکشه
من شنیدم مثل اینکه توی ویندوز سرور میشه برای کاربران که وارد میشن یه logfile ایجاد کرد و اینها مشکل ساز شدند ...
میشه منو راهنمایی کنید که اگر همینجوره چطوری میشه اونا رو پاک کرد و تنظیم نمود تا دیگه logfile نسازه ... ممنون

mhjb
پنج شنبه 30 شهریور 1385, 21:24 عصر
من دقیقا نمی‌دونم منظور شما چیه ولی اینو میدونم که اطلاعات زمان لاگین و لاگاف یوزرها در event Viewer در قسمت security قابل دسترسی است. ولی کند شدن سرعت لاگین به این موضوع ربطی ندارد و به نظر من علت یه چیز دیگه است. مثلا می‌تونه به خاطر بزرگ شدن پروفایل یوزرها روی سرور باشه (اگه که یوزرها روی سرور پروفایل دارند). و...

sm
جمعه 31 شهریور 1385, 21:24 عصر
ممنون
میشه بیشتر در مورد این پروفایل توضیح بدین ؟
شبکه ما اینجوریه که همه کاربران با یک username , password به سرور لوگین می کنن ... مثلا هر یوزری که میخواد وارد بش با یوزر test و پسورد 123 به سرور لاگین میکنه و ممکنه در آن واحد تعداد 15 سیستم به سرور لوگین باشن ... اوایل که شبکه راه افتاده بود این مشکل وجود نداشت ولی به مرور زمان مرتب سرعت لاگین کردن سیستمها کم شد.
ممنون میشم راهنماییم کنین

mhjb
یک شنبه 02 مهر 1385, 07:17 صبح
اول جواب این شوال رو بدهید که آیا پروفایل یوزرها روی سرور است یا نه؟ یک راه ساده برای فهمیدن این موضوع نگاه کردن تب profile یوزر در اکتیو دایرکتوری است.