View Full Version : تخصصی طراحی UI و UX اندروید
arezoo682
شنبه 17 مهر 1395, 17:35 عصر
سلام
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن، خواهش می کنم راهنماییم کنن.
من قصد دارم تخصصی طراحی UI و UX و مترایال دیزاین اندروید کار کنم، به برنامه نویسی اندروید علاقه ای ندارم و بخش گرافیکی رو دوست دارم.
به نظر شما فقط بخش گرافیکی ارزش و درآمد خوبی داره که شروع کنم یا نه؟
خیلی ممنون.
so2011
یک شنبه 18 مهر 1395, 07:02 صبح
سلام
(اين فقط نظر شخصي بنده هستش)
بنظر من كاري ك شما ميخاهيد انجام دهيد شايد تو ايران خيلي طرف دار نداشته و باشه و در خرج از ايران بيشتر به بحث ديزاين اهميت بدهند،اما اما در كل برنامه نويسي هاي موبايل اينقد كار گرافيكي نيست ك يك طراح داشته باشه فقط براي طرح گرافيكي(در بعضي از برنامه ها مخصوصا بازي ها نياز به طراح هست اما يا براي صرفه جويي ازش استفاده نميكنند يا از طرح هاي موجود استفاده ميكنند و طراحي ك در زمينه اپ موبايل فعاليت كنه،فك نكنم درآمد خوبي داشته باشه).
البته خود طراحي اينترفيس ها هم برنامه نويسي حساب ميشه و خيلي وقتا هم براي زيبا سازي بيشتر و امكانات بهتر بايد ي سري چيز ها رو در فايل جاوا(به عنوان مثال)كد نويسي كرد و در كل فك نكنم هنر يه طراح در اندرويد به خوبي به چشم بيايد با تموم اين تفاسير!!
بنظر بنده كسي كه بخاهد طراحي كنه يا بري بحث ديزاين،بايد بره سمت فوتوشاپ و انيميشن سازي و بازي سازي هايي كه براي كنسول ها انجام ميشود
موفق باشيد
Nevercom
یک شنبه 18 مهر 1395, 21:36 عصر
بنظر من اگر تو بخش UI/UX متخصص بشید، دانش خیلی با ارزشی هست.
هرچقدر که جلوتر میریم توجه به موضوع UI/UX بخصوص تو برنامه های تجاری بیشتر میشه. چون به هرحال این بخش همون چیزی هست که کاربر باهاش درگیر هست و یک UI یا UX بد میتونه باعث بشه نرم افزاری که پتانسیل بالایی داره، به موفقیت نرسه.
منظور از متخصص شدن در بخش UI، شناخت دقیق این پلتفرم هست. متریال دیزاین یک الگوی طراحی هست، انیمیشن بخش مهمی از از الگوی متریال هست پس باید تو بخش انیمیشن ها متخصص بشید.
UX نیاز به درک بالایی از اصول طراحی و البته شناخت مخاطب داره، این بخش خیلی خیلی مهم هست و بخصوص در برنامه های پیچیده تر اهمیت بیشتری داره تا باعث بشه برنامه بتونه بهتر با کاربرش ارتباط برقرار کنه.
به هرعنوان بنظر من متخصص شدن در یک بخش ارزش بالایی داره. البته توجه کنید که فعالیت در این بخش مستلزم داشتن دانش کافی در زمینه ی برنامه نویسی هست و اینطور نیست که جدا از برنامه نویسی باشه (چون تو پستتون فرمودید علاقه ای به برنامه نویسی ندارید این رو گفتم).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.