View Full Version : کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک
farzane3003
یک شنبه 18 مهر 1395, 10:39 صبح
سلام
من میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که بتونه من رو کمک و راهنمایی کنه من لیسانس it دارم وتو انتخاب گرایش ارشد بین تجارت الکترونیک و شبکه موندم کدوم بهتره؟خیلیا مگین اصلا ارشد نخون بازار کار نداره هیچ کدوم یا میگن کلا تغییر رشته بدم.سر در گم شدم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
mostafae
یک شنبه 18 مهر 1395, 15:57 عصر
سلام- منم تصمبم داشتم ارشد تجارت الکترونیک بخونم اما پشیمون شدم.
به نظر من اگه می خواین ادامه بدین تجارت الکترونیک رو انتخاب کنید
اما اگه می خواین شبکه رو حرفه ای دنبال کنید به نظرم من دانشگاه گزینه مناسبی نیست.
پیام حیاتی
یک شنبه 18 مهر 1395, 18:04 عصر
سلام
من میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که بتونه من رو کمک و راهنمایی کنه من لیسانس it دارم وتو انتخاب گرایش ارشد بین تجارت الکترونیک و شبکه موندم کدوم بهتره؟خیلیا مگین اصلا ارشد نخون بازار کار نداره هیچ کدوم یا میگن کلا تغییر رشته بدم.سر در گم شدم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
از نظر بازار کار در ایران تفاوتی نداره ، شما جزء رشته های پزشکی هر رشته و گرایشی را سپری کنید تفاوتی نخواهد داشت خصوصا" در گرایش های فنی.
دروس تجارت الکترونیک بسیار ساده تر از شبکه هستند و در نتیجه نمره معدل بالاتر و پاس کردن دروس ساده تر هست ، فکر می کنم تا الآن متوجه شده باشید که در دانشگاه شما چیزی جزء مباحث آکادمیک و تئوری چیز بیشتری یاد نخواهید گرفت پس گول اسم شبکه رو نخورید.
با 2 میلیون تومان هزینه می توانید دوره مهندسی شبکه ممایکروسافت رو طی کنید و مدرک بین المللی کسب کنید ، تفاوت ها بسیارند... .
مدارک دانشگاه در حال حاضر از نظر من تنها برای جمع کردن امتیازهای لازم جهت خروج از کشور مفید هستند!
موفق باشید.
farzane3003
شنبه 24 مهر 1395, 19:14 عصر
ممنون از راهنماییتون.من اگر بخوام پذیرش بگیرم فکر می کنم بهتره تغییر رشته ندم.و گرایش های رشته خودم رو انتخاب کنم.علاقه خودم بیشتر به سمت تجارت هستش هرجند که به قول شما در دانشگاه چیزی جز مسایل آکادمیک یاد نمیگیری.ولی فکر می کنم برای رشته تجارت راحت تر بشه پذیرش بگیری.
hosseina512
دوشنبه 26 مهر 1395, 23:51 عصر
دوست عزیز، یه بنده خدایی بود که تو کتابش می گفت من کارم با شغلم فرق داره! می گفت منظورم از کار محل درآمد هست و منظور از شغل، کاری هست که علاقه دارم. این به نظرم بهترین راه هست.
تو کشور ما کسب درآمد از طریق مدرک و دانش مهندسی کار ساده ای نیست. اکثر افراد یا جایی با حقوق زیر 2 میلیون استخدام هستن یا کاری که با دیپلم هم میشده انجام بدن رو انجام میدن. یه اسم مهندسی هم میچسبونن بهش. الآن فارغ التحصیلای رشته برق و کامپیوتر خیلی هاشون ساختمان هوشمند کار میکنن. کاری که با دیپلم هم میشده انجام بدن. البته این زمینه امکان انجام کار مهندسی هم داره ولی معمولا کسی مشتری نیست که شما بخوای از دانشت خرج کنی.
از بین این دو رشته هم به نظرم اگر می خوای وارد بازار کار بشی، تجارت الکترونیک بهتره فقط به یه دلیل: اینکه شما مباحث مدیریت رو هم یاد می گیرید. که در این صورت رشته ای مثل ام بی ای گزینه بهتریه.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.