ورود

View Full Version : میخام خروجی رو به صورت متغیر بم بده

DelDard
سه شنبه 20 مهر 1395, 10:48 صبح
سلام
من جاوا اسکریپت چندادن بلد نیستم و کارم php هست. سوالم خیلی ابتدایی هست و تو انجمن جاوا اسکریپت پرسیدم ولی جوابی ندادن تا الان. ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه تابعی مثلا myFunction رو از اینترنت گرفتم که خروجیش 4 تا استرینگ هست مثل abcd و با استفاده از console.log() تو بخش consul در inspect بروزر نشون میده

myFuncton(function(i){console.log(i);});

خب مسئله اینه که من میخام اونها رو به صورت متغیر بهم بده که بتونم تو بقیه کد ازش استفاده کنم. منظورم از متغیر چیزی شبیه به a در مثال زیر هست:

var a = 'aaaaaaaaaaaaa';

باید از چه چیزی به جای console.log استفاده کنم که خروجی تابع رو بهم 4 تا var بده تا بتونم از این متغیر ها تو ادامه کد استفاده کنم (مثلا اونهارو با هم جمع کنم)

ممنون

plague
سه شنبه 20 مهر 1395, 17:25 عصر
1 - میتونی یه آرایه تعریف کنی داخل تابع و 4 تا مقدار رو بریزی توش و آرایه رو برگشت بدی
2 - میتونی 4 تا متغیر رو خارج از تابع تعریف کنی
توی تابع مقدار دهیشون کنی
اینجوری در ادامه کد قابل دسترسی خواهند بود

DelDard
سه شنبه 20 مهر 1395, 19:06 عصر
1 - میتونی یه آرایه تعریف کنی داخل تابع و 4 تا مقدار رو بریزی توش و آرایه رو برگشت بدی
2 - میتونی 4 تا متغیر رو خارج از تابع تعریف کنی
توی تابع مقدار دهیشون کنی
اینجوری در ادامه کد قابل دسترسی خواهند بود

سلام . خیلی ممنون . اینی که گفتی رو با php بلدم بنویسم ولی جاوا اسکریپت بلد نیستم و اصلا سر در نمیارم :( میدونم درخواست زیادیه ولی میشه همین که گفتی رو برام بنویسی یا یه لینک یه نمونه شبیه به مشکل خودم رو بزاری اینجا.؟ ممنون از لطفت

پیام حیاتی
سه شنبه 20 مهر 1395, 19:59 عصر
رشته ای رو که میده بگیرید توسط دستور explode در یک آرایه قرار بدید ، مثال :

<?php
$str='4,9,10';
$num=explode(',',$str);
?>

حال با استفاده از extract می توانید مقادیر اندیس های آرایه رو به متغیر تبدیل کنید ، مثال :

<?php
$student=['id'=>5,'name'=>'ali'];
extract($student);
echo $name; //Result => ali
?>

DelDard
چهارشنبه 21 مهر 1395, 14:18 عصر
اقا فهمیدم مشکل چیه. باید داخل تابع هر کاری که میخایم رو انجام بدیم و بیرون myFunction جواب نمیده