View Full Version : تشخیص کلمه درword
رهنورد2
جمعه 31 شهریور 1385, 10:11 صبح
برای یک مترجم دریک متن درwordاصول تشخیص کلمه چیه ؟ مثلا باید کاراکترهای
پشت سرهم رابگیرد وآنجا که فاصله ای می افتد این کارراقطع کند بعد از آن کاراکترها کلمه ای بدست اورد که باید دربانک جستجو
کند . برای اینکه ما تک به تک کلمات را انتخاب شده به صورت انتخاب یک متن درwordداشته باشیم که بعد بازدن کلیدی به کلمه بعد ی
پرش کند چه باید کرد؟(بدون تکنولوژی ocr)
mzjahromi
جمعه 31 شهریور 1385, 12:36 عصر
اول اینکه این بحث زیاد به دلفی مربوط نمیشه
دوم
برای این کار نیاز به کار زیادی نیست. جدا کننده ها مشخص هستند فاصله کاما نقطه و ...
باید از ابتدای متن شروع کنید و کاراکترها رو پیمایش کنید و کلمات رو شناسائی کنید. اگر مورد خاصی رو مشکل دارید بگید.
(یه چیزی شبیه به Lexical Analyzer)
رهنورد2
شنبه 01 مهر 1385, 09:40 صبح
باتشکر.
بله خیلی سخت نیست. فقط وقتیکه با یک فاصله یک کلمه مشخص شد چطور ان را درمتن select شده نشان دهم یعنی یک چهار خانه ابی دور ان باشد یک چیزی شبیه بیبیلون
mzjahromi
شنبه 01 مهر 1385, 09:43 صبح
ابزاری که استفاده می کنید چیه؟
رهنورد2
شنبه 01 مهر 1385, 09:57 صبح
ابزاری که استفاده می کنید چیه؟
می بخشید یعنی چی ؟من می خواهم خود برنامه ام یک فایلی را باز کنه بعد با ماوس روی یک کلمه کلیک کردم ان select شده باشه یا نه وقتی از اول فایل شروع کرد با زدن دکمه تعریف شده به کلمات بعدی پرش کنه که خوب کاری نداره فقط برای نشان دادن به کاربر برای اینکه کلمه مورد نظر انتخاب شده باید ان را selectکنم
mzjahromi
شنبه 01 مهر 1385, 10:04 صبح
منظورم کامپوننت استفاده شده بود
با این حال مثلا در RichEdit میتونید از خواص SelStart و SelLength استفاده کنید.
(شاید من منظورتون رو خوب نمی فهمم)
البته RichEdit فقط فایلهای Rtf رو باز می کنه
Amir Lajevardi
شنبه 01 مهر 1385, 14:37 عصر
من فکر میکنم منظور ایشون اینه که وقتی بر روی کلمه ای کلیک میکنند، دورش کادر رنگی ایجاد بشه ، شبیه Babylon یعنی محدوده یک کلمه رو تشخیص بده و دورش کادر بکشه...
رهنورد2
یک شنبه 02 مهر 1385, 19:54 عصر
من فکر میکنم منظور ایشون اینه که وقتی بر روی کلمه ای کلیک میکنند، دورش کادر رنگی ایجاد بشه ، شبیه Babylon یعنی محدوده یک کلمه رو تشخیص بده و دورش کادر بکشه...
بله دقیقا.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.