View Full Version : مبتدی: راهنمایی :( گذاشتن سایت رو سرور ) و (هاست ها)
tbzgood
شنبه 24 مهر 1395, 14:46 عصر
سلام. من اولین وب سایتمو نوشتم . اما فقط قالبه یعنی دیتا بیس و asp , php , ... نداره .
حالا میخوام اینو بذارم نت تست کنم . آیا همینطوری میشه !؟
و اینکه برای تو نت گذاشتن چی باید تو سایتم اضافه کنم ؟! مثل meta ها و ... .
چون برای افلاین اینا نیاز نیست میخوام بذارم سرور چیا نیاز هست بدونم ؟
اینارو گذاشتم فعلا :
<meta name="description" content="tozihat">
<meta name="keywords" content="HTML,CSS,XML,JavaScript">
<meta name="author" content="Hege Refsnes">
آیا هاست و دامین چند روزه داریم ؟! من میخوام فقط یه ساعت + 20 مگ حجم تا فقط تست کنم . یعنی 1 گیگ و 1 سال نمیخوام
هاست رایگان هم ثبتنام کردم اما توی CpanelX گم شدم و نتونستم کاری کنم .
اگر آموزش CpanelX رو دارید بذارید ........ ممنون:متعجب:
Moien Tajik
شنبه 24 مهر 1395, 17:30 عصر
سلام ,
نیازی نیست چیزی اضافه کنید ، meta هم بیشتر برای seo بکار میره و لازمه نیست .
هاست چند روزه نداریم ، اما میتونید از هاست های رایگان استفاده کنید که بنظرم http://www.hostinger.co.uk بهترین هستش .
حتما صفحه ی اول سایتتون رو Index.html یا Index.php بزارید و داخل root هاستتون کپی کنیدش .
tbzgood
شنبه 24 مهر 1395, 22:40 عصر
سلام . رفتم تو سایتی که گفتی گیج شدم . البته پولی هست خیلی جاهاش .
اما خودم یه سایت دیگه پیدا کردم آپلودم کردم فایلامو :
143033
اما همانطور که میبینی فایلای من aspx هستند در ضمن همگی masterpage استفاده شدند .
حالا چه کار کنم ؟!
لینک سایت اینه :http://tbzgood.fulba.com
میبینی فایل های من رو میاره . روی aspx ها کللیک کنی کد میاره روی index.html کلیک کنی صفحه میاره اما چون از مستر پیج دستور نگرفته و خودم دستی html کردمش هیچ شکلی نداره
اینو میدونی چی کار کنم ؟!
یعنی توی cpanel چطور aspx و master هارو استفاده کنم
Moien Tajik
شنبه 24 مهر 1395, 23:33 عصر
ببینید شما دارید از asp.net web forms استفاده میکنید که فرمت فایل هاتون aspx هستش .
برای اجرای سایت های asp.net باید سایت رو با Visual Studio پابلیش کنید و کداتون compile بشه و خروجی که بهتون میده رو روی یک هاست " ویندوزی " آپلود کنید و روی هاست های معمولی که لینوکس هست اجرای سایت های asp امکان پذیر نیست . ( جز asp.net core )
در هاست های لینوکسی سایت های که با php نوشته شدن + سایت های که فقط با html و Css هستن اجرا میشن .
معمولا هاست های ویندوزی رایگان نیستن و باید بخریدشون . ( VPS , Azure , ... )
tbzgood
یک شنبه 25 مهر 1395, 12:38 عصر
ببینید شما دارید از asp.net web forms استفاده میکنید که فرمت فایل هاتون aspx هستش .
برای اجرای سایت های asp.net باید سایت رو با Visual Studio پابلیش کنید و کداتون compile بشه و خروجی که بهتون میده رو روی یک هاست " ویندوزی " آپلود کنید و روی هاست های معمولی که لینوکس هست اجرای سایت های asp امکان پذیر نیست . ( جز asp.net core )
در هاست های لینوکسی سایت های که با php نوشته شدن + سایت های که فقط با html و Css هستن اجرا میشن .
معمولا هاست های ویندوزی رایگان نیستن و باید بخریدشون . ( VPS , Azure , ... )
ممنون خدا خیرت بده . گرفتم جوابمو .:تشویق:
پس در کل برای asp باید هاست خرید رایگانش نیست . شیطونه میگه برم سمت php . هرچی تو webform یاد گرفتم با اومدن mvc asp پرید !
پیام حیاتی
یک شنبه 25 مهر 1395, 13:29 عصر
ممنون خدا خیرت بده . گرفتم جوابمو .:تشویق:
پس در کل برای asp باید هاست خرید رایگانش نیست . شیطونه میگه برم سمت php . هرچی تو webform یاد گرفتم با اومدن mvc asp پرید !
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=free+host+for+asp.net
با همان وب فرم هم می توانید تا سال های دیگه در ایران پروژه هاتون رو انجام بدید مگر اینکه بخواهید استخدام بشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.