View Full Version : گفتگو: همه نظر بدید لطفا
tbzgood
یک شنبه 25 مهر 1395, 16:07 عصر
سلام . پس از سختی های زیاد آخرش سایتم که استاتیک هست گذاشتم روی هاست ویندوز رایگان
بعدا فیلم آموزش کامل چگونگی گذاشتن سایت asp روی هاست رایگان ویندوز و هاست php وhtml روی هاست رایگان لینوکس رو ضبظ میکنم و اینجا میذارم.
الان شما یکاری بکنید همه این سایت منو ببینید هرچی نظر دارید بدید :
http://tbzgood-001-site1.ftempurl.com/
هرکی نظر نده خوب نیست :گریه:
دوستان اولین سایتمه پس خوب راهنمایی کنید . میشه امدیوار بود بمن ؟! یا برم باقالی بفروشم:قهقهه:
دانیال دزفولی
یک شنبه 25 مهر 1395, 18:09 عصر
اولین ویژگی یه سایت خوب اینه که محتوای اصلی مشخص باشن
چون سایت اولته پیشنهاد میکنم فعلا با فریم ورک های css کار نکنی
وقتی قوی شدی و خودت توسنتی همه ی کار هارو انجام بدی اون موقع برای افزایش سرعت باید از framework css استفاده کنی
طرح های جدید رو برای فوتر و اسلایدر و ... ببین موفق باشی
Moien Tajik
یک شنبه 25 مهر 1395, 22:24 عصر
سایتت اسکرول افقی میخوره که زیاد جالب نیست اینطوری باشه .
فونت های سایتت رو سعی کن از فونت ساده تغییر بدی چون جلوه زیبایی نداره .
پس زمینه هم میتونست بهتر باشه که متن ها بهتر معلوم بشن .
توی صفحه ثبت نام هم بهتره که منوی سمت راست رو حذف کنید .
tbzgood
دوشنبه 26 مهر 1395, 13:17 عصر
سایتت اسکرول افقی میخوره که زیاد جالب نیست اینطوری باشه .
فونت های سایتت رو سعی کن از فونت ساده تغییر بدی چون جلوه زیبایی نداره .
پس زمینه هم میتونست بهتر باشه که متن ها بهتر معلوم بشن .
توی صفحه ثبت نام هم بهتره که منوی سمت راست رو حذف کنید .
جشم:خجالت: ممنون
tbzgood
دوشنبه 26 مهر 1395, 13:21 عصر
اولین ویژگی یه سایت خوب اینه که محتوای اصلی مشخص باشن
چون سایت اولته پیشنهاد میکنم فعلا با فریم ورک های css کار نکنی
وقتی قوی شدی و خودت توسنتی همه ی کار هارو انجام بدی اون موقع برای افزایش سرعت باید از framework css استفاده کنی
طرح های جدید رو برای فوتر و اسلایدر و ... ببین موفق باشی
ممنونم . من الان خیلی وقته css , html , bootstrap بلدم . حالا چی یاد بگیرم ؟ منظور از افزایش سرعت چیه ؟
میخوام اول قالب سازی رو یاد بگیرم . برای ساخت قالب دیگه چی نیاز هست یاد بگیرم ؟jquery هم یکم بلدم ولی نیاز نیست خیلی . برخی کارای سایت رو با جی کوئری خودم نوشتم .
>>>>>>>>>>>>>>>>>>> برای اینکه توی قالب سازی حرفه ای بشم دیگه چی نیاز هست بجز : html , css , bootstrap , jquery
پیام حیاتی
دوشنبه 26 مهر 1395, 17:06 عصر
سلام
در کل بخوام نظر بدم طرحتون ضعیف هست.
بلد بودن کافی نیست ، زمانی که آموزش های PHP را به اتمام رساندم به خودم گفتم تمام شد حالا هر کاری بخوام میتوم انجام بدم اما در عمل وقتی وارد پروژه شدم دیدم مثل یک آدم فلج پیش روی می کنم!
باید با دانسته هاتون نمونه کارهای زیادی تولید کنید تا درک صحیحی از آموزش ها و به کار بردن آنها به صورت موثر در ذهنتون به وجود بیاد.
-----------------------------------------------------
منظور از افزایش سرعت استفاده از فریمورک هایی مثل بوت استرپ هست ، به عنوام مثال اگر برای بهینه سازی نمایش ، قبلا به صورت دستی مدیا کوئری نوشته باشید این موضوع رو بهتر درک می کنید.
-----------------------------------------------------
HTML & CSS,jQuery,JavaScript,Ajax,Photoshop و حتی 3D-Max به شما در طراحی و خلق طرح های نوین کمک می کنند.
هر آموزشی را که شروع می کنید به صورت کامل فرا بگیرید.
موفق باشید.
tbzgood
دوشنبه 26 مهر 1395, 18:31 عصر
باید در نظر داشته که اولین قالب وبسایتی هست که بدون هیچ کمک و مشاوره ای ساختم . پس نباید خوب باشه . فقط من میخوام این سایت رو کامل کنم و بذارم تو نت . هرچی ایراد داره بفرمایید درست کنم .
------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد جاوا اسکریپ یه سوال : خودتون میدونید js خیلی خیلی زیاد هست . مثلا یک اسلاید شو رو میریم توی فایل jsاش میبینیم خیلی کد توش نوشته . فکر نکنم از پس همه js بر بیام . آیا jqury کفایت میکنه ؟
میفهمم مثل کلاس درس شده اما هیچ کس دیگه ای نیس جوابامو بده:ناراحت:
Moien Tajik
دوشنبه 26 مهر 1395, 19:06 عصر
لازم نیست تک به تک چیزهایی که تو جاوا اسکریپت هست رو حفظ کنید ، اینکه شما بتونید بفهمید یه تیکه کد چیکار میکنه کافیه که کارتو راه بندازی .
شما شروع به کار کنی خودت میبینی چه چیزهایی مباحث اصلی هستند و در طول ساخته پروژه نیازش دارید ، همون هارو کم کم یاد بگیرید.
tbzgood
دوشنبه 26 مهر 1395, 19:41 عصر
ببخشید شما فرمودید از مدیا استفاده نکنیم !؟
پس چطور بگیم اگر سایز کوچیک شد مثلا اندازه فونت کمتر بشه ؟!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.