View Full Version : سوال: یادگیری ?asp.net MVC
ebibombas1988
دوشنبه 26 مهر 1395, 13:58 عصر
سلام دوستان
من روی html , css , javascript و C# تسلط نسبتا خوبی دارم .
ولی تا حالا برنامه هام با php مینوشتم . میخواستم ببینم زمان لازم برای یادگیری asp.net MVC چقدر ؟
در ضمن این نکته اشاره کنم که به خاطر کار با فریمورک های php شناخت خوبی از مفهوم MVC دارم .
Moien Tajik
دوشنبه 26 مهر 1395, 15:00 عصر
سلام ,
زمان دادن زیاد کار درستی نیست چون بیشتر به خود شخص بستگی داره اما اگر به #C تسلط داشته باشید و درک خوبی از ساختار MVC داشته باشید میتونید حدودا 1 ماهه یاد بگیرید .
یه سری مباحث پیشرفته مثل Design Patterns و Unit Testing و ... میمونه که اگر حرفه ای بخواید بشید با توجه به شناختتون حدود 4 ماه در مجموع طول میکشه .
ebibombas1988
دوشنبه 26 مهر 1395, 17:30 عصر
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
sg.programmer
دوشنبه 26 مهر 1395, 19:15 عصر
آیا بهتره که Web API یاد گیریم یا Core 1.0 و یا MVC
و کدوم بهتره ؟ یادگیری کدوم آسون تره؟ قابلیت ها و نقاط ضعف شون چیه؟
Moien Tajik
دوشنبه 26 مهر 1395, 19:30 عصر
بحث Web API چیزه دیگه ای هست و یادگیریش خیلی زمان نمیبره .
معمولا Web API برای مباحثی مانند REST و Ajax بکار میره . اطلاعات بیشتر : http://www.dotnettips.info/post/904/asp-net-web-api-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84
الان پیشنهاد میشه کسی که تازه داره شروع میکنه به یادگیری Core بپردازه چون آخرین ورژن هست و MVC به CodePlex انتقال داده شده . هرچند مایکروسافت عادت به اعلام رسمی پایان پشتیبانی از بسیاری از محصولات خودش رو نداره اما تمام فناوریهای «قدیمی» خودش رو بر روی CodePlex نگهداری میکنه و تمام فناوریهای «جدید» رو به GitHub منتقل کرده است . بنابراین اگر در مورد فناوری خاصی به Codeplex رسیدید، یعنی «دیگر ادامهی رسمی نخواهد یافت» و حداکثر در حد رفع یک سری باگها و مشکلات گزارش شده باقی میمانند.
در مورد سختی و راحتی بنظر MVC از Core راحتتره اما پیشنهاد یادگیری Core هستش چون بروز هستش .
kamran.compiler
پنج شنبه 29 مهر 1395, 11:07 صبح
ب نظر من مقایسه core با mvc درست نیستش.
شما توی core میتونی mvc هم کد بزنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.