ورود

View Full Version : حرفه ای: پاک شدن محتویات پوشه bin هنگام run کردن

Black_Hammer
پنج شنبه 29 مهر 1395, 18:01 عصر
سلام دوستان یک سوال داشتم و نمی دونم مشکل از کجاست . من در حال نوشتن یک برنامه با asp.net mvc با vs2015 می باشم . در این برنامه من یک classLibrary دارم که مدل خودم رو توش درست کردم و رفرنس اون رو به پروژه اصلی اضافه کردم. مشکلی که من اینجا دارم اینکه وقتی پروژه رو rebuiled (ری بیلد) می کنم با خطای system.web.mvc مواجه می شم که می گه فایل dll وجود نداره .
داخل پروژه و داخل پوشه bin رفتم و دیدم تمام محتویاتش پاک شده ."هم کلاس لایبرری و هم پروژه اصلی" .

من از یک سلوشن دیگه فایل های لازم رو کپی کردم ولی هربار که برنامه رو Run می کنم محتویات پوشه bin از بین می ره می شه لطفا راهنمایی بفرمایید

محض اطلاع من قبلا سعی کردم که در vs2015 به اکانت خودم login کنم آیا فکر می کنید که این کار ماکروسافت می باشد.

بنده از نسخه Enterptise 2015 vs استفاده می کنم. نسخه قلابی :خجالت::خجالت::خجالت:

Moien Tajik
پنج شنبه 29 مهر 1395, 21:36 عصر
وقتی پروژه رو Clean Solution میکنید تمامی محتویات داخل bin پاک میشه که با Build و یا Rebuild Solution دوباره اطلاعات داخل bin قرار میگیرند و نیاز نیست از جای دیگه کپی کنید و بصورت خودکار بعد از Rebuild به system.web.mvc رفرنس داده میشه.

Black_Hammer
شنبه 01 آبان 1395, 17:07 عصر
وقتی پروژه رو Clean Solution میکنید تمامی محتویات داخل bin پاک میشه که با Build و یا Rebuild Solution دوباره اطلاعات داخل bin قرار میگیرند و نیاز نیست از جای دیگه کپی کنید و بصورت خودکار بعد از Rebuild به system.web.mvc رفرنس داده میشه.

ولی برنامه ی من فقط error میداد و ران نمی شد ولی امروز خود به خود مشکل برطرف شد و من کاری نکردم !!!!!