ورود

View Full Version : حرفه ای: نحوه ی شناخت ساختار مدل در web api از خارج

bahar0011
پنج شنبه 29 مهر 1395, 18:38 عصر
سلام

من تا کنون بارها در برنامه های داخلی از web api استفاده کردم به خصوص در single page aplication ها در همه ی حالت استفاده کننده از سرویس داخل خود پروژه بوده است.
سوالی که الان دارم در صورتی که از web api برای سازمان خارجی استفاده بشه یعنی یک شرکتی از ما سرویس به صورت web api بگیرد ، چگونه باید به ساختار ما مسلط شود ؟
یعنی درصورتی که ما یک تابع post داریم برای دریافت اطلاعات به عنوان مثال کشتی چگونه شرکت مربوطه به ساختار کلاس ما آگاهی پیدا میکند. آیا باید کلاس ها به صورت جداگانه برای شرکت مربوطه ارسال شود ؟ در این صورت پس استفاده از web api آیا منطقی می باشد ؟ در صورتی که سرویس های wcf و وب سرویس با اضافه شدن به سورس کلیه ی ساختاری که باید هنگام فرخوانی سرویس ها رعایت شود همچنین خروجی متد ها را در اختیار استفاده کننده قرار میدهد ؟

سپاس بابت توجه شما بزرگواران

Moien Tajik
پنج شنبه 29 مهر 1395, 20:58 عصر
سلام اگر قصد این رو دارید که از خارج از برنامه به اطلاعات برنامه شما دسترسی داشته باشه باید از وب سرویس استفاده کنید .
آموزش ایجاد و استفاده از وب سرویس : http://bit.do/WebServices

bomb23
شنبه 01 آبان 1395, 11:15 صبح
سلام

شما میتونید ناگت Swagger رو نصب کنید. خودش میاد همه وبسرویساتون رو داکیومنت میکنه، ورودی خروجی و تست براتون ایجاد میکنه، میتونید swagger رو در اختیار کاربران قرار بدید.

kamran.compiler
شنبه 01 آبان 1395, 17:51 عصر
سلام
به نظر من استفاده از ای وپی آی خعلی بهتره از وب سرویس.
هم از لحاظ سرعت و کلی جهات دیگه.
شما باید api را بنویسی و api های مورد نیاز را در اختیار شرکت مقابل قرار بدی.ینی api در هایت شما است و شرکت مقابل فقط پارامتر ارسال میکنه به api ها و جواب میگیره.
یعنی شما باید آدرس api و پارامترهای مورد نیاز را به شرکت مقابل اعلام کنید

hakim22
دوشنبه 03 آبان 1395, 09:08 صبح
خوبه که هنگام پیاده سازی وب سرویس با WebAPI از معماری REST استفاده کنید. این نوع معماری یک سری Convention داره که کمک میکنه هر کسی با وب سرویس شما کار میکنه به راحتی نحوه ی کار رو متوجه بشه.

وقتی میخواهید یک وب سرویس WebAPI رو برای استفاده ی عمومی قرار بدید باید به مسئله ی امنیت هم توجه کنید. وقتی در پروژه ی اصلی ASP MVC از یک WebApi استفاده می کنید اتریبیوت Authorize برای تشخیص هویت کاربر از همون کوکی استفاده می کنه که بقیه ی سایت دارن. ولی وقتی قراره از WebApi به صورت یک سرویس استفاده کنید دیگه کوکی امنیتی ندارید و باید از یکی از روشهای تشخصی هویت مانند Token Base Authentication استفاده کنید.

نکته ی آخر اینکه اگه یک پروژه ی WebApi مجزا درست کنید به همراه پروژه یک ابزاری نصب میشه که برای تمام متدهای WebApi استفاده شده راهنمای استفاده تولید میکنه و به همراه مثال ورودی و مثال نوع داده ی خروجی در آدرس مشخصی میریزه و شما می توانید این آدرس رو در اختیار استفاده کننده های وب سرویس قرار بدید . هر وقت سورس رو تغییر بدید این راهنما هم تغییر میکنه .