ورود

View Full Version : استفاده از آرایه در فرم

rahro
شنبه 01 مهر 1385, 09:27 صبح
سلام
میخوام در یک فرم محل قرار گرفتن لیبل و تکست باکس رو در اختیار کاربر بگذارم به نحوی که در کجای فرم خواست شی های مورد نظر خود را قرار دهد برای این کار ار عملگرها استفاده کردم ونتیجه خوب بود ولی راضیم نمیکند آیا روشی که از آرایه به عنوان نام یک شی استفاده کنم و یا روش دیگری وجود دارد؟!!
متشکرم رهرو

binyaz2003
شنبه 01 مهر 1385, 11:56 صبح
اگر تعداد لیبل ها و تکستباکس ها ثابت باشه کار خیلی راحته حتی اگر هم نباشه میتونید بوسیله یک جدول اطلاعات اشیا از قبیل نوع ، مختصات چپ و بالا و صول و ارتفاع را ذخیره و در هنگام بالا آمدن فرم انها را بسازید.

rahro
شنبه 01 مهر 1385, 12:32 عصر
استاد عزیز سلام
من هم دقیقا همین کار رو کردم یعنی اطلاعات رو توی یک جدول ریختم و نحوه ساختن خیلی مهمه ومن از عملگرها استفاده کردم میشه لطف کنید از اون روش ساده مثالی بزنید
در ضمن از شما بابت مجموعه بیش از 2000 سورس کد و... متشکرم سی دی جالبی بود من به دوستان پیشنهاد میکنم
رهرو

binyaz2003
شنبه 01 مهر 1385, 14:00 عصر
روش کار همونه تنها در صورت ثابت بودن تعداد کافیه مختصاتشون رو تغییر دهید.در اینصورت سرعت کار هم بیشتر میشه

mehran_337
یک شنبه 02 مهر 1385, 08:19 صبح
میشه بگید با کدوم کد می شه شی را جابجا کرد و اینکه در حالت دراگ نباشه یعنی اون علامت ظاهر نشه بلکه همچین ماوس کلیک کرد هرجا رفت شی همونجا بره نه اینکه ماوس رها بشه و بعد شی تغییر مکان بده
سوال دوم اینمه چطور می شه همانند صفحه form design با هر کلیک روی شی اون چهارچوب گره دار ظاهر بشه . با تشکر

rahro
یک شنبه 02 مهر 1385, 11:43 صبح
روش کار همونه تنها در صورت ثابت بودن تعداد کافیه مختصاتشون رو تغییر دهید.در اینصورت سرعت کار هم بیشتر میشه
تنها جابجایی یک تکست باکس به همراه لیبل نیست! inputmask یک شی هم هست در ثانی فرم من از چهار قاب صفحه درست شده که باید مقادیر خود را بعد از تائید کاربر در فیلد بانک اطلاعاتی جای بده !
باید بشه غیر ممکنه نشه از آرایه در نام یک شی استفاده کرد!

mehran_337
دوشنبه 03 مهر 1385, 08:10 صبح
سوال ما همچنان بی جوابه؟

binyaz2003
دوشنبه 03 مهر 1385, 09:44 صبح
تنها جابجایی یک تکست باکس به همراه لیبل نیست! inputmask یک شی هم هست در ثانی فرم من از چهار قاب صفحه درست شده که باید مقادیر خود را بعد از تائید کاربر در فیلد بانک اطلاعاتی جای بده !
باید بشه غیر ممکنه نشه از آرایه در نام یک شی استفاده کرد!

مواردی مثل inputmask و .. که گفتم تو همون جدول باید ذخیره شن اما این جمله آخر و اصلا نمیفهمم : از آرایه در نام یک شی استفاده کرد

میشه بگید با کدوم کد می شه شی را جابجا کرد و اینکه در حالت دراگ نباشه یعنی اون علامت ظاهر نشه بلکه همچین ماوس کلیک کرد هرجا رفت شی همونجا بره نه اینکه ماوس رها بشه و بعد شی تغییر مکان بده
سوال دوم اینمه چطور می شه همانند صفحه form design با هر کلیک روی شی اون چهارچوب گره دار ظاهر بشه .
سئوال اول : شما میتونید نوع کرسر رو مشخص کنید یک کرسر مشخص کنید که شکلی نداشته باشه و یا اینکه عملیات رو خودتون به دست بگیرید مثلا دو متغییر در فرم درست کنیدیکی نام شی که روش کلیک شده و دیگری نشان بده که روی شئ کلیک شده با نه حالا در متد کلیک فرم میتونید اینها رو مدیریت کنید.
سئوال دوم : شما در برنامه میتونید از دستور mofify form استفاده کنید البته فایلی رو که باز میکنید باید در پروژکت منیجر بصورت external باشه و اگر نه تغییرات رو نمیتونید ذخیره کنید اگر هم نخواهید این کار رو بکنید باز هم خودتون باید شبیه سازی انجام بدهید.

mehran_337
دوشنبه 03 مهر 1385, 10:20 صبح
سئوال اول : شما میتونید نوع کرسر رو مشخص کنید یک کرسر مشخص کنید که شکلی نداشته باشه و یا اینکه عملیات رو خودتون به دست بگیرید مثلا دو متغییر در فرم درست کنیدیکی نام شی که روش کلیک شده و دیگری نشان بده که روی شئ کلیک شده با نه حالا در متد کلیک فرم میتونید اینها رو مدیریت کنید.
خب همین دیگه . نمی دونم چطور شی رو جابجا کنم که در حال دراگ کردن جابجا بشه نه بعد از رها شدن مثل اسلایدر یا جابجاکردن یه ویندوز

binyaz2003
دوشنبه 03 مهر 1385, 11:00 صبح
منظورتون و درست متوجه نمیشم.یک مثال برای درگ انواع کنترل ها روی فرم در solutiuon هست یک نگاهی به اون بنداز

mehran_337
دوشنبه 03 مهر 1385, 11:29 صبح
اونو دیدم . اما همه اونها وقتی جسمی رو دراگ می کنی اون جسم به ماوس نمی چشبه بلکه فقط وقتی که موس را رها می کنی جسم در محل جدید جابجا می شه.
می خوام کاربر وقتی جسمی رو گرفت هرجا ماوس را حرکت داد اون شی هم باهاش بره . مثل پازل

binyaz2003
دوشنبه 03 مهر 1385, 19:04 عصر
کافیع طبق همون رویه ای که گفتم انجام بدید فقط در متد Mouse Move فرم شئ رو جابجا کنید

rahro
یک شنبه 17 تیر 1386, 09:26 صبح
سلام
چند روز پیش تو دلفی یک نکته جالب دیدم دوباره جواب ناجواب گذشته تو ذهنم زنده شد و اون این بود که به راحتی نام یک تکست باکس رو به یک آرایه نسبت میداد بصورتی که به عنوان مثال thisform.text[1].value میشد مقدار یک تکست باکس رو مشخص کرد . البته این کد دلفی نیست ها. :ݘ:::
یعنی نمیشه یک چیزی مثل این .::

binyaz2003
یک شنبه 17 تیر 1386, 14:27 عصر
این کاررونه اما میتونید یک آرایه از اشیاء داشته باشید.

rahro
دوشنبه 18 تیر 1386, 06:33 صبح
این کاررونه اما میتونید یک آرایه از اشیاء داشته باشید.:متعجب::متعجب: چطوری ؟! :متفکر:
تو رو خدا یه خورده بیشتر توضیح بده و مثال بزن استاد.

rezaTavak
دوشنبه 18 تیر 1386, 08:19 صبح
یک آرایه بسازید و آدرس اشیاءتون را داخل اون بگذارید توجه کنید آرایه یا باید عمومی باشد یا یکی از مشخصهای فرمی که اجرا میکنید.

مثال :

this.aObject[1] = thisform.textbox1
گرچه تمام چیزهای روی فرم به صورت آرایه نگهداری می شوند. :

thisform.controls[]

مثال : اولین عنصری که در فرم است چیست؟

?thisform.controls[1].Name

مثال: تمامی عناصر روی فرم را لیست کنید:

for i=1 to alen(thisform.controls,1)
?thisfrom.controls[i].Name
next

rahro
دوشنبه 18 تیر 1386, 09:24 صبح