ورود

View Full Version : تغییر نوع فیلد در database

negar222
شنبه 01 آبان 1395, 12:56 عصر
سلام
من چند تا جدول توی دیتابیس دارم و یک دیاگرام و چند تا ویو از جدولهام هم درست کردم.. حالا میخوام نوع یک فیلد از جدولهام رو int کنم ولی چون ویو از اون جدولها با نوع قبلی مثلاً nvarchar دارم اجازه نمیده و باید کل ویوها رو پاک کنم تا اجازه بده نوعش رو عوض کنم.. حالا راهی هست که بدون حذف ویوها بتونم این کارو انجام بدم؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید..

negar222
شنبه 01 آبان 1395, 19:47 عصر
سلام
من چند تا جدول توی دیتابیس دارم و یک دیاگرام و چند تا ویو از جدولهام هم درست کردم.. حالا میخوام نوع یک فیلد از جدولهام رو int کنم ولی چون ویو از اون جدولها با نوع قبلی مثلاً nvarchar دارم اجازه نمیده و باید کل ویوها رو پاک کنم تا اجازه بده نوعش رو عوض کنم.. حالا راهی هست که بدون حذف ویوها بتونم این کارو انجام بدم؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید..

اصلا راهی هست که بشه این کارو کرد؟؟ لطفاً اگه میدونید جواب بدید..:اشتباه:

negar222
یک شنبه 02 آبان 1395, 00:41 صبح
جوابشو برای کسی میذارم که ممکنه این مشکلو داشته باشه..
باید این خصوصیت را از این مسیر غیر فعال کنید:

Tools > Options > Designers > Table and Database Designers > Prevent saving changes that require table re-creation

pezhvakco
یک شنبه 02 آبان 1395, 20:49 عصر
جوابشو برای کسی میذارم که ممکنه این مشکلو داشته باشه..
باید این خصوصیت را از این مسیر غیر فعال کنید:
Tools > Options > Designers > Table and Database Designers > Prevent saving changes that require table re-creation
سپاس از نوشتن راهکار خودتون .

ولی اگه شما در ابتدا پیام خطا را در این جا می نوشتید خیلی زودتر به این پاسخ میرسیدید که مشکل جایی دیگه است
این روش که شما نوشتید برای اجازه دادن ویرایش جدول های پایگاه داده یک سرور پایگاه داده است
یعنی هر سرور پایگاه داده به طور پیش فرض اجازه ویرایش ساختار جدول های را به کاربر نمیدهد مگر این محدودیت برداشته بشه.