View Full Version : نمایش Loading در زمان اجرا شدن دستورات Action
jaykob
دوشنبه 03 آبان 1395, 08:30 صبح
سلام دوستان
من یک Action دارم که بسیار کد اون زیاد هست و چون به دو تا وب سرویس وصل می شه و کد می گیره و ... از زمانی که کاربر روی دکمه کلیک می کنه یک Loading نمایش داده بشه براش و اگه بشه مثلا وضعیت اجرا شدن کد رو هم مشخص کرد مثل اینکه در حال گرفتن کد رهگیری و ... هست که خیلی عالی می شه .
ممنون می شم راهنمایی کنید
با تشکر
hakim22
دوشنبه 03 آبان 1395, 09:18 صبح
شما دو راه حل دارید.
یک اینکه اکشن رو به صورت چند متد وب سرویس (با خروجی جیسون) بشکنید و عملیات رو از طریق جاوا اسکریپت و ajax پیگیری کنید. و بعد از هر مرحله پیامهای مورد نظر رو از جاوا اسکریپت به ویو کاربر اعلام کنید.
دوم اینکه از ابزاری مثل SignalR استفاده کنید تا ارتباط زنده بین سرور و کاربر ایجاد کنید. در این روش شما می توانید از درون کد سرور متد بروز رسانی ویو یا اعلام نوتیفیکشن کاربر رو در جاوا اسکریپت فراخوانی کنید.
روش اول بهتره ، برنامه های SPA از همین تکنیک استفاده می کنند.
jaykob
دوشنبه 03 آبان 1395, 09:33 صبح
شما دو راه حل دارید.
یک اینکه اکشن رو به صورت چند متد وب سرویس (با خروجی جیسون) بشکنید و عملیات رو از طریق جاوا اسکریپت و ajax پیگیری کنید. و بعد از هر مرحله پیامهای مورد نظر رو از جاوا اسکریپت به ویو کاربر اعلام کنید.
دوم اینکه از ابزاری مثل SignalR استفاده کنید تا ارتباط زنده بین سرور و کاربر ایجاد کنید. در این روش شما می توانید از درون کد سرور متد بروز رسانی ویو یا اعلام نوتیفیکشن کاربر رو در جاوا اسکریپت فراخوانی کنید.
روش اول بهتره ، برنامه های SPA از همین تکنیک استفاده می کنند.
سلام
تشکر از راهنمایی
امکان داره مثالی برای مورد اول بزنید یا منبعی باشه بتونم این مورد رو پیاده سازی کنم ؟
با تشکر
kourosh23
سه شنبه 28 شهریور 1396, 13:39 عصر
با سلام
امیدوارم این demo به درد شما بخوره
https://مطلب.را.کامل.قرار.دهید/Forums/Post9878.html
کورش
jaykob
چهارشنبه 29 شهریور 1396, 07:54 صبح
با سلام
امیدوارم این demo به درد شما بخوره
https://مطلب.را.کامل.قرار.دهید/Forums/Post9878.html
کورش
با سلام
لینک مشکل داره ظاهرا لطفا بررسی کنید
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.