PDA

View Full Version : چگونگی اجرای AT Commands



razavi_university
شنبه 01 مهر 1385, 16:18 عصر
با سلام خدمت دوستان
چطور میشه AT Commands ها رو اجرا کرد و از آنها جواب گرفت؟

ARA
سه شنبه 04 مهر 1385, 07:58 صبح
منظورت همینه؟؟




C:\Documents and Settings\ARA>at/?
The AT command schedules commands and programs to run on a computer at
a specified time and date. The Schedule service must be running to use
the AT command.
AT [\\computername] [ [id] [/DELETE] | /DELETE [/YES]]
AT [\\computername] time [/INTERACTIVE]
[ /EVERY:date[,...] | /NEXT:date[,...]] "command"
\\computername (file://\\computername) Specifies a remote computer. Commands are scheduled on the
local computer if this parameter is omitted.
id Is an identification number assigned to a scheduled
command.
/delete Cancels a scheduled command. If id is omitted, all the
scheduled commands on the computer are canceled.
/yes Used with cancel all jobs command when no further
confirmation is desired.
time Specifies the time when command is to run.
/interactive Allows the job to interact with the desktop of the user
who is logged on at the time the job runs.
/every:date[,...] Runs the command on each specified day(s) of the week or
month. If date is omitted, the current day of the month
is assumed.
/next:date[,...] Runs the specified command on the next occurrence of the
day (for example, next Thursday). If date is omitted, the
current day of the month is assumed.
"command" Is the Windows NT command, or batch program to be run.



درست فهمیدم ؟؟
اجرای یک command از داخل C#.net یا.....؟؟؟؟

AFSHIN_REFUA
سه شنبه 04 مهر 1385, 10:04 صبح
toop bid ba tashakor

razavi_university
چهارشنبه 05 مهر 1385, 03:18 صبح
نه منظورم استفاده از دستور at نیست
منظورم AT Commands قابل استفاده برای فرمان دادن به مودم که مثلا تو محیط
hyper terminal هم قابل اجراست

ARA
پنج شنبه 06 مهر 1385, 06:10 صبح
سلام
این برنامه رو نوشتم تا نحوه اجرا At command ها رو نشون بده


http://i10.tinypic.com/48fkljq.jpg

Mrs.Net
پنج شنبه 13 مهر 1385, 22:03 عصر
اجرای این برنامه خطا میده!

ARA
جمعه 14 مهر 1385, 01:47 صبح
خواهش میکنم کجا خطا میده دستور ها رو ok میده یا نه شاید مشکل مودمت هستش یعنی باید دستور رو عوض کنی 4 ،5 تا دستور بود من فقط نحوه اجراش رو گفتم بگو خطا از کجاست تونستم کمکت میکنم

Mrs.Net
یک شنبه 16 مهر 1385, 10:24 صبح
موقعی که کلید connect to port میزنم. یه error میگیره و آدرسی میگه که انگار از pc شماست. یجای تو درایو c و یوزر ARA
بعدم خطای پورت میده

ARA
یک شنبه 16 مهر 1385, 10:38 صبح
من مودمم رو پورت com3 هستش اون رو چک کردین
گفتم که این رو واسه نشون دادن نحوه اجرا at command ها گذاشتم

hesam_hma
یک شنبه 20 آبان 1386, 00:36 صبح
سلام جناب ARA (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=7448) vbmenu_register("postmenu_270017", true);
برنامتون از AT+VCID=1 در هایپر ترمینال هم خطا میده چکار کنم؟ (-:

ARA
دوشنبه 21 آبان 1386, 11:01 صبح
سلام هر مودمی یکسری دستورات رو پشتیبانی میکنه
تو document های مودمت دستورات رو ببین و یا تو اینترنت at command modem رو سرچ کن
البته تا اونجا که من برنامه رو دیدم اگه اون دستور رو پشتیبانی نمیکرد خطا نمیداد

prince-of-persia
یک شنبه 19 اسفند 1386, 15:18 عصر
سلام

من برنامه ای که آقای ARA توی صفحه قبل گذاشتن دانلود کردم اما مدام یک سری کد هایی مثل این میده


???9?NH*? ? ???}9???
*:? ?`??@|9??
H;J?JJJZ8? b???9+Z b???}??
*:?
H?JI*JJJz8? ? ???9?NH+? ? ???}9 ?
*:? ? ??@|9??
H;J*JJJJ8? ??+Z ?
*? ? ???|9
H;JI*J
?j8? ? +Z ? ???}9?!
*:? ? ????9??
H;JIJJJz8? ? ???9?N?*Z ? ???}9
*:? ? '?|9??
H;?I*JJJJ8?`?


و اصلا اجازه نمیده من دستورات at رو وارد کنم ؟
من یه gsm modem tatung دارم که به com1 وصل هست !
چکار کنم که مثل عکس دستوراتو بگیره و جوایو نشون بده ؟

MOSTAFANAVVAB
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 11:58 صبح
حاجی سلام
من برنامتون رو اجر نمودم ولی به عدد زنگ هایی که میخورد فقط مینوشت رینگ

بعد تصمیم گرفتم که خودم بنویسم ملی در کد زیر ارور گرفتم میدونی چرا؟

اگر بخوام شماره تلفن رو مساوی با شماره تلفن در دیتابیس بگزارم چطور که بتون در فورم اسم تماس گیرنده رو نشون بده>>؟؟؟

MOSTAFANAVVAB
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 12:09 عصر
سلام
این برنامه رو نوشتم تا نحوه اجرا At command ها رو نشون بده


http://i10.tinypic.com/48fkljq.jpg



__________________________________________________ ________
با سلام
حاجی من کد شمارا اجرا کردم ولی هر کاری کردم برنامه شما فقط یک پیغام رنینگ میده و شماه تلفن نیاره
من برای تمرین کد های شمارا در برنامه خودم نوشتم و در این خط پیغام خطا گرفتم
beep(1000, 200);
از این گذشته میخواستم بپورسم راهی ندار شماره ای که از تماس حاص میشه مساور با شماره تلفن ذخیرهشده در دفتر تلفن دیتابیس قرار بدیم تا اسم طرف را برگردونه نشون بده؟؟؟


دیگه اینکه نمیشه یکاری کرد که شمار های خط داخلی را هم نشون بده؟؟؟

ARA
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 12:49 عصر
سلام پینهاد میکنم اول با برنامه hyperTerminal خود ویندوز اون رو چک کن ببین کار میکنه بعد برو برنامه رو بنویسه چون هم باید سیستم تلفن منطقه اجازه این کار رو بهت بده و هم مودمت

http://www.xpmediacentre.com.au/community/media-center-articles-guides/3063-how-set-up-caller-id-including-modem-purchase-details.html

MOSTAFANAVVAB
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 18:01 عصر
سلام
این برنامه رو نوشتم تا نحوه اجرا At command ها رو نشون بده


http://i10.tinypic.com/48fkljq.jpg



__________________________________________________ __________
با سلام

آقا من با برنامتون کار کردم فقط یک مشکل داره اونم اینکه
موقعی که تلفن زنگ میخوره فقط پیغام رینگ میاد و شماره تلفن ها رو نشون نمی ده
سوال:چکنم؟
سوال : راهی داره شماره گرفته شده را مساوی شماره دیتابیس کرد که اگر شماره ها یکی بود اسم طرف پشت خط نشون داده بشه؟
اگه راه داره کدش رو بصورت متغیر استرینگ بنویسید ممنون میشم

با تشکر

dast nayaftani
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 10:33 صبح
salam
man bayad callerid ro be port serial vasl konam
chizi ham balad nistam mishe komakam konid
mitonam az hamin kamponent ha estefade konam
hatman bayad ba modem poshtibani beshe?

ghazyy
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 12:03 عصر
با سلام
مدتی یه که به شدت دنبال حل مشکل CallerID هستم و به جاهایی رسیدم
اول اینکه از آقای ARA تشکر میکنم به خاطر برنامشون که خیلی جالب بود.
ولی 2 تا سوال ازتون دارم آقای ARA :
1- شما 2 تا AT command گذاشتید توی برنامتون که مودم به نوبه خود بهشون پاسخ میده
اولیش ATZ هستش که تعیین میکنه اصلا پورت انتخاب شده مودم هست یا نه و بعد فرمان at+vcid=1 رو قرار دادید که به مودم فرمان میده که CallerID رو فعال کنه
اینجا قضیه مهم اینه که تا موقعی که at+gci به درستی و طبق وضعیت مخابرات تعیین نشه فرمان at+vcid عمل نمیکنه و جواب نمیده.
فرمان at+gci میتونه شامل 2 عدد هگزا بشه که با دستور at+gci=? میتونی ببینیشون(هر عددی نمیشه)
سوال من اینه که at+gci شما روی چی تنظیم شده ؟(با دستور at+gci? میتونی به دست بیاریش)

2- سوال بعدی که یکم شاید عجیب تره اینه که شما ساکن تهران هستید ؟ (اگر نه که تنظیم قسمت gci فقط برای هر شهر یا سازمان مخابرابراتی صحت داره و عددی که برای شما هست برای من کار نکنه)

-----------------------------------------------------------------------------------
لازم به ذکره که :
سيگنالهاي caller – ID :

اين سيگنال بين زنگ اول و دوم به صورت مدولاسيون fsk يا DTMF از طرف مركز مقصد به سمت گوشي مشترك B ارسال مي شود و گوشي تلفن بعد از دريافت شماره آشكار كرده و به نمايش در مي آورد .

البته fsk بيشتر در تجهيزات EWSD زيمنس آلمان به كار برده شده است و در تجهيزات كره اي CARIN مدولاسيون DTMF يا (Clip) به كار برده شده است .


مدولاسیون FSK

اطلاعاتی که در زمان 0.8 ثانیه ارسال می گردد حاوی بایت ها ی زیر است:

1- ابتدا یک رشته صفر و یک بصورت متناوب جهت تصرف کانال (channel seizure ) و فعال نمودن بلوک کالر آیدی ، ارسال می شود.

2- 180 بیت یک به عنوان مرحله نشانه گذاری ( mark state ) ارسال می شود که تعیین کننده آغاز اطلاعات تماس گیرنده است

بعد از مرحله نشانه گذاری ارسال اطلاعات آغاز می شود که به ترتیب حاوی بایت های زیر است:

3- یک بایت که نشان دهنده طول پیغام است ارسال می شود

4- اطلاعات ماه، روز، ساعت و دقیقه که هر کدام در دو بایت ارسال می شوند.

5- شماره تلفن ده رقمی در ده بایت ارسال می شود

6- و در نهایت بایت اصلاح خطا یا به عبارتی checksum ارسال می شود

با استفاده از اين اطلاعات دستگاه تلفن و يا دستگاه Caller ID مشخصات تماس گيرنده را تشخيص می دهد.
منبع :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?PHPSESSID=3116a5d92f9d4c8e2e290de4a15eba fb&topic=7424.0

ما میتوانیم

ARA
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 01:47 صبح
سلام
منزل ما اون موقع فردیس کرج بود و الان فرق کرده
پس نمیتونم اون دستور رو چک کنم ؟ شرمنده !

یک راه مطمئن که دوستان بخواهند امتحان کنند استفاده از hyper Terminal خود ویندوز هستش اگه اون جواب بده پس اسن برنامه هم جواب میده
پورت مودم رو انتخاب کنین و wait بشین و دستورات رو بزنین اگه جواب داد میتونین حالا با همین کد جواب بگیرین

من زیاد با این روش ور رفتم ولی زیاد جالب نبود به نظر میرسید TAPI بهتر از این کار کند ولی من از TAPI هم نتیجه نگرفتم هر برنامه ای هم که برای کالر ای دی مشابه بودند و از tapi استفاده میکرد نصب کردم جواب نداد فقط همین روش جواب میداد اونهم
من حتی قسمتی از کد رو تو VC++ نوشتم برای بهینه تر شدن ولی باز اون چیزی که میخواستم نشد

به نظر من بهترین روش برای ایران سیستم سخت افزاریشه