ورود

View Full Version : مشکل در طراحی دیتابیس

sadeghpa80
سه شنبه 04 آبان 1395, 10:28 صبح
یه برنامه می خوام بنویسم توی تحلیل دیتابیس مشکل دارم

شرح کار

خط تولید تزریق پلاستیک دو تا خط تولید داره که ورودی هرکدم شاید چند نوع پلیمر باشه و هر کدوم از این ورودی های پلیمر شاید چند نوع محصول تولید کنه

من می خوام توی صفحه ای که کاربر ورود اطلاعات میکنه این اطلاعات رو داشته باشه

تاریخ – نام خط ( شماره دستگاه ) – نوع پلیمر ورودی ( که چند نوع ورودی میتونه داشته باشه ) – تعداد کیسه ( به ازای هر نوع پلیمر ورودی) – تعداد ( به ازای هر نوع پلیمر ) – وزن ( به ازای هر نوع پلیمر ) – وزن کل پلیمر های مصرفی –
نام محصول در حال تولید ( شاید از هر کیسه پلیمر ورودی سه نوع محصول یا شاید بیشتر هم تولید بشه که کاربر باید بتونه اینجا انتخاب کنه ) – وزن هر محصول تولیدی – وزن محصولات خراب تولیدی – وزن مجموع تولید

یعنی من باید بدونم هر دستگاه چند کیسه پلیمر از چه نوعی با چه وزنی مصرف کرده و چه محصولاتی با چه وزنی تولید کرده و همچنین چقدر محصول ضایعاتی داشته
حالا برای این چجوری دیتابیس رو طراحی کنم ؟
هرچی فکر میکنم فکرم به جایی نمیرسه ممنون میشم راهنماییم کنید

متشکرم

bitasoft.ir
شنبه 09 بهمن 1395, 10:44 صبح
سوالتون خیلی کلیه
فکر کنم منظورتون اینه که از 0 تا 100 چطوری طراحی میشه.
اول باید یه سیستم انبار طراحی کنین
ورود و خروج مواد اولیه رو توی اون ثبت کنین که مثلا مال کدوم ماشینه
بعد یه انبار هم برای محصولات خروجی تعریف می کنین که مثلا هر ماشین چقدر محصول تولید کرده.
یه مرحله نرم افزاری هم داریم که در اون مواد اولیه به محصول تولیه میشه و ضایعات رو در اونجا مشخص میکنیم.
مثلا میگیم که برای تولید یک واحد آفتابه اینقدر موارد اولیه می خوایم و اینقدر هم ضایعات از هر مواد اولیه میشه.
بعد سیستم به صورت اتوماتیک به شما میگه که برای تولید اونقدر آفتابه چقدر مواد اولیه و چقدر ضایعات داریم.
برای تعداد تولید هم گه از انبارها گزارش میگیرین.

ارادتمند شما . . .

یه برنامه می خوام بنویسم توی تحلیل دیتابیس مشکل دارم

شرح کار

خط تولید تزریق پلاستیک دو تا خط تولید داره که ورودی هرکدم شاید چند نوع پلیمر باشه و هر کدوم از این ورودی های پلیمر شاید چند نوع محصول تولید کنه

من می خوام توی صفحه ای که کاربر ورود اطلاعات میکنه این اطلاعات رو داشته باشه

تاریخ – نام خط ( شماره دستگاه ) – نوع پلیمر ورودی ( که چند نوع ورودی میتونه داشته باشه ) – تعداد کیسه ( به ازای هر نوع پلیمر ورودی) – تعداد ( به ازای هر نوع پلیمر ) – وزن ( به ازای هر نوع پلیمر ) – وزن کل پلیمر های مصرفی –
نام محصول در حال تولید ( شاید از هر کیسه پلیمر ورودی سه نوع محصول یا شاید بیشتر هم تولید بشه که کاربر باید بتونه اینجا انتخاب کنه ) – وزن هر محصول تولیدی – وزن محصولات خراب تولیدی – وزن مجموع تولید

یعنی من باید بدونم هر دستگاه چند کیسه پلیمر از چه نوعی با چه وزنی مصرف کرده و چه محصولاتی با چه وزنی تولید کرده و همچنین چقدر محصول ضایعاتی داشته
حالا برای این چجوری دیتابیس رو طراحی کنم ؟
هرچی فکر میکنم فکرم به جایی نمیرسه ممنون میشم راهنماییم کنید

متشکرم