ورود

View Full Version : سوال: آیا راهی برای اینترنت اکسپلوررهای پایین تر از 9 هست؟

DariushGreat
سه شنبه 04 آبان 1395, 11:05 صبح
سلام
مشتری گیر داده که حتما باید در اکسپلورر 7 و 8 سایت درست نشون داده بشه. سایت هم پایه بوت استرپ هست. می دونم این که صد در صد درست نشون داده بشه ناممکنه؛ ولی می خوام بدونم راهی هست که دست کم بهم ریخته نشون نده؟

سپاس از کمکتون

شرلوک هلمز
سه شنبه 11 آبان 1395, 23:58 عصر
من هم همین مشکل را دارم تنها چیزی که به ذهن من میرسه ایجاد یک قالب ساده برای ie8 است اگر کسی نظری داره ممنون می شوم بگوید

پیام حیاتی
چهارشنبه 12 آبان 1395, 11:03 صبح
ieم مرد ، ویندوز های حال حاضر که کمترینشون 7 هستند در فروشگاه های ایران update ie 10 , 11 هستند.
به جای قانع کردن مشتری که وظیفه شماست به هر درخواستشون پاسخ مثبت می دید.
اگر قانع نمی شود رهاش کنید ما نمی خواهیم کسی رو به زور به راه رستگاری هدایت کنیم یا به بهشت ببریم !

شرلوک هلمز
پنج شنبه 13 آبان 1395, 22:07 عصر
ieم مرد ، ویندوز های حال حاضر که کمترینشون 7 هستند در فروشگاه های ایران update ie 10 , 11 هستند.
به جای قانع کردن مشتری که وظیفه شماست به هر درخواستشون پاسخ مثبت می دید.
اگر قانع نمی شود رهاش کنید ما نمی خواهیم کسی رو به زور به راه رستگاری هدایت کنیم یا به بهشت ببریم !
شما درست میگی من هم همین روش را استفاده کرده ام و کارفرما هم راضی شد اما من بعنوان یک برنامه نویس خود را موظف می دارم که همه امکانات را در نظر بگیرم
در کشور هنوز خیلی ها از xp دارند استفاده میکنند هرچی هم بهشون بگی فایده ای نداره استدلال انها اینه که مشکلی با xp ندارند و اگر سطح اطلاعات افراد را هم در نظر بگیریم تا حدی این حرف درسته.
ولی من با نظر شما موافقم چون اگر هم از تکنولوژی های قدیمی استفاده کنی باز هم ایراد میگیرند که چرا جدید نیست !! بعد هم میگه که با xp مشکلی نداره!!