PDA

View Full Version : سوال: فراخوانی اطلاعات از دیتابیس



pooriaasefi
پنج شنبه 06 آبان 1395, 17:46 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
فرم سازی خریداری کردم و میخوام از تیبل ap_permissions با وارد کردن form_id در یک صفحه user_id اون فرم نمایش داده بشه

lizard.tiny
پنج شنبه 06 آبان 1395, 18:05 عصر
خدمت شما : http://pastecode.ir/?p=756

amirmohammad76
پنج شنبه 06 آبان 1395, 18:20 عصر
یه همچین چیزی میشه :

<?php if(isset($_REQUEST['submit'])){ $conn = new mysqli($host,$user,$pass,$dbname); $query = "SELECT user_id FROM ap_permissions WHERE form_id=".$_REQUEST['formid']." LIMIT 1"; $run = $conn->query($query); if($run->num_rows > 0){ while($row = $run->fetch_array(MYSQL_NUM)){ $userid = "User ID : ".$row[0]; } } else { $userid = "No User Found!"; }}?><html><head></head><body><form action="" method="post"> <label for="formid"><input type="text" name="formid" dir="ltr" /><input type="submit" name="submit" value="show user ID" /> </label></form><div id="result"><?php echo $userid; ?></div></body></html>

فقط باید اطلاعات دیتابیس رو تو لاین mysqli وارد کنید.

pooriaasefi
پنج شنبه 06 آبان 1395, 18:36 عصر
از دو دوست گرامی خیلی خیلی ممنونم:قلب::خجالت:

pooriaasefi
پنج شنبه 06 آبان 1395, 18:48 عصر
دوستان شرمنده اگر بخوام اطلاعات دیتابیس رو از فایل کانفیگ بگیرم که نیاز نباشه اطلاعات دیتابیس مجدد وارد بشه باید چه تغییری بدم؟

lizard.tiny
پنج شنبه 06 آبان 1395, 18:51 عصر
دوستان شرمنده اگر بخوام اطلاعات دیتابیس رو از فایل کانفیگ بگیرم که نیاز نباشه اطلاعات دیتابیس مجدد وارد بشه باید چه تغییری بدم؟
فایل کانفیگ رو include کنید و متغیرهای دیتابیس رو جلو متغیر مربوطه قرار بدید

pooriaasefi
پنج شنبه 06 آبان 1395, 23:57 عصر
سلام مجدد
میخوام نام فرم رو هم فراخوانی میکنم ولی علامت سوال میاد جاش داخل دیتابیس بصورت فارسی هست
خیلی هم گشتم ولی هر راه حلی رو اجرا کردم نشد:ناراحت:

lizard.tiny
پنج شنبه 06 آبان 1395, 23:59 عصر
سلام مجدد
میخوام نام فرم رو هم فراخوانی میکنم ولی علامت سوال میاد جاش داخل دیتابیس بصورت فارسی هست
خیلی هم گشتم ولی هر راه حلی رو اجرا کردم نشد:ناراحت:
کد کاملی که استفاده میکنید رو ارسال کنید

pooriaasefi
جمعه 07 آبان 1395, 00:06 صبح
<?php
$id = $_POST['id'];
if ($id){

$db = new mysqli(MF_DB_HOST, MF_DB_USER, MF_DB_PASSWORD, MF_DB_NAME);
if ($db->connect_error) { die("Connection failed : " . $db->connect_error); }
$db_form = $db->query("SELECT * FROM `" . MF_TABLE_PREFIX . "permissions` WHERE `form_id` = $id");
$form_data = $db_form->fetch_assoc();


if (mysqli_num_rows($db_form) > 0) {
$result = $form_data['user_id'];
$result3 = $form_data['form_id'];

} else {
$result4 = "not found ID";
}

$db_form_name = $db->query("SELECT * FROM `" . MF_TABLE_PREFIX . "forms` WHERE `form_id` = $id");
$form_data_name = $db_form_name->fetch_assoc();

if (mysqli_num_rows($db_form_name) > 0) {
$result2 = $form_data_name['form_name'];

}
}



?>

شرمنده یخرده مبتدیه

lizard.tiny
جمعه 07 آبان 1395, 00:09 صبح
اینو برسی کنید : http://pastecode.ir/?p=757

pooriaasefi
جمعه 07 آبان 1395, 00:14 صبح
بله ممنون درست هست:بوس:
mysqli_set_charset($db,"utf8");
بعد اتصال دیتابیس