ورود

View Full Version : سوال: انتخاب فونت صفحه توسط کاربر

Mehr@ban
شنبه 08 آبان 1395, 15:59 عصر
سلام دوستان عزیز

من قصد طراحی صفحه وبی رو دارم که بتونم پیشنمایش آنلاین و زنده ای از فونت های آرشیو شده داشته باشم.
ولی مشکلم اینجاست که نمیدونم چه روشی رو برای این کار انتخاب کنم!

از جایی که تعداد فونت ها تقریبا زیاد هست، اگر بخوام برای هر ناحیه ای یک استایل جدا بنویسم، علاوه بر طولانی شدن صفحه، تعداد خطوط کدنویسی هم بالطبع بالا میره!

شکل کلی که از کار توی ذهنم هست اینه توی صفحه چند تا المان بیشتر نداشته باشیم؛
1. لیست کشویی.
2. ناحیه متنی که داخل یک div هست.
3. فایل استایلی که فونت رو به صورت font face در بر داره و به صفحه مورد نظر به عنوان فایل استایل import میشه.

اگه نمونه ای مد نظرتون هست بفرمایید.
اگر هم توضیحی بدین که بسیار ممنونتون میشم.

Moien Tajik
شنبه 08 آبان 1395, 16:30 عصر
میتونید مثل https://fonts.google.com/ درست کنید سایتتون رو ولی از صفحه بندی و Lazy Loading استفاده کنید تا مشکلی برای سرعت نباشه ، مثلا در هر صفحه 16 فونت بصورت 4*4 نمایش بدید و به اندازه فونت ها صفحه Paging داشته باشید.
راه دیگه هم این که با اسکرول کردن صفحه تعداد بیشتری از فونت ها به تدریج لود بشن .
کافیه اسم فونت ها رو داخل دیتابیس داشته باشید و اون ها رو با Foreach داخل تگ مورد نظرتون جلوی Font-Family پرینت کنید تا هر Div یه فونت خاص خودشو داشته باشه .

Mehr@ban
شنبه 08 آبان 1395, 19:32 عصر
ممنونم تاجیک جان

ولی اونقدر پیشرفته هم نمیخوام، هرچند که اگه باشه عالی میشه!
من میخوام فقط فونت هایی که میخوام توی سایت استفاده کنم یه پیشنمایشی ازشون داشته باشم! فقط همین!
قابلیت انتخاب کاربر هم به این صورت باشه که فونت هایی که از توی کمبو لیست یا لیست کشویی انتخاب میکنه، متناسب با همون فونت داخل div هم تغییر کنه :ناراحت:

سورس نمونه کدی که اینکار رو بکنه ندیدم! شما موردی داری؟:گریه:

Moien Tajik
شنبه 08 آبان 1395, 19:51 عصر
به احتمال زیاد سورسی پیدا نمیشه .
میتونید از Text Editor هایی مثل TinyMCE استفاده کنید که داخلش تغییر فونت هستش که امکان این رو هم داره که فونت جدید هم بهش اضافه کنید و با یه ComboBox فونت رو عوض کنید .

Mehr@ban
شنبه 08 آبان 1395, 20:29 عصر
نه اون همه تشکیلات نمیخوام!
بازم ممنونم وقت گذاشتی و دستی رسوندی.
باشه ببینم باقی دوستان نظری ندارن ...