PDA

View Full Version : autorun



حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 12 بهمن 1382, 13:10 عصر
سلام.دوستان من چه جوری میتونم یک autorun درست کنم.یک سایت طراحی کردم با frontpage میخوام وقتی روی سی دی میذارم به صورت خودکار اجرا بشه.
اگه کد خاصی داره و میشه با سی شارپ نوشت لطفا راهنماییم کنید. :oops:

Vahid_Nasiri
یک شنبه 12 بهمن 1382, 13:51 عصر
توصیه می کنم این مقاله را ببینید :
http://www.phdcc.com/shellrun/autorun.htm

تمام موارد را گفته است

در ضمن سی شارپ برای ساخت اوتو ران مناسب نیست. چون پیش فرض را نمی توانید بر این مبنا بگذارید که شخص مصرف کننده حتما دات نت فریم ورک را دارد .........

faramarz_s
دوشنبه 13 بهمن 1382, 11:40 صبح
همیشه این سوال برایم مطرح بود که آیا برای اجرای کامل برنامه های نوشته شده با سی شارپ آیا الزاما باید دات نت فریم ورک نصب باشد یا نه؟
روزی در دانشگاه یکی از دوستان برنامه ای با سی شارپ نشانم داد که با install Shield تکمیلش کرده بود و روی هر کامپوتری کار می کرد.حالا هنوز سوالم باقیه؟ :shock:

houshmand
دوشنبه 13 بهمن 1382, 12:28 عصر
برای اینکه قدرت هر کاری را داشته باشید و خروجی شما به هیچ فایلی احتیاج نداشته باشد (( به همراه راحتی )) هیچی
DELPHI :kiss: نمی شه

فقط DELPHI 8-)

Vahid_Nasiri
دوشنبه 13 بهمن 1382, 16:31 عصر
متاسفانه جو *دلفی پرستی* سایت جاری دید *غیر حرفه ای* را بین اعضا بوجود آورده است.... موفق باشید.

houshmand
دوشنبه 13 بهمن 1382, 16:45 عصر
آقای نصیری حالا من یک کم شلوغ کردم ولی شما انتخاب بهتری برای این کار به جز دلفی سراغ دارید؟
(( شاید بگید از صفحات HTML استفاده کن که انها هم نمی توانند هر کاری را بکنند))
//*********
یک چیز دیگه * حالا من یک چیز گفتم * شما باید اینجور بزنید تو ذوق آدم :?
//*
بگم دلفی کارا بریزند سرتان :evil2:

LordMMD
چهارشنبه 15 بهمن 1382, 17:38 عصر
روزی در دانشگاه یکی از دوستان برنامه ای با سی شارپ نشانم داد که با install Shield تکمیلش کرده بود و روی هر کامپوتری کار می کرد.


شما از اون دوستت نپرسیدی که چطوری میشه این کار رو کرد؟؟
اگه پرسیدی این جا هم بگو تا استفاده کنیم.

Vahid_Nasiri
پنج شنبه 16 بهمن 1382, 09:30 صبح
بعد از تحقیقات بسیار !
می توان نتیجه گرفت که دوست دوست عزیزمان در عالم رفاقت کمی اغراق :wink: کرده اند!
نمی توان برنامه ی دات نت stand-alone نوشت.
و اگر دلفی این امکان را فراهم کرده است ، کد باینری حاصل دیگر برنامه ی دات نت نیست!
خوش باشید

( در ضمن نصب دات نت فریم ورک 22 مگابایتی اینقدر سخت است؟! یکبار باید نصب شود. و روی ویندوز 2003 به بعد به صورت پیش فرض وجود دارد )

faramarz_s
پنج شنبه 16 بهمن 1382, 14:56 عصر
اما این دوست ما اصلا اهل اغراق یا .... نیستا :oops:

ali_nanoplus
دوشنبه 03 مهر 1385, 07:37 صبح
احتمالا دات نت فریم وورک رو هم در پکیجش گنجونده چون تنها راهش همینه