View Full Version : درخواست نوشتن نرم افزار
elagoli
یک شنبه 02 مهر 1385, 11:58 صبح
با سلام
هر چی گفتم کمک کنید کسی صدامو نشنید بابا حداقل بگید چند می گیرید برام بنویسید :گریه:
من یک برنامه لازم دارم که از یک گروه کاری روی یک سرور اطلاعات فولدرهایی را که کاربران به اشتراک گذاشته اند بگیرد ( نام فایلها و تاریخ ایجاد یا تغییر آنها را ) و سپس دائم تغییرات آن را چک کند و در دیتا بیس ذخیره کند و هر زمان من لازم داشتم گزارش بدهد یعنی مثلا بگوید کاربر x در ساعت y فایل z را به فولدر اشتراکی خود اضافه کرده و یا فایل M را حذف کرده و یا فایل N را تغییر داده .
زبان برنامه نویسی : دلفی دیتابیس : اس کیو ال
در ضمن سورس برنامه را می خوام نه فایل اجرایی .
متشکرم که به من قیمت می دهید
mzjahromi
یک شنبه 02 مهر 1385, 13:00 عصر
هر چی گفتم کمک کنید کسی صدامو نشنید بابا حداقل بگید چند می گیرید برام بنویسید
دوست عزیز مطمئن باشید اگر کسی توی این زمینه کار کرده باشه دریغ نمی کنه و اینجا همچین رسمی نیست که کسی بخواد بخاطر پول گرفتن از راهنمائی کردن خودداری کنه
در ضمن بهتره در مورد برنامه ای که نیاز دارید شروع کنید. سوالات مختلف رو توی بخش شبکه و امثال اون به صورت ریز تر مطرح کنید و شروع کنید به نوشتن برنامه. هر جا به مشکلی برخورد کردید مورد ریز رو بپرسید نه یک سوال کلی.
elagoli
یک شنبه 02 مهر 1385, 13:21 عصر
سلام.
جناب مدیریت محترم بخش :مثل اینکه سوء تفاهم شده ، من قصد توهین به کسی را نداشتم من نگفتم برای پول این کارو می کنید :متعجب:
من یک تاپیک زده بودم به ادرس زیر:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=53096
که اگر دقت کنید هیچ کس جواب نداده و بعد از ان درخواست نوشتن برنامه را کردم
در ضمن واسه نوشتن هم یک راههایی را رفتم ولی به بن بست خوردم و چون وقت زیادی ندارم درخواست نوشتنش رو کردم و سورس را هم خواستم تا خودم تغییرات را بدهم .
ولی اگر شما فکر کردید دارم به کسانی توهین می کنم ببخشید چون من پرسیدم قیمتش چنده ؟
mzjahromi
یک شنبه 02 مهر 1385, 13:28 عصر
من یک تاپیک زده بودم به ادرس زیر:
تاپیک شما رو دیده بودم ولی متاسفانه در این زمینه قبلا کار نکردم
چون وقت زیادی ندارم درخواست نوشتنش رو کردم و سورس را هم خواستم تا خودم تغییرات را بدهم .
این یه حرف جداست ولی به نظر نمیرسه پروژه زیاد مشکلی باشه.
ولی اگر شما فکر کردید دارم به کسانی توهین می کنم ببخشید چون من پرسیدم قیمتش چنده ؟
منظور من این نبود
فقط یه جواب دوستانه بود
SoftDevCo
یک شنبه 02 مهر 1385, 15:05 عصر
اگه سورس رو نمی خواستین DNA نت ساپورت کارت رو راه می انداخت.
می تونم برات انجام بدم هزینه هم اگه فقط همینی که می گی باشه ، چون کار شبکه دردسر زیاد داره میشه 80،000. البته به تومان.
elagoli
دوشنبه 03 مهر 1385, 08:17 صبح
اگه سورس رو نمی خواستین DNA نت ساپورت کارت رو راه می انداخت.
سلام دوست عزیز و با تشکر از توجه شما
میشه بگید با DNA نت ساپورت چطور میتونم این کارو انجام بدم ؟
SoftDevCo
دوشنبه 03 مهر 1385, 10:34 صبح
DNA رو داری ؟
elagoli
دوشنبه 03 مهر 1385, 12:03 عصر
DNA رو داری ؟
آره دوست عزیز
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.