View Full Version : تفاوت نمایش وب سایت در IE و Firefox
amir_narmafzar
یک شنبه 02 مهر 1385, 13:20 عصر
سلام
من یک وب سایت با Frontpage طراحی کردم اما هنگامی که کاربر با Firefox آن را باز میکند تصاویر و نوشته ها جابه جا میشود در حالی که اگر با IE صفحات را نگاه کنند مشکلی پیش نمیآید ؟؟؟
SoftDevCo
یک شنبه 02 مهر 1385, 15:14 عصر
کد های html رو چک کن، یا از این Validator مجانی استفاده کن ببین کجای های کدت مشکل داره.
amir_narmafzar
یک شنبه 02 مهر 1385, 16:09 عصر
نمیتونم ازش استفاده کنم چون تو این validatorها باید یا آدرس سایت بذاری یا فایل upload کنی اونم برای من امکان نداره چون سایت یه شرکت مهمه اگر validator هست که offline کدها رو چک کنه لطفا به من معرفی کن ؟؟؟
amir_narmafzar
یک شنبه 02 مهر 1385, 16:49 عصر
نمیدونم چرا فکر کردی که کدها اشکال داره چون اگر مشکلی بود چرا تو IE مشکلی پیش نمییاد ؟؟؟ شما خودت قبلا این مشکل داشتی ؟؟؟
SoftDevCo
یک شنبه 02 مهر 1385, 16:51 عصر
http://www.htmlhelp.com/tools/validator/offline/index.html.en
http://arealvalidator.com/
دانلود: http://www.download.com/CSE-HTML-Validator-Lite/3000-2068-10035333.html?part=dl-CSEHTMLVa&subj=uo&tag=button
tabib_m
یک شنبه 02 مهر 1385, 21:47 عصر
نمیدونم چرا فکر کردی که کدها اشکال داره چون اگر مشکلی بود چرا تو IE مشکلی پیش نمییاد ؟؟؟ شما خودت قبلا این مشکل داشتی ؟؟؟
مشکل اصلی اینه که شما با فرانت پیج صفحه هات رو میسازی ، فرانت پیج هم از اونجایی که محصول مایکروسفات هست ، خوب طبیعتا فقط به فکر اینه که صفحه ای که میسازه مطابق با محصول دیگه ی خودش یعنی Ie باشه!!
اگر میخوای از محیط design استفاده کنی ، بهت dreamweaver رو پیشنهاد میکنم. (البته در هر صورت محیط های طراحی design همیشه مشکل دارن ، ولی هر چی باشه کم و زیاد داره)
amir_narmafzar
دوشنبه 03 مهر 1385, 09:34 صبح
مشکلم با Code validator هم حل نشد !!!
آقای Tabib من با نظر شما کاملا مخالفم چون کدهای html تولید شده یه چیز کاملا استاندارد و نمیتونیم بگیم که مثلا مایکروسافت کد مخصوص به خودش تولید میکنه.
همین طور که تمام زبان ها در نهایت کد اسمبلی تولید می کنند.
SoftDevCo
دوشنبه 03 مهر 1385, 10:24 صبح
یکم دیگه تلاش کن ، مثلا اگه Tag ی رو باز کرده باشی و اون رو نبسته باشی ( </Font><Font>) یا از " استفاده کردی و بعد دیگه نبستیش یا اصلا باز نکردیش ! ("")
بیشتر مشکل ها همینه، کار زیاد سختی نیست. فقط دقت می خواد.
amir_narmafzar
دوشنبه 03 مهر 1385, 12:11 عصر
نمیشه دیگه واقعا داره کلافم می کنه
validator یه سری ایراد می گیره البته نمی دونم اصلا برای چی باید این ایرادات به وجود بیاد تا اونجایی که تونستم رفعشون کردم اما کل صفحه تو IE به هم ریخت !!!
SoftDevCo
دوشنبه 03 مهر 1385, 12:21 عصر
یکم پول خرج کن، حل میشه.
tabib_m
دوشنبه 03 مهر 1385, 13:06 عصر
آقای Tabib من با نظر شما کاملا مخالفم چون کدهای html تولید شده یه چیز کاملا استاندارد و نمیتونیم بگیم که مثلا مایکروسافت کد مخصوص به خودش تولید میکنه.
ممکنه عبارات یکی باشه (که نمیشه گفت کاملا یکی ه) ، ولی طریقه ی چینش دستورات ، طریقه ی خواندن آنها به وسیله ی مرورگر ، یک استانداردی داره ، که متأسفانه از طرف مایکروسفات ، مخالفت با این استانداردها مشاهده میشه.
در هر حال ، تفاوت در نمایش یک صفحه در دو مرورگر متفاوت ، به خاطر طریقه ی برداشت مرورگر ها از کد هست ، و همین مسئله نشون دهنده ی اینه که این استانداردی که شما میگی ، یا تو اینترنت اکسپلورر رعایت نشده!! و یا تو فایرفاکس!! یا هر دو ، و به طور کلی کاری ندارم که کدوم رعایت کرده و کدوم نکرده ، مهم اینه که با هم فرق دارن!
در هر حال ، این پیشنهاد من بود
موفق باشید
amir_narmafzar
دوشنبه 03 مهر 1385, 13:11 عصر
توی محیط dreamweaver هم طراحی کردم اما باز هم با هم فرق میکنه.نمی دونم مسلما من اولین کسی نیستم که به این مشکل برخورده ممنون میشم اگه بازهم راهنمایم کنید !
amir_narmafzar
سه شنبه 04 مهر 1385, 08:32 صبح
یکم پول خرج کن، حل میشه.
ok من پول خرج میکنم به شرطی که حل بشه !!!
SoftDevCo
سه شنبه 04 مهر 1385, 12:15 عصر
ok من پول خرج میکنم به شرطی که حل بشه !!!
می تونم برات انجام بدم. با این شماره 179 0 179 0912 تماس بگیر.
M-Gheibi
سه شنبه 04 مهر 1385, 17:24 عصر
نمیتونم ازش استفاده کنم چون تو این validatorها باید یا آدرس سایت بذاری یا فایل upload کنی اونم برای من امکان نداره چون سایت یه شرکت مهمه اگر validator هست که offline کدها رو چک کنه لطفا به من معرفی کن ؟؟؟
نمیتونم درک کنم چرا با استفاده از ابزارهای آنلاین ولید بودن کدهاتون رو چک نمی کنید. وقتی شما آدرس یک سایت رو به این ولیدیتورها می دید تنها چیزی که اونها دریافت می کنند کدهای کلاینت ساید هستند که این کد ها یا از ابتدا توسط شما نوشته شده اند و یا با تبدیل از سرورساید به کلاینت ساید قابل مشاهده هستند. پس چیزی که این برنامه ها چک می کنند در واقع همان چیزیست که به سادگی با یک راست کلیک در بروزر میتونید بهش دسترسی داشته باشید و از نظر امنیتی و ... هیچ مشکلی شما رو تهدید نخواهد کرد.
amir_narmafzar
چهارشنبه 05 مهر 1385, 15:50 عصر
نظرتون درست بود با خود شرکت mozilla تماس گرفتم باید کدهای html رو استانداردسازی کنم.
از کمک همتون ممنونم.
SalarSoft
چهارشنبه 05 مهر 1385, 17:46 عصر
بهترین راهنمایی:
http://developer.mozilla.org/en/docs/index.php?title=Migrate_apps_from_Internet_Explore r_to_Mozilla
مخصوصا بخش DIV overflow
احتمالا شما هم در صفحات خودتون زیاد از این تگ استفاده کردین! چون در IE امکان قرار گرفتن آنها بر هم وجود ندارد در حالی که استاندارد W3C این اجازه رو می ده و FireFox هم از اون تبعیت می کنه.
بخش های مهم دیگه تو این مقاله:
CSS differences
Event differences
Quirks versus standards mode
hover differences
peyman1987
چهارشنبه 03 آبان 1385, 08:13 صبح
سلام
من هم با آقای tabib_b موافقم. مایکروسافت همیشه با استانداردهایی که باعث میشن انحصار طلبیش با مشکل روبرو بشه مخالفت میکنه. یه جایی سر یکی از کلاسها شنیدم که کدهای بعضی از صفحات به این دلیل توی IE و بقیه مرورگرها متفاوت نمایش داده میشن که محصولات دیزاینر مایکروسافت ( مثل FrontPage ) یه سری کدهایی رو به فایلهاشون اضافه میکنن که فقط IE ساپورت میکنه. من خودم هم این مساله رو لمس کردم. یه سایت رو با Frontpage در اوایل کارم طراحی کردم که توی IE مثل ماه بود ولی توی Firefox اصلا بارگذاری نمیشد. همون سایت رو نشستم و با همین Notepad خودمون طراحی کردم و این بار توی هر دو مرورگر به خوبی نمایش داده میشد ( البته با کمی تفاوتهای جزئی )
در هر حال ببخشین که سرتون رو درد آوردم
bye
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.