PDA

View Full Version : برنامه نويسي شطرنج

Negin98
سه شنبه 18 آبان 1395, 23:46 عصر
سلام من ترم اول هستم ميخواستم ببينم ميتونم با cبرنامه شطرنجو بنويسم؟يا حتما بايد c++يا cشارپ باشه

SCoder
سه شنبه 18 آبان 1395, 23:54 عصر
بهتره از c++ یا c# استفاده کنی و شیگرا کار کنی برنامه ساختار بهتری پیدا میکنه و خیلی از c راحت ترن این دو تا ولی تاپیک مشکلیه برنامه نویسی شطرنج الگوریتم های پیچیده ای داره ولی اگه از من میپرسی بهتره با منطق فازی و الگوریتم ژنتیک و البته شبکه های عصبی کار کنی و بزاری نرم افزار خودش ازروی داده ها بازی رو یاد بگیره تا اینکه خودت بهش بگی وقتی این حرکت رو دیدی چیکار کن که عملا با توجه به احتمالات زیاد بازی شطرنج نمیشه ...

IamOverlord
چهارشنبه 19 آبان 1395, 20:21 عصر
سلام دوست عزیز!
شما با همون C هم می تونی بنویسی.. اصن تقریبا با هر زبان برنامه نویسی ای می شه..
یه تصور اشتباه اینه که شما مثلا برای نوشتن برنامه های گرافیکی حتما باید از #C استفاده کنی و با C و ++C و Assembly و اینا نمی شه..
شما می تونید برای شروع برنامه رو تحت Console بنویسید با همون C یا ++C بعد که دیدید برنامه تون درست کار می کنه می تونید از یه GUI Toolkit استفاده کنید تا برنامه تون محیط گرافیکی داشته باشه.. که هم برای C و هم برای ++C کلی از این Toolkit ها هست.. مثلا wxWidgets یا Qt یا +GTK..
ولی من به شما یه پیشنهادی دارم.. اگه صرفا دوست دارید یه برنامه ی شطرنج بنویسید و به هوش مصنوعیش و خود الگوریتم هاش بیش تر علاقه دارید تا درگیر شدن با جزئیات دیگه، می تونید از یه زبانی مثل Python استفاده کنید.. Python هم برای خودش چندین GUI Toolkit برای استفاده داره.. هم آسونه.. و همچنین از همه مهم تر کلی کتابخونه ی خوب در زمینه ی هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و غیره داره..