ورود

View Full Version : نرم افزاری برای چت با خط تلفن

Parsa_2006
یک شنبه 02 مهر 1385, 21:10 عصر
با سلام
می خواستم بدونم آیا نرم افزاری برای چت کردن با استفاده از خط تلفن وجود داره که البته بشه از وب کم و Voise هم استفاده کنیم
با تشکر

Identifier
یک شنبه 02 مهر 1385, 21:20 عصر
Net Meeting

توی Run دستور Conf رو اجرا کن

Parsa_2006
چهارشنبه 05 مهر 1385, 15:16 عصر
من با Net Meeting امتحان کردم ولی این نرم افزار مخصوص شبکه است و امکان اتصال با خط تلن رو نداره . اگه شما اطلاعاتی بیشتری دارید لطفا منو راهنمایی کنید

Identifier
چهارشنبه 05 مهر 1385, 15:25 عصر
من با Net Meeting امتحان کردم ولی این نرم افزار مخصوص شبکه است و امکان اتصال با خط تلن رو نداره . اگه شما اطلاعاتی بیشتری دارید لطفا منو راهنمایی کنید
وقتی شما یک بستر ارتباطی TCP/IP فراهم میکنید؛ برای سیستم هیچ فرقی نمی کند که این بستر از Fiber ، Cat 5 ، Sattelite ، PSTN Line ،DSL Line و یا هر مورد دیگری استفاده کرده باشد.
وقتی شما توسط Incomming Connection در ویندوز XP یک ارتباط تلفنی ایجاد میکنید طبق تنظیمات انجام شده هنگاام پیکربندی Accept Icomming Connection به کلاینت مربوطه یک IP تخصیص داده می شود که با استفاده از اون IP میتونید با سیستم مورد نظر ارتباط برقرار کنید.

نرم افزار های دیگری هم وجود دارند که مستقل از TCP/IP اقدام به ردو بدل اطلاعات می کنند به عنوان مثال میشه به Hyper Terminal اشاراه کرد.

موفق باشید.

Parsa_2006
جمعه 07 مهر 1385, 15:01 عصر
ممنونم از توضیحات خوبتون.ولی من یک نرم افزار میخام مثل Heyper Terminal که داری امکاناتی مثل Web Cam و Voice باشه و مستقل از TCP/IP باشه.

parandeh1383
شنبه 08 مهر 1385, 12:14 عصر
با سلام
از روشی که خانم پریسا نامدار در این تاپیک گفتن استفاده کنید:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=13772

سپس از ip که به کامپیوترها داده میشه استفاده کنید. من برنامه چت را خودم با ip نوشتم و از این طریق با خط تلفن وصل شدم و برنامه هم کار کرد. فکر کنم مشکلتون اینطوری حل شه.(با net meeting و این ip(

Identifier
شنبه 08 مهر 1385, 14:09 عصر
ممنونم از توضیحات خوبتون.ولی من یک نرم افزار میخام مثل Heyper Terminal که داری امکاناتی مثل Web Cam و Voice باشه و مستقل از TCP/IP باشه.
نمیدونم چرا اصرار داری از TCP/IP استفاده نکی؟ دلیل خاصی داره ؟