View Full Version : مبتدی: ویرایش اطلاعات
sldvhlds
چهارشنبه 19 آبان 1395, 14:17 عصر
سلام به همه دوستان
یه فرم دارم با 3تا تکست باکس و3تا کومبو باکس که یه سری اطلاعات رو از کاربر میگیرن و با زدن یه دکمه ثبت توی یه دیتا بیس اکسس
ذخیره می کنه تا اینجا شو مشکلی ندارم حالا می خوام یه دکمه روی "همون فرم" داشته باشم به عنوان ویرایش که با گرفتن فیلد id یه رکورد دیتا بیس توسط یک input boxمحتویات اون رکورد رو توی همون تکست باکسها و کومبو باکسهای قبلی فرم واکشی کنه وکاربر مجددا بتونه اطلاعات رو ویرایش و ثبت کنه
ممنون میشم که دوستان کمک کنند
isaac23
چهارشنبه 19 آبان 1395, 15:32 عصر
شما اطلاعات رو توی دیتا گرید نمایش می دید /؟
sldvhlds
چهارشنبه 19 آبان 1395, 15:44 عصر
سلام دوست عزیز نمی خوام اطلاعات روتوی دیتاگرید نشون بده می خوام اطلاعات رو مجددا توی همون فرمی که اطلاعات وارد شده وتوی همون
تکست باکسها وکومبوهای متناظر نشون داده بشه بعد کاربر ویرایشهای مورد نظرشو انجام بده ومجددا سیو کنه ممنون از لطفتون
isaac23
چهارشنبه 19 آبان 1395, 16:24 عصر
شما بیا یه کار کن یه کمبو باکس بذار و تمام فیلد های که ثبت کردی ایدیش رو بریز توی اون .
بعد کاربر رو هر کدوم کلیک کرد با استفاده از یه فیلتر بیاد اطلاعات همون ای دی رو بریزه توی تکس باکس ها و بعد ویرایشش کن.
sldvhlds
چهارشنبه 19 آبان 1395, 18:28 عصر
سلام مشکل دقیقا مشکلیه که تو تاپیک زیر هست ولی جوابی که تو این تاپیک داده شده کارمو راه نینداخت نمیدونم چراhttp://barnamenevis.ws/showthread.php?427018-ويرايش
isaac23
پنج شنبه 20 آبان 1395, 07:09 صبح
مشکلت کجاست دقیقا اطلاعات رو بریزی توی تکس ها مشکل داری یا اطلات رو ریختی واسه ویرایش اشکال داری؟
پروژت رو بذار برات درست کنم واست ارسال کنم ... وقت نمیشه از نو پروژه درست کنم
دوست داشتی به پروژه کوچیک درست کن بذار تا مشکلت رو حل کنم .
موفق باشی
sldvhlds
پنج شنبه 20 آبان 1395, 09:56 صبح
مشکلت کجاست دقیقا اطلاعات رو بریزی توی تکس ها مشکل داری یا اطلات رو ریختی واسه ویرایش اشکال داری؟
پروژت رو بذار برات درست کنم واست ارسال کنم ... وقت نمیشه از نو پروژه درست کنم
دوست داشتی به پروژه کوچیک درست کن بذار تا مشکلت رو حل کنم .
موفق باشی
سلام یه پروژه تمرینی ساختم و براتون فرستادم من برای ویرایش مشکل دارم همون طور که قبلا گفتم می خوام id یه فیلد ازکاربر گرفته بشه توسط یه اینپوت باکس واطلاعات اون رکورد رو توی تکست باکسها وکومبوهای متناظر بارگذاری کنه وبعد از ویرایش توسط کاربر دوباره توی همون رکورد ذخیره کنه ممنون از پیگیریتون
sldvhlds
جمعه 21 آبان 1395, 10:01 صبح
سلام دوستان کسه دیگه ای نیست یه کمکی برسونه ممنون
isaac23
شنبه 22 آبان 1395, 09:27 صبح
سلام دوست عزیز نحوه کد نویسی شما از استاندارد نیست که ذره برات ویرایشش کردم و گزینه اضافه و ویرایش رو هم تصحیح کردم برات
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.