ورود

View Full Version : کنترل کوجودی

scooter007
چهارشنبه 19 آبان 1395, 23:36 عصر
سلام.
من می خوام یه پایگاه داده برای محصولات انبار شرکتمون آماده کنم، برای گرفتن موجودیش دچار مشکل شدم.
می خوام همه ی اطلاعات محصول وارد شده به انبار و خارج شده از انبار رو توی یه table وارد کنم و با یه Query از table موجودی محصولات رو داشته باشم.
هر محصول سه تا مشخصه داره، یکی نامش یکی پارت نامبرش یکی هم شماره پروژه اش (یعنی مربوط به کدام پروژه) هست. میخوام تعداد محصول رو اگه حتی تکراری باشه اما پارت نامبرش یا شماره پروژه اش فرق کنه هم توی موجودی به هم بده.
اساتید بزرگوار اگر در حل این مشکل منو راهنمایی بفرمایید بی نهایت ازتوتن ممنون میشم.

mohsen1393
جمعه 21 آبان 1395, 15:50 عصر
سلام.
من می خوام یه پایگاه داده برای محصولات انبار شرکتمون آماده کنم، برای گرفتن موجودیش دچار مشکل شدم.
می خوام همه ی اطلاعات محصول وارد شده به انبار و خارج شده از انبار رو توی یه table وارد کنم و با یه Query از table موجودی محصولات رو داشته باشم.
هر محصول سه تا مشخصه داره، یکی نامش یکی پارت نامبرش یکی هم شماره پروژه اش (یعنی مربوط به کدام پروژه) هست. میخوام تعداد محصول رو اگه حتی تکراری باشه اما پارت نامبرش یا شماره پروژه اش فرق کنه هم توی موجودی به هم بده.
اساتید بزرگوار اگر در حل این مشکل منو راهنمایی بفرمایید بی نهایت ازتوتن ممنون میشم.

سلام نمونه رو آپ کنید تا درستش کنم

scooter007
یک شنبه 23 آبان 1395, 00:04 صبح
ممنون و سپاسگذار از وقتی که برای حل این مسئله میزاری دوست عزیز.

mohsen1393
یک شنبه 23 آبان 1395, 10:50 صبح
ممنون و سپاسگذار از وقتی که برای حل این مسئله میزاری دوست عزیز.

سلام دوست عزیز شما تنها یک جدول برای ورود محصولات ساختی باید برای خروج هم یک جدول مجزار بسازی تا بشه تفاضل اونها رو حساب کرد
پس از اضافه کردن جدول خروجی انبار مجددأ نمونه رو آپ کنید

scooter007
یک شنبه 23 آبان 1395, 12:03 عصر
سلام دوست عزیز.
من میخوام ورود و خروج کالا همه در یک جدول ثبت بشه، توی همون جدولی که آپلود کردم یه ستون وجود داره که نوشتم ورود/خروج/بازگشتی که میشه یکی از این سه حالت رو انتخاب کرد. (in bound/out bound/ return).
داده های جدول رو یکم تغییر دادم، الان هم کالای ورودی (in bound) هم کالای خروجی (out bound) و هم کالای بازگشتی (return) وجود داره.
اگه اینجوری نمیشه موجودی گرفت تا برا هر کدومش یه جدول جدا تهیه کنم؟!
بازم ممنون از وقتی که میزاری.

mohsen1393
یک شنبه 23 آبان 1395, 21:30 عصر
سلام دوست عزیز.
من میخوام ورود و خروج کالا همه در یک جدول ثبت بشه، توی همون جدولی که آپلود کردم یه ستون وجود داره که نوشتم ورود/خروج/بازگشتی که میشه یکی از این سه حالت رو انتخاب کرد. (in bound/out bound/ return).
داده های جدول رو یکم تغییر دادم، الان هم کالای ورودی (in bound) هم کالای خروجی (out bound) و هم کالای بازگشتی (return) وجود داره.
اگه اینجوری نمیشه موجودی گرفت تا برا هر کدومش یه جدول جدا تهیه کنم؟!
بازم ممنون از وقتی که میزاری.

سلام شما یک جدول هم برای خروج بساز بعد آپ کن

scooter007
یک شنبه 23 آبان 1395, 23:08 عصر
سلام.
دوتا table گذاشتم، in و out.

mohsen1393
دوشنبه 24 آبان 1395, 22:12 عصر
سلام.
دوتا table گذاشتم، in و out.

سلام نمونه شما اصلاح شد
ببینید همین مد نظرتون بود

scooter007
سه شنبه 25 آبان 1395, 00:33 صبح
سلام نمونه شما اصلاح شد
ببینید همین مد نظرتون بود
سلام.
محسن جان!
من خروجی که مد نظرم هست رو با یه table جدید بنام Inventory داخل فایلی که پایین آپلود کردم گذاشتم. یه نگاه بهش بندازین بی زحمت، من اینطوری میخوام باشه.
اگه یه نظری بندازین به این فایل میبینید که محصول a چهار بار موجودی براش قید شده، علتشم اینه که محصول a با شماره پارت متفاوت یا برای پروژه ی متفاوت وارد انبار شده، یعنی هیچکدوم از این a ها شماره پارت یا شماره پروژه ی یکسانی ندارند.
من می خوام محصولات رو اگر که شبیه بهم بودن اما شماره پارت یا شماره پروژه اشون با هم متفاوت بود موجودیشون رو جدا برام قید کنه مثل همین جدول Inventory.
بازم ممنون ازت بابت وقتی که میزاری.

mohsen1393
سه شنبه 25 آبان 1395, 11:08 صبح
سلام.
محسن جان!
من خروجی که مد نظرم هست رو با یه table جدید بنام Inventory داخل فایلی که پایین آپلود کردم گذاشتم. یه نگاه بهش بندازین بی زحمت، من اینطوری میخوام باشه.
اگه یه نظری بندازین به این فایل میبینید که محصول a چهار بار موجودی براش قید شده، علتشم اینه که محصول a با شماره پارت متفاوت یا برای پروژه ی متفاوت وارد انبار شده، یعنی هیچکدوم از این a ها شماره پارت یا شماره پروژه ی یکسانی ندارند.
من می خوام محصولات رو اگر که شبیه بهم بودن اما شماره پارت یا شماره پروژه اشون با هم متفاوت بود موجودیشون رو جدا برام قید کنه مثل همین جدول Inventory.
بازم ممنون ازت بابت وقتی که میزاری.

سلام
مجددآ بررسی کنید

scooter007
سه شنبه 25 آبان 1395, 12:41 عصر
سلام
مجددآ بررسی کنید
سلام.
دستت درد نکنه تقریبا شبیه اونی هست که میخوام اما یه 2تا مشکل ریز داره. یکی اینکه توی کوئری تفاضل، فقط اختلاف اونایی رو نوشته که توی کوئری out1 وجود داره. مثلا محصول a با پارت نامبر 100 دارای 15 تا موجودی هست که توی کوئری تفاضل نداریم.
مشکل بعدی هم اینه که محصولاتی که شماره پروژشون منحصر به فرد هست رو نداریم.
کوئری out1 و in1 که بر اساس شماره پارت هست دقیقا همونیه که میخوام. علاوه بر اینا براساس شماره پروژه ی منحصر به فرد هم می خوام.
توی موجودی هم اگه نوع محصول یا شماره پارت یا شماره پروژه متفاوت بود موجودی محصول رو بده.
ببخشید آقا محسن، واقعا اسباب زحمت شدیم برات.

mohsen1393
سه شنبه 25 آبان 1395, 15:49 عصر
سلام.
دستت درد نکنه تقریبا شبیه اونی هست که میخوام اما یه 2تا مشکل ریز داره. یکی اینکه توی کوئری تفاضل، فقط اختلاف اونایی رو نوشته که توی کوئری out1 وجود داره. مثلا محصول a با پارت نامبر 100 دارای 15 تا موجودی هست که توی کوئری تفاضل نداریم.
مشکل بعدی هم اینه که محصولاتی که شماره پروژشون منحصر به فرد هست رو نداریم.
کوئری out1 و in1 که بر اساس شماره پارت هست دقیقا همونیه که میخوام. علاوه بر اینا براساس شماره پروژه ی منحصر به فرد هم می خوام.
توی موجودی هم اگه نوع محصول یا شماره پارت یا شماره پروژه متفاوت بود موجودی محصول رو بده.
ببخشید آقا محسن، واقعا اسباب زحمت شدیم برات.

سلام
مجددآ بررسی کنید

scooter007
سه شنبه 25 آبان 1395, 18:29 عصر
سلام
مجددآ بررسی کنید
درود بر تو، این خیلی شبیه اونی هست که میخوام. واقعا ازت ممنونم، یه مشکل ریز که هنوز حل نشده.
محسن جان، محصول a با سه شماره ی پارت متفاوت(100، 101، 102) و سه شماره ی پروژه ی متفاوت ( cr01, cr02, cr03) پنج بار برایش ورود ثبت شده که دو تا از ورودها سه آیتم نوع محصول شماره پارت و شماره پروژه ی یکسانی دارند که قاعدتا جمع اون دوتا را باید توی موجودی ورودی ثبت بشه که این کارو انجام دادی. میمونه سه تای دیگه که شماره پارت یا شماره ی پروژه ی متفاوت دارن لذا نباید با هم جمع بشن، باید جداگانه موجودی هرکدام رو داشته باشیم اما توی فایلی که برام ارسال کردین این اتفاق نیوفتاده، بحث منحصر به فرد بودن پروژه داخلش لحاظ نشده. ممنون میشم اگه این رو هم برام حل کنید.

mohsen1393
چهارشنبه 26 آبان 1395, 09:41 صبح
درود بر تو، این خیلی شبیه اونی هست که میخوام. واقعا ازت ممنونم، یه مشکل ریز که هنوز حل نشده.
محسن جان، محصول a با سه شماره ی پارت متفاوت(100، 101، 102) و سه شماره ی پروژه ی متفاوت ( cr01, cr02, cr03) پنج بار برایش ورود ثبت شده که دو تا از ورودها سه آیتم نوع محصول شماره پارت و شماره پروژه ی یکسانی دارند که قاعدتا جمع اون دوتا را باید توی موجودی ورودی ثبت بشه که این کارو انجام دادی. میمونه سه تای دیگه که شماره پارت یا شماره ی پروژه ی متفاوت دارن لذا نباید با هم جمع بشن، باید جداگانه موجودی هرکدام رو داشته باشیم اما توی فایلی که برام ارسال کردین این اتفاق نیوفتاده، بحث منحصر به فرد بودن پروژه داخلش لحاظ نشده. ممنون میشم اگه این رو هم برام حل کنید.

سلام
مجددأ بررسی کنید.

scooter007
چهارشنبه 26 آبان 1395, 12:36 عصر
سلام
مجددأ بررسی کنید.
سلام.
آره این دیگه خود خودشه. بسیار ممنون.
یه سوال،
دستور LEFT JOIN رو میشه برا چندتا جدول نوشت؟ من میخوام مقادیر متناضر رو از 2تا جدول برگردونم، چطوری میشه اینکارو انجام داد؟
توی فایلی که آپ کردم میخوادم مقادیر جدول return1 هم توی جدول Tafazol نشون بده. چیکار باید بکنم؟

mohsen1393
چهارشنبه 26 آبان 1395, 13:19 عصر
سلام.
آره این دیگه خود خودشه. بسیار ممنون.
یه سوال،
دستور LEFT JOIN رو میشه برا چندتا جدول نوشت؟ من میخوام مقادیر متناضر رو از 2تا جدول برگردونم، چطوری میشه اینکارو انجام داد؟
توی فایلی که آپ کردم میخوادم مقادیر جدول return1 هم توی جدول Tafazol نشون بده. چیکار باید بکنم؟

سلام
مجددأ بررسی کنید.
زدن دکمه تشکر

scooter007
چهارشنبه 26 آبان 1395, 13:34 عصر
سلام
مجددأ بررسی کنید.
زدن دکمه تشکر
سلام.
نمیشه یه کاری کرد که هر سه ستون ورودی، خروجی و برگشتی رو توی یه جدول نشون بده؟ الان ورودی رو با برگشتی توی یه جدول دیگه جمع کرده، جمع اون دوتا رو از خروجی کم کرده و توی جدول دیگه نشون داده.
میخوام سرپرست انبار توی یه جدول بتونه هم ورودی، هم خروجی و هم کالای برگشتی رو ببینه، امکان همچین کاری هست؟

scooter007
چهارشنبه 26 آبان 1395, 18:23 عصر
یافتم آقا محسن، حل شد داداش. دست درد نکنه خیلی زحمت کشیدی.
ایشالا جبران کنم.

hosseinwww
چهارشنبه 26 آبان 1395, 19:44 عصر
سلام داداش نمونه رو بزارید همه استفاده کنند ممنون

mohsen1393
چهارشنبه 26 آبان 1395, 22:14 عصر
یافتم آقا محسن، حل شد داداش. دست درد نکنه خیلی زحمت کشیدی.
ایشالا جبران کنم.

موفق باشید

scooter007
پنج شنبه 27 آبان 1395, 13:54 عصر
سلام داداش نمونه رو بزارید همه استفاده کنند ممنون

سلام، بفرمایید.

hosseinwww
پنج شنبه 04 آذر 1395, 19:39 عصر
خیلی خیلی ممنون