View Full Version : سوال: مشکل سایت های آنایز سئو با کدهای اسلایدر و ...؟
complexcoding
چهارشنبه 26 آبان 1395, 16:16 عصر
سلام دوستان
یک سوالی که چند وقته ذهن من رو مشغول کرده در زمینه سئو سایت هستش. سوال من اینه که سایت های آنالیز سئو به کدهای سی اس اس مثلا اسلایدر گیر میدن و ارور می گیرن. حالا این کدها دستی نیستن و توسط پلاگین های مطرح این اسلایدر طراحی شده. حالا باید چیکار کرد؟ یعنی پلاگین ایراد داره؟ نرم افزار های طراحی سایت خوب نیستن و باید تمام سایت رو از صفر خودمون کدنویسی کنیم؟ یا اینکه این سایت های آنالیز سئو ایراد دارن که حیلی هم سایت های معروفی هم هستند؟
ممنونم
akarempor
پنج شنبه 27 آبان 1395, 10:55 صبح
سلام دوستان
یک سوالی که چند وقته ذهن من رو مشغول کرده در زمینه سئو سایت هستش. سوال من اینه که سایت های آنالیز سئو به کدهای سی اس اس مثلا اسلایدر گیر میدن و ارور می گیرن. حالا این کدها دستی نیستن و توسط پلاگین های مطرح این اسلایدر طراحی شده. حالا باید چیکار کرد؟ یعنی پلاگین ایراد داره؟ نرم افزار های طراحی سایت خوب نیستن و باید تمام سایت رو از صفر خودمون کدنویسی کنیم؟ یا اینکه این سایت های آنالیز سئو ایراد دارن که حیلی هم سایت های معروفی هم هستند؟
ممنونم
باسلام
ارورهایی که میگید احتمالا مربوط به inline CSS هستند که برای طراحی اسلایدر ها معمولا این کدها از طریق زبان جاوا اسکریپت یا کتابخانه جی کئوری به تگ های HTML اضافه میشن.
اگر جاوا اسکریپت یا جی کئوری بلد هستید میتونید ابتدا کدهای CSS رو در یک فایل CSS تعریف کنید و فقط کلاس ها رو به المانهای اسلایدرتون اضافه کنید.
البته چون شما کلی گفتین حدس من این بود که مشکلتون این باشه
باز اگر تصویر ارور و توضیح بیشتر بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد.
complexcoding
پنج شنبه 27 آبان 1395, 23:25 عصر
باسلام
ارورهایی که میگید احتمالا مربوط به inline CSS هستند که برای طراحی اسلایدر ها معمولا این کدها از طریق زبان جاوا اسکریپت یا کتابخانه جی کئوری به تگ های HTML اضافه میشن.
اگر جاوا اسکریپت یا جی کئوری بلد هستید میتونید ابتدا کدهای CSS رو در یک فایل CSS تعریف کنید و فقط کلاس ها رو به المانهای اسلایدرتون اضافه کنید.
البته چون شما کلی گفتین حدس من این بود که مشکلتون این باشه
باز اگر تصویر ارور و توضیح بیشتر بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد.
سلام
شما درست سوال من رو حدس زدید.
من تازه طراحی وب رو شروع کردم و تازه دارم یاد میگیرم. اما خوب همینکه فرمودید این مشکل اینطوری حل میشه خیلی خوبه. اما ما یک همکار طراح وبی داریم میگه این مشکل حل شدنی نیست و اینکه مشکل از سایت آنالیز هست مثال هم برای ما آورده مثلا نود32 رو مثال زده که به فابل های پچ نرم افزارها گیر میده. در ادامه این ارورهای سئو سایت های آنالیز رو که از محتوای اسلایدرها و تمپلیت هایی که توسط نرم افزارها طراحی می شوند رو هم از این نوع دونسته. من برای همین این سوال رو مطرح کردم چون نمی تونم با ارورهای این سایت ها کنار بیام خیلی بهشون اعتماد دارم. گفتم باید حتما راه حلی داشته باشه.
akarempor
جمعه 28 آبان 1395, 18:27 عصر
اینکه مشکل از سایت آنالیز هست مثال هم برای ما آورده مثلا نود32 رو مثال زده که به فابل های پچ نرم افزارها گیر میده.
:قهقهه:
چه ربطی داره!
اگه طراح وبتون جاوا اسکریپت بلد باشه میتونه این مشکل رو حل کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.